Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kāds 2018. gads gaidāms Jaunavām?

© Ilustratīva bilde

Viena no svarīgākajām šogad būs izglītības un profesionālo iemaņu papildināšanas tēma.

Jaunavas zodiaka zīmes aizgādne ir planēta Merkurs, kas lielā mērā saistīta ar zināšanām, mācībām, jaunas informācijas ieguvi. Labs laiks, lai stātos augstskolā, to pabeigtu, beidzot uzrakstītu bakalaura vai maģistra darbu. Ja tas viss jau paveikts vai neietilpst tavos plānos, tad apmeklē kādus īstermiņa kursus, seminārus, kvalifikācijas celšanas vai pieredzes apmaiņas pasākumus. Derēs arī interešu izglītības kursi, kas ļauj kļūt zinošākam kādā jomā. Vārdu sakot - viss, ko iemācīsies, nākotnē noderēs. Ja pats esi saistīts ar izglītības sistēmu, tad šie planētu stāvokļi ir kā bonuss profesionālajai darbībai, kā arī darbam ar jebkura veida informāciju.

Darbā īpašas pārmaiņas nav paredzamas. Protams, ikdiena ir ikdiena, katrai maizei sava garoziņa, bet kopumā dienas ritēs diezgan mierīgi. Taču, ja tu ieņem vadošu amatu, tad gan jārēķinās ar trauksmaināku periodu un var būt grūtāk savienot ģimenes, mājas un darba pienākumus. Iespējams skrējiens kā vāveres ritenī: māja, darbs, darbs, māja un atkal viss no sākuma. Tad rūpīgi jāplāno dienas, lai vari visu paspēt. Tāpēc šogad iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm izvērtē īpaši rūpīgi - kas un par kādu naudu ir vērts, lai uzņemtos uz saviem pleciem lielāku atbildību. Vieglāk, ja tev ir savs bizness, kad pats sev esi kungs un noteicējs un vari koordinēt darba laiku un noslodzi. Bet, ja šobrīd esi darba ņēmējs un esošā situācija tevi apmierina, paliec, kur esi, un radikālas pārmaiņas profesionālajā jomā labāk neplāno.

Diezgan daudz pienākumu būs mājas dzīvē. Iespējams, sapratīsi, ka pienācis laiks uzlabojumiem, remontdarbiem vai mājokļa maiņai. Kosmētisko remontu vari veikt, bet kapitālas pārbūves uzsākt nevajadzētu, šis pasākums var ieilgt. Ja bez tā nevar iztikt, tad neņem «melnās brigādes», bet izvēlies solīdus remonta veicējus. Pretējā gadījumā tiešām var nostrādāt teiciens, ka skopais maksā divreiz. Visus nosacījumus, izmaksas un termiņus fiksē tāmēs un līgumos. Tā būs drošāk. Arī ja maini vai pērc mājokli, pievērs uzmanību juridiskajām niansēm, pārbaudi, vai nav kādi apgrūtinājumi, iepriekšējo iemītnieku parādi u.tml. Ja saistībā ar mājokli nepieciešams kredīts, vari to kārtot. Bankas gan rūpīgi vērtēs, bet - ja viena atsaka, dodies uz citu.

Svarīga būs arī privātās dzīves un attiecību tēma. Ģimenes cilvēkiem jāgādā par saskaņu, jo ikdienā var iezagties kašķīši par sadzīves sīkumiem. Tādā gadījumā nevajag bozties, bet atklāti izrunāties. Un, protams, pirmām kārtām skatīties, ko pats dari, vai pārāk nekritizē, nepiesienies sīkumiem. Ikdienā attiecībās ar mājiniekiem jāizvairās no matu skaldīšanas. Vairāk atklātības un uzticēšanas!

Brīvajiem ļaudīm privātajā dzīvē var ienākt jaunas vēsmas, iepazīšanās, kas it kā rāmo dienu ritmu sagriež virpulī, sabango un padara pavisam nemierīgu. Tava lietu kārtība tiek izjaukta, un sākotnēji nevar saprast - vai tas uz labu vai ne!? Ļaujies notikumiem, necenties ielikt sevi rāmjos, jo no tā, kas ierakstīts zvaigznēs, neizbēgsi. Ir laiks baudīt dzīvi, veidot attiecības, un var gadīties, ka viss beidzas ar došanos pie altāra.

Līdztekus lielajai rosībai atrodi kādus brīžus arī sev - mierīgai domu sakārtošanai. Ja izziņas nolūkos jūti aicinājumu mācīties astroloģiju, numeroloģiju vai vēl kādas ezotēriskās zinības, dari tā!

Jaunavas planēta: Merkurs

Stihija: Zeme

Plusi:

darba mīlestība;

precizitāte;

analītiska domāšana;

tieksme pēc zināšanām;

gādība.

Mīnusi:

pārlieka kritizēšana;

sīkumainība;

nespēja pārredzēt spēles laukumu kopumā;

nepamatoti tēriņi;

pārlieka kautrība.