Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 8.martam

© https://ytemagazine.com

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze nākamajai nedēļai:

SIRDSLIETAS. Brīvdienas paies pilnmēness ietekmē, turklāt tas atradīsies analītiskajā Jaunavas zodiaka zīmē, kas allaž sakāpina emocijas. Tādējādi var parādīties vēlme nepamatoti kritizēt savu otro pusīti. Uzmanieties - lai mīļotais cilvēks neapvainojas. Ja ilgojaties pēc kaislīga un romantiska randiņa, tad to labāk plānot 5., 6. vai 7. martā, kad dienas fonu nosaka Mēness atrašanās dziļām emocijām bagātajā Skorpiona zīmē.

LIETIŠĶĀ JOMA. Nākamajā darba nedēļā Mēness atrodas dilstošā fāzē, kas tradicionāli tiek uzskatīta par nelabvēlīgu jaunu darbu uzsākšanai. Taču - vai mēs varam apturēt dzīvi? Diez vai. Tomēr nebūtu vēlams uzsākt nopietnus ilgtermiņa projektus, bet vienkārši lietišķām sarunām nākamās nedēļas pirmā puse ir gana piemērota. Savukārt 8. un 9. martā varat sazināties ar ārvalstu partneriem vai doties komandējumā.

AUNS

Ātri atradīsi kopēju valodu ar līdzcilvēkiem, taču ilgtermiņa sadarbība vai draudzība diez vai izveidosies. Nesatraucies, ap tevi jau sen ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Darbā nepārpūlies, jo nav garantiju, ka to adekvāti novērtēs. Velti vairāk uzmanības sev.

VĒRSIS

Labas idejas un radošais pacēlums. Nedēļas nogale piemērota izklaidēm un saviesīgiem tusiņiem. Ej sabiedrībā un apmeklē kultūras pasākumus. Jāsmeļas spēki un enerģija nākamajam darba cēlienam, kas solās būt diezgan saspringts. Neuzņemies pārāk daudz pienākumu.

DVĪŅI

Svarīga attiecību tēma. Ģimenes cilvēkiem daudz pienākumu mājas saimniecībā un rūpes par saviem mīļajiem. Brīvajiem ļaudīm savukārt iespējama iepazīšanās, kas jānovērtē ar kritisku skatu. Darbs prasīs iedvesmu un precizitāti. Ja kārtojami lietišķi jautājumi, rūpīgi sagatavojies.

VĒZIS

Darbs pirmajā vietā! Būsi pienākumos iekšā līdz matu galiņiem un emocionāli dzīvosi līdzi norisēm. Šis ir brīdis, kad vajadzētu mērķēt augstāk un tālāk, virzīties pa karjeras kāpnēm vai attīstīt biznesu. Svarīgs ģimenes atbalsts, viedokļi gan var nesakrist, bet vienmēr ir vērts uzklausīt citu domas.

LAUVA

Brīvdienās esi kopā ar savu otro pusīti un mīļajiem radiņiem. Atbalstiet un parūpējieties viens par otru, jo - kopībā ir spēks. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar spilgtu personību, kam ir nozīme turpmākajā dzīvē. Darbā kaut kas var bremzēties, atliec tad uz vēlāku laiku.

JAUNAVA

Daudz pienākumu mājās, taču viss ies no rokas, ja darbus sadalīsi godīgi visiem ģimenes locekļiem. Vari sarīkot ģenerāltīrīšanu, pārkārtot interjeru un doties iepirkšanās tūrē. Labs laiks jaukam randiņam. Iespējams, nāksies arī kārtot lietišķas darīšanas iestādēs vai bankā.

SVARI

Jāgādā par saticību mājas dzīvē. Ja izceļas strīdi vai domstarpības, liec lietā savas diplomātiskās spējas. Brīvdienās vēlams visiem kaut kur kopā iziet, apmeklēt pasākumus. Darba nedēļa nāks ar daudziem pienākumiem, sekmīgāk tiksi galā, ja liksi lietā radošu pieeju.

SKORPIONS

Peļņas un jaunu projektu laiks. Finanses, profesionālie sasniegumi vai privātais bizness būs pirmajā vietā. Var pavērties jaunas iespējas, caur ko būtiski papildināt ienākumus. Tajā pašā laikā arī sirdslietās un privātajā dzīvē dvēseli var iedvesmot romantiski piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

Labs laiks, lai parūpētos par mājas saimniecību, palutinātu savus mīļos, bet kopā ar otro pusīti sarīkotu romantisku pasākumu. Ja esi sirdī brīvs, tad iespējami aizraujoši piedzīvojumi. Daudz spēka prasīs darba vai biznesa tēma, taču ar peļņas iespējām būsi apmierināts.

MEŽĀZIS

Atkal tik daudz darbu, un - kāpēc viss gulstas uz taviem pleciem? Ir pienācis laiks pārvērtēt savu pienākumu sarakstu un no kaut kā atteikties. Visus darbus neapdarīsi un visu pasaules naudu nenopelnīsi. Mīli vairāk sevi, atvelc elpu un dari to, kas patiešām sagādā prieku.

ŪDENSVĪRS

Sabiedriskās aktivitātes sitīs augstu vilni. Brīvdienās apmeklē pasākumus, un, iespējams, iepazīsi interesantus cilvēkus, ar kuriem veidojas draudzība. Vai - ar kādu arī romantiskas jūtas. Svarīga finanšu tēma, iespējami jauni peļņas varianti, bet naudas lietas jātur kārtībā.

ZIVIS

Palutini sevi ar iepirkšanās tūri - tuvojoties pavasarim, atjauno garderobi, iegādājies labu parfimēriju vai smaržas. Tas būs mazs, ikdienišķs prieciņš, bet tomēr... Profesionālajā jomā jauni plāni, bet viss varbūt neies tik gludi, kā sākumā cerēji. Neņem pie sirds, gan viss sakārtosies.