Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. 2018. gads būs piemērots garīgai attīstībai

© Ilustratīva bilde

Nākamā gada tendenci vienā teikumā varētu definēt šādi: godīgums pret sevi un spēja nosaukt lietas īstajā vārdā, spēja analizēt kļūdas un nokļūt līdz problēmas saknei, kas rezultātā veidos veiksmi kopā ar intuīciju.

Vēdiskajā astroloģijā planēta Saturns Dhanu (Strēlnieka zīmē) ieies 2017. gada 27. oktobrī un tur uzkavēsies divus gadus. Tieši šai planētai būs liela ietekme. Karmisakais punkts Rahu, kas atradīsies Karkatā (Vēža zīmē), liks mums saskatīt sirds dziļumos apslēptus noslēpumus, saistītus ar ģimeni, māti, mātišķumu, kustamajiem un nekustamajiem īpašumiem, patriotismu (reālo un viltus), sajūtām, kas ļauj justies aizsargātiem.

Saturna ietekme nākamajā gadā būs īpaši spēcīga. Tā liks mums kārot eksāmenus pašiem pret savu godīgumu, liekot zaudēt ilūzijas. To izdarīt būs grūtāk, ja nebūs neviena, kas palīdz virzīties uz izzināšanu paplašināšanu vai jaunradīšanu.

Tos, kas nevēlēsies attīstīt spēju veidot kontaktus, meklēt kopsaucēju un virzīties uz kopēju mērķi, gaidīs grūti laiki. Šakāļi savu izdevību nelaidīs garām un kritušajiem palīdzīgu roku nepasniegs.

Veiksme būs tur, kur cilvēki apvienosies. Šis būs īstu draugu atrašanas un attiecību pārbaudes laiks, tādēļ neiesaku noslēpties no pasaules, domājot, ka lietas pašas sakārtosies. Panākumus gūs stiprie, ar upuriem nerēķināsies.

Atgriezīsimies pie izpratnes, ka «laimes lāči» esam mēs paši, un uz brīnumiem, pēkšņām atklāsmēm, svētām iniciācijām, trešās acs negaidītu atvēršanos bez ilggadējas garīgas prakses cerēt un paļauties nesanāks. Dzīve mācīs likumsakarības.

Cilvēka dzīves «pacelšanos» no kritiena varēs salīdzināt ar pikējošu lidmašīnu. Ieguldāmais enerģijas apjoms lidojuma atgūšanai būs atkarīgs no tā, cik ilgi mēs turpināsim lidināties ilūzijās un nepamatotās cerības, gaidot brīnumu. Aviācijā situāciju, kad strauji jāuzņem ātrums, sauc par forsāžu. Šāds manevrs vienmēr ir ļoti riskants un prasa lielus emocionālus un enerģijas resursus. Tas nozīmē, ka daudziem, kas ir aizrāvušies ar lidināšanos, aizmirstot par dzīves mērķiem, nāksies spēcīgi mobilizēties un ieslēgt tā saukto forsāžu vai «katapultēties», lai izdzīvotu.

Ja runājam par lidināšanos un karmas bumeranga termiņiem, tad jāsaka, ka mēs saņemsim tos augļus, ko būsim sasējuši no 1987. gada beigām līdz mūsdienām. Tādējādi mēs noslēgsim lielu ciklu, kas saistīts ar morālajām vērtībām, uz kurām būvējām dzīvi - mūsu uzskatiem par Dievu, veiksmi, godīgumu, taisnīgumu, patriotismu, brālību, draudzību, spēju atšifrēt nodevējus, kas kā čūska noslēpušies uz krūtīm. Morāle ikdienā ir daudz reālāka, tuvāka un likumsakarīga, nekā mēs domājam, un to nav iespējams mainīt vienā mirklī.

2018. gads būs piemērots garīgai attīstībai, bet jāatceras, ka neviens par garīgumu nedomā, kad ir veiksmīgi iepircies lielveikalā un ar diviem iepirkumu maisiem katrā rokā dodas auto virzienā. Nākamgad sapņi kļūs reālāki un piezemētāki. Daudziem aklu ticību aizvietos reālas zināšanas, un tas nesīs augļus ilgtermiņā.

Gaidāmais laiks būs piemērots, lai saprastu savas piedzimšanas jēgu un mācītos no tā, ko dzīve piedāvā. Lai izprastu situācijas būtību, nav jāskatās uz gaismas avotu - sauli, bet gan pretējā virzienā, ieraugot to, kas tiek izgaismots.

Nākamgad būtiska būs spēja vienoties pašam ar savu ego un kopēja mērķa vārdā meklēt kompromisu. Viena no lielākajām ilūzijām ir tā, ka mēs ar lielām problēmām spējam tikt galā vienatnē.