Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kas 2018. gadā gaida Aunus?

© Ilustratīva bilde

Šis gads ritēs ļoti nemierīgi. Būs jauni plāni un dažādas iespējas. Turi acis un ausis vaļā, lai pirmais uzzinātu jaunumus un spētu iegūto informāciju izmatot savā labā.

Kā zināms, latviešiem ir teiciens: «Kas pirmais brauc, tas pirmais maļ.» Enerģijas tev netrūks, un viss ies no rokas. Turklāt spēsi paspīdēt ar oriģinālām idejām, kas izpelnīsies ievērību. No tām vari gūt arī kādu materiālo labumu. Atroti piedurknes un uzdrīksties, jo būt allaž pirmajam - tas ir viens no taviem galvenajiem dzīves aicinājumiem. Ar savu entuziasmu aizrausi līdzcilvēkus, viņi tevi atbalstīs un būs gatavi sekot. Patiesībā tie ir labi priekšnosacījumi, lai virzītos augšup pa karjeras kāpnēm. Šis gads ir domāts profesionālo pozīciju nostiprināšanai. Tas pats attiecas arī uz privāto biznesu. Ja tev tāds ir, tad velti spēkus, lai paplašinātu darbošanos. Ja vēl nav, bet esi plānojis veidot, tad jāķeras klāt! Vajadzētu orientēties uz ilgtermiņa projektiem, kas varbūt uzreiz nedos tev rezultātu, bet nesīs augļus nākotnē un ilglaicīgi. Un - nesaki, ka nav pacietības gaidīt. Dzīve vēlas, lai tu audzini raksturu. Tāpat arī sekmīgs laiks visdažādāko lietišķo jautājumu kārtošanai gan iestādēs, gan bankās, gan ar komunālajiem dienestiem. Ja ir kādi neatrisināti juridiskie jautājumi, tad arīdzan vari pievērsties to sakārtošanai.

Liela nozīme šajā gadā būs arī izglītības tēmai. Vajadzētu papildināt zināšanas, kā arī profesionālās iemaņas neatkarīgi no tā, kāda ir iepriekšējā izglītība. Kādu ceļš pēc zinībām var aizvest ārpus Latvijas. Tad gan gatavojies laikus un dokumentu formalitātes neatstāj uz pēdējo brīdi. Jāpiebilst, ka jebkuras šogad iegūtās zināšanas būs kā ieguldījums nākotnē un, protams, ienākumu pavairošanā. Naudas lietas šogad nebūs pārāk aktuālas, ar savu darbu un prātu nopelnīsi un kopumā būsi apmierināts. Ir un pietiek.

Sirdslietās gan iestājies tāds domīgs periods, kas pats par sevi nav ne labi, ne slikti. Reizumis situācijas jāizvērtē. Ja esi ar kādu kopā, gādā par mīļumu un runā par to, kas sakrājies uz sirds vai nav pieņemami. Tādējādi attiecības uzlabosies. Savukārt, ja šobrīd esi viens, tad apdomā, ko vēlies no attiecībām. Pēc nejaušas iepazīšanās nesteidzini notikumus, lai vēlāk nav jānožēlo. Palēnām, pamazām, un... laiks rādīs. Sasteigtībā var apdedzināties.

Attiecībās ar līdzcilvēkiem reizi pa reizei var rasties nesaprašanās un sarežģījumi, tāpēc turies tālāk no situācijām, kurās cilvēki skaidro savas attiecības. Nejaucies kā taisnības aizstāvis strīdos, kas uz tevi tā īsti neattiecas. Tā tikai izsauksi uguni uz sevi, un labuma no tā nebūs nekāda. Vajadzētu ierobežot sabiedriskās un saviesīgās aktivitātes, jo tajās tikai nelietderīgi zaudēsi laiku. Pēc ballītēm patiesa prieka un gandarījuma būs pamaz, arī jauniegūtie paziņas pārsvarā būs tikai kā garāmgājēji dzīvē. Vislabākā atpūta būs, dodoties ceļojumā uz tālām, eksotiskām zemēm. Tur gūtie iespaidi dos enerģiju un iedvesmu ilgākam laikam, ļaus paplašināt redzesloku un uz pierastām situācijām paraudzīties no cita skatupunkta. Var gadīties, ka tevi sāk interesēt garīgas, filozofiskas vai ezotēriskas tēmas. Tad ir vērts meklēt sev piemērotāko garīgo ceļu. Tur visiem vienotas receptes nav, jālūkojas, kas uzrunā un šķiet interesanti. Īstā un noderīgā informācija parasti pati atnāk pie cilvēka.

Auna pla­nē­ta: Marss

Sti­hi­ja: Uguns

Plusi:

enerģija;

vēlme būt pirmajās rindās;

godīgums;

draudzīgums;

atklātība.

Mīnusi:

spītība;

pārsteidzība;

grūtības pabeigt iesākto;

egocentrisms;

nevērība.