Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 26. aprīlim

© www.vedicrishi.in

Horoskopi no 20. līdz 26. aprīlim

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze nākamajai nedēļai

SIRDSLIETAS. Piektdiena un sestdiena piemērotas ģimeniskiem pasākumiem, jo Mēness atrašanās Vēža zodiaka zīmē dvēseles dara maigākas, svarīga kļūst savējo tēma. Emocionālais fons arī ir labvēlīgs, lai dotos uz romantisku tikšanos. Tajā pašā laikā iespējamas pārspīlētas jūtu izpausmes. Ja vēlaties pārsteigt mīļoto ar vakariņām smalkā restorānā, tad šādu pasākumu labāk plānot 22.-24. aprīlī, bet nākamās nedēļas vidū jāsargās no pārliekas kritizēšanas.

LIETIŠĶĀ JOMA. Saimnieciskām un lietišķām aktivitātēm labākie datumi ir nedēļas vidū - 25. un 26. aprīlī, kad valda akurātā un saimnieciskā Jaunavas zodiaka zīme. Tajā atrodas Mēness, kas nosaka dienas fonu. Savukārt ģenerāltīrīšanu mājoklī vai lielo dārza talku varat plānot brīvdienās, kad Mēness Vēzī.

Patlaban ir vairākas planētu kombinācijas, kas nav labvēlīgas uzņēmējdarbībai (un tās ilgs līdz pat rudenim). Dzīvi atlikt nevaram, tāpēc jādarbojas esošajā «formātā».

AUNS

Pavasarīga enerģija mutuļos ar divkāršu spēku. Trauksies uz priekšu un aizrausi arī citus. Vienīgi raugies, lai tavas prāta un darba spējas kāds nemēģina izmantot savtīgos nolūkos, lūdzot paveikt darbus, kas tev nebūtu jādara. Varbūt ir vērts mainīt darbu vai padomāt par savu privāto biznesu.

VĒRSIS

Ir tik jauki sarunāties ar laipniem, smaidīgiem, patīkamiem cilvēkiem - un tieši šie būs tavi trumpji saskarsmē ar citiem. Gūsi simpātijas un piekrišanu. Darbs prasīs atdevi, tāpēc nepieciešama arī atpūta. Brīvajā laikā pievērsies radošām nodarbēm vai satiecies ar draugiem.

DVĪŅI

Brīvdienās vēlams pievērsties mājas saimniecībai, darbi ies no rokas, un tu būsi gandarīts par paveikto. Paredzami lielāki izdevumi par sadzīviskām un saimnieciskām vajadzībām, taču iztērēto drīz vien atpelnīsi. Vari iesaistīties jaunos projektos, tikai svarīgās lietās kontrolē visu pats.

VĒZIS

Nedēļas nogalē laiks vienai kārtīgai ballītei! Izej sabiedrībā, satiecies ar draugiem vai apmeklē kādu klubu. Pratīsi pasniegt sevi, un tevi pavadīs komplimenti un simpātiju apliecinājumi. Jaunajā darba nedēļā var aktualizēties izglītības tēma. Ja liekas, ka kaut ko nezini, meklē informāciju vai piesakies kursos.

LAUVA

Iespējams, šajā periodā aktualizēsies jautājums - pa kuru ceļu tālāk doties? Esi izlēmīgs un aktīvs, ja ilgi prātosi, lietas «nobremzēsies» un sāksies stagnācija. Attiecību jomā izturies nopietni un atbildīgi. Šobrīd līdzās nepieciešams uzticams cilvēks, uz kuru vienmēr var paļauties.

JAUNAVA

Vajadzētu kaut ko dzīvē un ierastajā dienu ritmā mainīt. Labs periods, lai parādītu savas spējas profesionālajā jomā, virzītos pa karjeras kāpnēm vai vienkārši atrastu labāku darbu. Sirdslietās jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm. Mēģini no sirds izrunāties ar mīļoto un izstāstīt, kas tev svarīgi.

SVARI

Brīvdienas mīļuprāt pavadīsi mājās un lutināsi savējos. Īpaša uzmanība jāpievērš bērnu vēlmēm un vajadzībām, iespējams, viņiem nepieciešams tavs padoms - it īpaši mācību jomā. Darbā vai biznesā laiks sākt jaunus projektus. Ideju, kā pavairot ienākumus, tev netrūks.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā situācijas var mainīties vēja ātrumā. Diez vai kaut ko varēsi ietekmēt, bet tavos spēkos ir lūkoties, lai paša darītajā neiesprūk kļūdas, un turēties tālāk no intrigām. Brīvajā laikā pievērsies privātajai dzīvei - esi vairāk kopā ar savu otro pusīti, tas satuvinās.

STRĒLNIEKS

Būsi nobriedis jauniem izaicinājumiem. Ir labas iespējas pierādīt un parādīt savu profesionālo potenciālu, kā arī pavairot ienākumus. Diezgan daudz var nākties izdot par saimnieciskām lietām un ģimenes vajadzībām, bet par šiem pirkumiem mājiniekiem būs patiess prieks.

MEŽĀZIS

Klāt ir brīdis, kad vari izdarīt to, kas līdz šim nav bijis pa spēkam. Veiksme iet tev līdzās, tikai nedrīkst paļauties mainīgām emocijām. Jebkurā situācijā vajadzētu saglabāt vēsu prātu. Brīvdienās aizbrauc pie dabas vai nelielā ekskursijā uz kādu no tuvējām kaimiņvalstīm.

ŪDENSVĪRS

Esi gatavs iesaistīties interesantos projektos, bet nekārto naudas vai biznesa darījumus ar draugiem. Ne jau tāpēc, ka kāds būtu «žuļiks», bet dažkārt dzīve izspēlē savas rokādes, nostādot cilvēkus neveiklās vai nepatīkamās situācijās. Vairāk ieklausies iekšējās sajūtās un intuīcijā.

ZIVIS

Dari to, kas sagādā prieku un vairo optimismu, un turies tālāk no nīgriem un kašķīgiem ļautiņiem. Diezgan emocionāli uztversi apkārt notiekošo un, iespējams, dzīvosi līdzi situācijām, kas tevi nemaz neskar. Atceries, ka pārāk labam būt nav labi. Varbūt pienācis laiks atvaļinājumam un ceļojumam.