Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kas 2018. gadā gaida Strēlniekus?

© Ilustratīva bilde

Jaunu sasniegumu un peļņas gads. Tu lieliski sapratīsies ar cilvēkiem un zināsi, kādā valodā ar kuru sarunāties. Visdažādākajās situācijās palīdzēs tavs optimisms, un tādējādi ap tevi veidosies pozitīva aura un līdzcilvēki labprāt ar tevi kontaktēsies. Šogad vari uzsākt jaunus lietišķos projektus un kaut ko mainīt arī ikdienas dzīvē. Tikai jebkuru jauno plānu rūpīgi pārdomā un veic aprēķinus, jo var parādīties tendence pārvērtēt situācijas vai vienkārši paļauties uz «Viņa augstību gadījumu». Kaut arī pārsvarā veiksme būs ar tevi, virspusēja pieeja var neganti atspēlēties. Tāpēc esi rūpīgs un apdomīgs.

Liela loma šogad būs finanšu tēmai - pastāv iespējas uzlabot materiālo stāvokli, taču pašam daudz jāstrādā. Neatkarīgi no tā, vai tu strādā algotu darbu, esi padotais, priekšnieks, vai uzņēmējs - jebkurā gadījumā jālūkojas pēc finansiālā izdevīguma. Tātad, ja maini darbu, tad uz tādu, kur ir augstāks atalgojums un labāki nosacījumi. Ja tev ir savs bizness, tad varbūt ir vērts to paplašināt, apgūt jaunas nozares, piesaistīt jaunus klientus, atrast jaunus sadarbības partnerus. Tikai naudas lietās lielu uzmanību pievērs juridiskajai pusei, lai līgumos un citos dokumentos viss tiek noformēts kā pieklājas.

Savu tiesu uzmanības prasīs mājas dzīve. Gribēsi veikt tajā kādus pārkārtojumus. Piemērots laiks remontam, kā arī mājokļa aprīkošanai ar dažādām tehnoloģiskām ierīcēm, piemēram, signalizācijas vai automātiskā apgaismojuma uzstādīšanai, kā arī jaunas sadzīves tehnikas iegādei. Tikai pārliecinies par kvalitāti un garantijām - drošs paliek nedrošs. Attiecībās ar mājiniekiem var iezagties neliels «kašķītis», taču viss ir risināms. Noskaiti līdz desmit un mierīgi aprunājies, bet brīvdienās visi kopā kaut kur aizejiet - uz izklaides pasākumu, teātri, koncertu.

Sirdslietās aizraujoši interesants periods. Ja tev ir otrā pusīte, tad attiecības it kā iegūs otro elpu - kopā būšana sagādās prieku, mīlestība dzirkstīs, sarunas raisīsies. Būsiet viens otram atbalsts un uzmundrinātājs, iedvesmosiet un palīdzēsiet gan ar padomu, gan praktiski. Bet, ja šobrīd esi viens, tad noskaņojies uz to, ka tavā dzīvē var ienākt jauks cilvēks. Pirmajā brīdī gan viss nebūs vienkārši. Vispirms tev pašam jātiek skaidrībā ar sevi - ko vēlies no attiecībām, ko gribi sagaidīt un ko sniegt pretī. Ja nesaliksi visu pa plauktiņiem, tas traucēs notikumiem attīstīties pozitīvā virzienā. It īpaši tad, ja dzīvē bijusi kāda negatīva attiecību pieredze. Kad prāts sakārtots un sirds atvērta mīlestībai, tad dzīve dāvās iespējas piedzīvot jaukus brīžus. Simpātijas dzirkstīs kā šampanietis glāzē, un no it kā nejaušas iepazīšanās var izveidoties kaut kas nopietns. Šis gads ir piemērots kopdzīves un jaukas mājas vides veidošanai. Savukārt no attiecībām, kas kaut kādu iemeslu dēļ nav publiskojamas vai izskatās pēc īslaicīga romāniņa, gan turies pa gabalu.

Ja dienas rit saspringti, atceries arī par sevi un atpūtu. Lieliski, ja tev ir kāds hobijs, bet, ja nav, tad šis ir piemērots laiks, lai tādu ieviestu. Pievēršanās mīļotai nodarbei ļaus lieliski atpūsties - gan no domām par darbu vai biznesu, gan no mājas un sadzīves pienākumiem. Par labu nāks arī pastaigas dabā, meditācijas, pirts procedūras vai vienkārši nekā nedarīšana, kad iekrīt brīvs brīdis.

Strēlnieka planēta: Jupiters

Stihija: Uguns

Plusi:

taisnīgums;

atklātība;

spēja raudzīties ar skatu nākotnē;

atbildība;

ideālisms.

Mīnusi:

spēju pārvērtēšana;

netaktiskums;

lielība;

sasteigta lēmumu pieņemšana;

pārspīlēta tieksme pēc atzinības.