Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 18.janvārim

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

12.–18.01. 2018.

AUNS

Diezgan svarīgas sabiedriskās aktivitātes. Labprāt apmeklēsi kultūras un izklaides pasākumus, kā arī satiksies ar draugiem. Izejot sabiedrībā, ir iespējas iepazīties ar cilvēkiem, kam būs kāda nozīme tālākajā dzīvē, kā arī satikt savu simpātiju. Būsi šarmants un pamanāms. Ja laiks un rocība atļauj, ieplāno tālāku ceļojumu. Vari to apvienot ar iepirkšanās tūri - tas būs gan praktiski, gan iedvesmojoši.

VĒRSIS

Brīvdienās atpūties vai ieplāno nelielu, izklaidējošu izbraucienu, jo straujais darba nedēļas ritms radīs stresu. Tajā pašā laikā ir īstais brīdis mērķēt augstāk, izvirzīt ambiciozus mērķus un uzdrošināties spert izšķirošo soli pretī jaunām virsotnēm. Ieklausies intuīcijā un iekšējās sajūtās - tās pateiks priekšā labākos risinājumus. Turklāt īstajā brīdī līdzās būs seni draugi, kuru palīdzība un atbalsts lieti noderēs.

DVĪŅI

Labprāt palīdzēsi citiem, rūpēsies un atbalstīsi, taču atceries arī par sevi un saviem tuvākajiem. Brīvdienās pasāc ko aizraujošu kopā ar ģimeni un draugiem. Ja dodies iepirkšanās tūrē, tad gan ievēro mērenību un ar pirkumiem nepārspīlē - iegādājies lietas, kas patiešām nepieciešamas. Nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības. Darbs prasīs iedvesmu, būs labas idejas, un ir vērts izvirzīt ambiciozus mērķus.

VĒZIS

Patlaban piemērots brīdis prezentācijām, savu ideju izklāstīšanai, sponsoru un atbalstītāju meklējumiem. Tevi pavadīs cilvēku labvēlība un simpātijas. Darba diena ritēs nemierīgi, tāpēc atvēli pienācīgu laiku atpūtai, turklāt nevajadzētu atstāt novārtā sirdslietas. Vajadzētu pievērsties attiecību stabilizēšanai un nostiprināšanai, bet brīvajiem ļaudīm iespējas satikt savu īsteno sirdsāķīti.

LAUVA

Veiksies lietišķas sarunas un darījumi. Tas gan prasīs nervus un izturību, un varbūt arī kādā brīdī nāksies atrast kompromisu. Galvenais - nesatraucies par niekiem un neiesaistieties strīdos. Atrodi laiku arī mīļotajam cilvēkam. Svarīgi izrunāties un saprast, kas jums abiem šobrīd ir svarīgi. Brīvdienās apciemo vecākus vai citus radiniekus un satiecies ar draugiem. Svarīgākais - lai visās jomās būtu līdzsvars.

JAUNAVA

Vajadzētu pievērsties privātajai dzīvei un attiecībām. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājies par to ar mīļoto. Esi tolerants un respektē otrās pusītes viedokli. Mierīgās sarunās dzims patiesība, un tas nāks par labu kopā būšanai. Darbā seko līdzi, lai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts, un to arī noformē juridiski korekti. Kā zināms, solīts makā nekrīt, un pret dažādiem pārsteigumiem jānodrošinās.

SVARI

Rūpīgi jāplāno dienas, lai vari paspēt visu, kas jāpaveic. Daudz pienākumu darbā un mājās. Sekmīgs laiks, lai risinātu sarunas ar nama apsaimniekotājiem vai komunālajiem dienestiem. Brīvdienās labi jutīsies ģimeniskā atmosfērā ar savējiem, savukārt brīvajiem ļaudīm jāsapošas un jādodas sabiedrībā - tavs šarms un spēja eleganti izskatīties piesaistīs daudzus acu skatus. Varbūt kādā brīdī uzšķiļas dzirkstis...

SKORPIONS

Pirmajā vietā mājas darbi un pienākumi ģimenē. Ik dienas dzīvosi ciešā saskarē ar ģimenes locekļiem, viņu priekiem un rūpēm. Kopumā atmosfēra solās būt pozitīva. Brīvajiem ļaudīm savukārt derētu padomāt, kāpēc šobrīd esi viens un ko vispār vēlies no attiecībām. Atver sirdi mīlestībai, un tā pie tevis atnāks ļoti romantiskā veidolā. Labs laiks jauniem peļņas projektiem un aktīvai darbībai.

STRĒLNIEKS

Brīvdienās vislabāk jutīsies mājās - saturīga domu apmaiņa ar radiniekiem, kopīga saimniekošana un viesu uzņemšana. Pasēdēšana patīkamu sarunu gaisotnē uzlādēs pozitīvi. Darbā iespējamas sarunas saistībā ar jauniem projektiem, tomēr visu rūpīgi izvērtē, turklāt vienošanos noformē juridiski korekti. Ja ir bijusi doma par savu biznesu - ķeries klāt! Derētu arī padomāt par izglītošanos.

MEŽĀZIS

Domas būs aizņemtas ar jauniem plāniem un idejām. Prātosi par darbības paplašināšanu un pārmaiņām. Tikai neko nevajag sasteigt, rūpīga izvērtēšana ļaus izvairīties no kļūmēm un pārrēķināšanās. Un vēl arī atceries, ka cilvēka enerģijas resursi nav neizsmeļami. Par labu nāks pirts procedūras, pastaiga dabā vai sportiskas aktivitātes. Pēkšņi un aizraujoši pavērsieni iespējami sirdslietās, ļaujies un baudi dzīvi!

ŪDENSVĪRS

Gribēsi iedziļināties situācijās un cilvēku rīcības motīvos. Brīvajā laikā pārdomāsi dienu notikumus un izdarīsi pareizos secinājumus. Piemērots brīdis ienākumu pavairošanai - skaties, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Varbūt ir pienācis laiks ģimenes biznesa veidošanai. Sirdslietās un privātajā dzīvē mazliet domīgas noskaņas. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, izrunājies ar savu otro pusīti.

ZIVIS

Daudz enerģijas un vēlme darboties. Ja mājās iekrājušies saimnieciskie darbi, atroti piedurknes un ķeries klāt! Brīvdienās ar visu sekmīgi tiksi galā. Taču pirms jaunās darba nedēļas vajadzētu arī atrast laiku vienatnei, lai sakārtotu domas, nodotos meditācijām un tamlīdzīgām nodarbēm, kas palīdz nodrošināt līdzsvaru. Sirdslietās nepieņem sasteigtus lēmumus un neapvainojies uz mīļoto par niekiem.