Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kas 2018. gadā gaida Vēžus?

© Publicitātes foto

Daudz uzmanības šogad paņems privātās dzīves tēmas, mājas saimniecība, darīšanas ar radiniekiem.

Tu esi kārtīgs mājas pavarda un dzimtas tradīciju glabātājs, un tas ir viens no taviem dzīves uzdevumiem. Var rasties vēlme izzināt savas saknes, veidot ciltskoku, kārtot ģimenes arhīvus, dokumentus, pārcilāt senas fotogrāfijas. Tas ir svētīgs darbs, un, ja to dari, tad pastāsti par saviem atklājumiem arī pārējiem ģimenes locekļiem - vecākiem, bērniem un tālākiem radiem. Varbūt pat ir vērts sarīkot plašu dzimtas saietu. Jebkurā gadījumā kopā ar savējiem jutīsies vislabāk - viņi būs atbalsts grūtākos brīžos, palīdzēs gan morāli, gan praktiski. Un tu viņiem arīdzan. Tikai atceries, ka pārmērīgas rūpes bieži vien robežojas ar iejaukšanos cita cilvēka privātajā dzīvē. Tāpēc - nepārspīlē! Ja tev ir bērni, kas pieauguši, laid viņus pašus savās gaitās un velti vairāk laika savai otrajai pusītei. Ciešāka kopā būšana ar mīļoto cilvēku ļaus vienam otrā ieraudzīt pavisam citas krāsas un atklāt jaunas rakstura šķautnes. Ja pagaidām esi sirdī brīvs, šis gads var uzdāvāt iespēju izveidot ģimeni. Pret attiecībām izturies nopietni un jaunas iepazīšanās novērtē ar kritisku skatu. Lai nesanāk tā - kad rozā brilles krīt, pāri paliek tikai tukšums vien. Svarīgi, lai arī otrs cilvēks vēlas ģimeni un visu, ko ar to klasiski saprotam: stipru mīlestību, atbalstu, draudzīga pleca izjūtu līdzās, drošību, mājas mieru un bērnu pulciņu. Ar viegli gaisīgu piedzīvojumu meklētājiem tev nav pa ceļam.

Kaut arī daudz un bieži būsi aizņemts ar privātās dzīves darīšanām, arī darbā un biznesā mierīgi nebūs. Algota darba darītājiem profesionālajā vidē var nākt pārmaiņas, kas nav pa prātam. Taču, ja kopumā esošā darbavieta un nosacījumi tevi apmierina, tad nogaidi. Ja ne - meklē jaunas iespējas. Tiesa, rūpīgi jāraugās uz līguma nosacījumiem. Noformē visu juridiski korekti, pievēršot uzmanību detaļām. Var gadīties, ka sākotnējie solījumi izčib gaisā, un, kas nav dokumentā fiksēts, to vairs nepierādīsi. Būtu vēlams ievākt informāciju jau laikus un izvērtēt, kas ir kas. Ja sajūti sevī vēlmi pēc izaugsmes, tad sper soli karjeras virzienā. Nekautrējies pieteikt savu kandidatūru augstākam statusam, startēt amatu konkursos. Un nav svarīgi, uz ko pretendē - kļūt par nelielas struktūrvienības vadītāju vai «visu direktoru direktoru». Galvenais - mēģināt. Rēķinies gan, ka vadošs amats prasīs nervus un tajā būs diezgan nemierīgi. Karjeras cilvēkiem jābruņojas ar pacietību un izturību. Taču ir tā vērts - tas ļaus pavairot ienākumus, parādīt sevi un gūt gandarījumu. Labas iespējas arī privātajā biznesā, un tas nekas, ka dažubrīd situācijas mainās strauji kā kino kadri no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Startē ar jaunām idejām, iesaisties jaunos projektos. Pie tevis var atnākt gluži negaidīti aizraujoši piedāvājumi. Šis gads ir piemērots, lai izmēģinātu dažādas iespējas, kas pašas tevi kaut kādā vaidā atrod. Sekmīgi veidosies sadarbība ar partneriem, un no kopīgas darbošanās nāks arī finansiālais izdevīgums. Kādam lietišķā joma var sasaistīties ar ārzemju tēmu, un tas būs kā pluss profesionālajā darbībā.

Arīdzan vislabākais atvaļinājuma pavadīšanas veids būtu ceļojums, neraugoties uz to, ka mājās un ģimenē vienmēr darba pilnas rokas. Izbrīvē laiku kaut nelielam izbraucienam, tas ļaus izrauties no ierastās vides un gūt jaunu enerģijas lādiņu.

Vēža planēta: Mēness

Stihija: Ūdens

Plusi:

tolerance;

pieklājība;

ģimeniskums;

godīgums;

darba mīlestība.

Mīnusi:

neizlēmība;

šaubas;

spītība;

noslēgtība;

pārlieka kavēšanās pagātnē.