Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 12. aprīlim

© F64

Horoskopi no 6. līdz 12. aprīlim

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze nākamajai nedēļai:

SIRDSLIETAS. Tuvākajās dienās attiecību tēmai var būt lietišķuma, savtīguma un aprēķina «piegarša». Diez kas nav, lai mestos romantikas virpulī. Savukārt - ja slēdzams laulību līgums vai racionāli jāplāno kāzas, tad piektdien, sestdien un svētdien tam ir piemērots laiks. Dienas fonu ietekmējošais Mēness atradīsies nopietnajā Mežāža zodiaka zīmē. Pavasarīgu randiņu plānojiet, kad Mēness Zivīs - 11., 12., 13. aprīlī.

LIETIŠĶĀ JOMA. Tuvākā nedēļa lietišķām aktivitātēm un biznesam nu galīgi nav piemērota. Bet nevaram tak’ visu atlikt, kamēr planētas būs labvēlīgas. Vienīgais ieteikums - svarīgus darbus neuzsāciet, nopietnus līgumus neslēdziet, nereģistrējiet firmas un pirmo reizi nesēdieties pie nopietnu darījuma sarunu galda līdz 15. aprīlim. Pastāv pārpratumu riski un vienošanās var izjukt, jo par šīm tēmām «atbildīgā» planēta Merkurs atrodas ļoti nelabvēlīgā stāvoklī.

AUNS

Kas ar citiem norunāts - tā lai arī paliek, nemaini plānus un viedokli. Pretējā gadījumā cilvēki tavus nolūkus vai ieceres neuztvers nopietni. Rāmu garu dari to, kas iesākts, bet ar jauniem projektiem nogaidi, tie var bremzēties. Brīvdienās izej sabiedrībā, iespējama negaidīta iepazīšanās.

VĒRSIS

Draiskas uguntiņas dzirkstīs sirdī un acu skatā. Tevi ievēros un izrādīs uzmanību, turklāt kādas simpātijas var nākt kā zibens no skaidrām debesīm. Jauna iepazīšanās nesīs līdzi vētrainas kaislības. Nezaudē galvu. Ģimenes cilvēkiem attiecību stiprināšanas laiks, sarīko romantisku pasākumu.

DVĪŅI

Pastāv liela varbūtība savām idejām un iecerēm atrast labvēļus un atbalstītājus. Daudz palīdzēs draugi un labi kontakti. Pavasara vēsmu iespaidā sajutīsi, ka dvēselē kaut kas sakustas un saviļņojas. Tavs starojums atstās iespaidu. Var uzrasties kāds slepenais pielūdzējs vai pielūdzēja.

VĒZIS

Darbā un jaunos projektos ieguldīsi daudz pūļu un enerģijas, taču augļi briedīs pavisam lēnām. Vajadzētu pārskatīt līdzšinējo darbību - iespējams, jāmaina virziens un jāveic nopietnas reformas. Rīko prezentācijas, iepazīstini ar savu piedāvājumu. Jo vairāk cilvēku par to uzzinās, jo labāk.

LAUVA

Ja darbi nekust uz priekšu, tad apstājies un nogaidi, jāsargās izšķiest spēkus tukšgaitā. Uzmanies no strīdiem ar priekšniecību un atceries, ka gudrākais piekāpjas. Jābūt apdomīgam visā, kas saistās ar ārzemēm. Ceļojumus rūpīgi izplāno, lietišķajos kontaktos par visu pārliecinies divas reizes.

JAUNAVA

Atliec uz vēlāku laiku darīšanas iestādēs un bankās. Ja tas nav iespējams, tad rūpīgi sagatavojies. Kompromisi un dialogi ar ierēdņiem un klerkiem neveidosies viegli. Privātajā dzīvē bangos kaislības. Grūti izrādīt, grūti paturēt sevī... Ir vērts spert kādu solīti uz priekšu, lai gūtu skaidrību.

SVARI

Netērējies daudz saimnieciskajām vajadzībām, nauda aizplūdīs nemanot. Pienākumus mājās godīgi sadali arī citiem ģimenes locekļiem, lai nav jāraujas uz pusēm, steidzot «nošaut vairākus zaķus» uzreiz. Darba pienākumi arīdzan prasīs spēku un enerģiju. Jāsargās no kļūdām.

SKORPIONS

Tu esi spēcīga personība, taču katram reiz vajag atpūtu. Ilgas pēc stabilitātes un dvēseles miera. Kopā ar savu otro pusīti vēlēsies baudīt dzīvi, labu vīnu, labu sieru... Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Darbus liec pie malas un vairāk pievērsies privātajai dzīvei.

STRĒLNIEKS

Atkal jau daudz jāstrādā. Jauniem plāniem šobrīd gan nav tas labākais brīdis, bet pa ierastajām sliedēm vari virzīties. Pamazām, palēnām, mierīgi un precīzi. Sekmīgs laiks saimnieciskiem darbiem mājā - sarīko pavasara talku un pēc tam dārza svētkus ar grilētu maltīti.

MEŽĀZIS

Pievērsies mācībām. It īpaši vēlamas jaunas zināšanas, kas paplašina garīgos apvāršņus. Par labu nāks arī ceļojums ar izglītojošu un kultūras programmu. Privātajā dzīvē krāsaini piedzīvojumi, simpātiju dzirkstis, brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Ir vērts palūkoties pēc izdevīgāka darba piedāvājuma vai likt priekšniecībai manīt, ka esi pelnījis algas pielikumu. Biznesā iespējamas interesantas idejas par peļņu. Gan sadzīvē, gan lietišķajā jomā esi pretimnākošs, sadarbībā viss veiksies raitāk. Brīvdienās sarīko mājas ballīti.

ZIVIS

Vēlams pilnveidoties garīgi, nodoties meditācijām un sevis sakārtošanai. Liela interese par lietu dziļāko būtību un dvēseles pasauli. Brīvdienas pavadi mierīgi, bet nākamajā nedēļā pievērsies sabiedriskām aktivitātēm. Satiksi domubiedrus, jaukus un sirsnīgus cilvēkus.