Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 10.maijam

© F64

Horoskopi no 27. aprīļa līdz 10. maijam

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze nākamajai nedēļai

SIRDSLIETAS. 28. un 29. aprīlī Mēness Svaru zodiaka zīmē, kam būtisks līdzsvars un harmonija. Labs laiks attiecību veidošanai. Savukārt 29., 30. aprīlī un 1. maijā debesīs pilnmēness, turklāt Skorpionā - viss dziļi un nopietni, kaislības un emociju pārbagātība. Tāpēc jāuzmanās: kas par daudz, tas par skādi. Pēc tam randiņiem un pavasarīgai romantikai piemērots 9. un 10. maijs, kad Mēness atrodas maigajā Zivju zīmē.

LIETIŠĶĀ JOMA. Šī nedēļas nogale vairāk piemērota romantikai, bet jaunajā darba nedēļā sāk dominēt lietišķā tēma - sekmīgs laiks kontaktu veidošanai. Taču daudzās brīvdienas diez vai ir īstais laiks biznesam, ar to varēsiet nodarboties arī pēc tam. 7. un 8. maijā iespējas atrast domubiedrus savām idejām, jo Mēness, kas nosaka dienas fonu, biedriskajā un vienojošajā Ūdensvīra zīmē.

AUNS

Apstājies un ieturi pauzi - pēdējā laikā esi aktīvi darbojies, un no pārslodzes iespējams stress. Tu godam esi nopelnījis garās svētku brīvdienas, velti tās sev un tuviem cilvēkiem. Pavadi laiku mierīgi, aizbrauc pie dabas. Nākamais darba cēliens atkal būs dinamisks, var rasties iespējas palielināt peļņu.

VĒRSIS

Ja brīvdienās ir iespējas doties nelielā ceļojumā - dari tā. Izrausies no rutīnas un gūsi jaunus iespaidus. Paliekot mājās, pozitīvas emocijas no komunikācijas ar radiem un draugiem. Sarīko dārza svētkus, tikai ar izdevumiem nepārspīlē. Pēc svētkiem sekmes lietišķos jautājumos.

DVĪŅI

Domīgs noskaņojums saistībā ar sirdslietām. Ja tev ir otrā pusīte, brīvdienās apmeklējiet kopā klubiņu, kādu izklaides pasākumu vai satiecieties ar draugiem. Brīvajiem cilvēkiem jāuzmanās no aušīgiem piedzīvojumiem. Darba lietās izaugsme un iespējas, par kurām sen esi sapņojis.

VĒZIS

Īstais laiks, lai ieliktu stabilus pamatus nākotnei - vari rakstīt projektus, risināt sarunas ar potenciālajiem partneriem, meklēt atbalstītājus iecerēm. Vārdu sakot, veiksmīgs sagatavošanās process, bet pie reāliem darbiem gan labāk ķerties, kad paies svētki. Tikmēr vairāk pievērsies privātajai dzīvei.

LAUVA

Tev piemīt vērienīgs dāsnums un mīļums pret cilvēkiem, ko uzskati par savējiem. Iepriecini viņus un svētku dienās sapulcē uz kopīgu mielastu. Būs omulīgi, jautri un iedvesmojoši. Jauni pavērsieni iespējami sirdslietās, taču bez apdoma avantūrās mesties nebūtu prāta darbs, var apdedzināties.

JAUNAVA

Brīvdienās labprāt pievērsīsies saimniecības darbiem un daudz arī paveiksi. Kad labi pastrādāts, vari savējiem sarīkot svinīgu mielastu. Ģimeniskums apvienojumā ar valsts svētkiem pacilās un iedvesmos. Brīvajiem ļaudīm sirdī iekritīs kāda dzirkstelīte - ļaujies pavasarim un kaislībām!

SVARI

Ģimenes lietas un mājas pienākumi pirmajā vietā. Labprāt rosīsies un lutināsi savus mīļos. Tomēr prāts kavēsies pie darba - būs jaunas idejas un vēlāk arī radīsies iespējas tās realizēt. Gala rezultātā ar sasniegto un ienākumiem būsi apmierināts. Vari sākt plānot atvaļinājuma ceļojumu.

SKORPIONS

Jauni plāni un iedvesma sasniegt vēl neiekarotas virsotnes. Taču atceries seno teicienu, ka viens nav karotājs. Ieklausies līdzcilvēku viedoklī - daudz kas no tā izrādīsies noderīgs. Ja rīkosies gudri, palielināsi ienākumus. Sirdslietās romantiskas noskaņas un savstarpējā sapratne.

STRĒLNIEKS

Nopietni plāni un atbildīgi pienākumi, bet tu ar tiem sekmīgi tiksi galā. Ar paveikto būsi apmierināts, un ienākumi vairosies. Tomēr rīkojies apdomīgi un pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās, bet pāriem attiecībās jauna dzirkstīte.

MEŽĀZIS

Kaut arī sirdī vēlme pēc pārmaiņām, esi apdomīgs. Vajag izvērtēt, kas ir un kas nav izdevīgi. Darbā uz taviem pleciem gulsies daudz pienākumu, taču raugies, vai atalgojums ir adekvāts. Brīvdienās dodies nelielā izbraucienā, lai izrautos no ikdienības un mazliet «izvēdinātu galvu».

ŪDENSVĪRS

Liela nozīme sirdslietām. Ja sakrājušies kādi neizrunāti jautājumi, tad atrodi laiku sirsnīgai sarunai ar savu otro pusīti. Brīvajiem ļaudīm savukārt pret jaunu iepazīšanos vajadzētu izturēties vērtējoši. Varbūt viss nav tā, kā izskatās. Darbā vai biznesā iespējami jauni peļņas varianti.

ZIVIS

Izpratne par citu cilvēku problēmām, līdzjūtība un vēlme palīdzēt. Tu esi labs cilvēks, taču nedrīkst aizmirst arī par savām interesēm. Brīvdienas domātas atpūtai, nevis citu ļaužu uzklausīšanai. Kādreiz ir jāprot pateikt: nē! Satiecies ar draugiem vai apmeklē kultūras pasākumus.