Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ja attiecībās kaut kas nav kārtībā, vispirms skaties, ko dari pats

© Pixabay

Ir latviešiem tas teiciens par pagali, kas pavisam viena nemaz nedeg. Arī no astroloģijas skatpunkta attiecībās daudz kas atkarīgs gan no tā, kā katrs cilvēks iekārtots kā personība, gan no tā, kāda ir partneru savstarpējā mijiedarbība

Un ļoti bieži arīdzan jāsaka: ja attiecībās kaut kas nav kārtībā, vispirms skaties, ko dari pats!

Personības briedums

Individuālajās horoskopu kartēs diezgan bieži var redzēt, kāds partnera tips cilvēkam ir piemērotāks - gados jaunāks, vienaudzis vai gados vecāks. Reālajā dzīvē nereti veidojas situācijas, kad starp gados jauniem cilvēkiem attiecībās valda zināma konkurence, katrs vēlas dominēt, un kopdzīve pārvēršas par sava veida sacensību. Tajā pašā laikā, ja šie cilvēki būtu satikušies un veidotu attiecības brieduma gados, saskaņa būtu daudz labāka. Tāpat parādās, vai gados vecāks partneris spēj pozitīvā veidā dot savu pieredzi un sekmēt mīļotā cilvēka izaugsmi vai atstāt ierobežojošu ietekmi un nobremzēt otra personības izpausmes (tas gan iespējams arī attiecībās ar vienaudzi vai gados jaunāku partneri).

Saikne kosmosā

Nereti pāru saderības kartēs parādās kombinācijas, kas liecina, ka satikušies īstie cilvēki, ka starp viņiem ir ne tikai fiziskā, bet arī ārkārtīgi spēcīga garīgā un emocionālā saikne. Tie ir stāvokļi, kad cilvēki spēj viens otru izjust zemapziņas līmenī. Viņi sajūt viens otru arī tajos brīžos, kad nav kopā fiziski. Tā ir saprašanās no pusvārda vai pavisam bez vārdiem. Kaut kas skaists un netverams. Diemžēl arī šādi pāri var nonākt pie šķiršanās. Vairākumā gadījumu tā ir mokoša un ilga. Cilvēki pašķiras, bet kaut kas neizprotams viņus velk vienu pie otra atpakaļ. Viņi atkal saiet kopā, bet, ja nerisina un nemeklē problēmas sakni, atkal dodas katrs uz savu pusi un atkal sajūt, ka nevar viens bez otra. Šādas situācijas dzīvē gadās samērā bieži.

Jāgrib diviem

Pārsvarā pēc palīdzības vēršas cilvēki (biežāk sievietes, retāk vīrieši), kuru attiecībās vai ģimenes dzīvē jau sākusies krīze. Astroloģiski varam redzēt, kādi momenti rada problēmas, taču... ar to, ka cilvēks uzzina, nepietiek. Saspringtās kombinācijas prasa risinājumu. Turklāt no abiem partneriem. Diemžēl visbiežāk palīdzību meklēt ir atnācis viens. Tad, protams, astrologs var izstāstīt (ja otrs tam devis savu piekrišanu), kā konkrētais attiecību modelis varētu vislabāk darboties un kas vienam pret otru jāievēro. Tomēr rezultāta nebūs, jo tas viens var censties, līzdams ārā no ādas, bet, ja pretī nav izpratnes un vēlmes, tad rezultāts būs apaļa nulle.

Astroloģiskie bloki

Partneru savstarpējā mijiedarbībā astroloģijā tiek aplūkots arī tas, vai partneri kaut kādā veidā viens otru nenobloķē. Tam nav sakara ar mīlestību, vienkārši dažkārt veidojas savstarpēji nelabvēlīgas planētu kombinācijas.

Diezgan sarežģīta situācija var veidoties, ja saderības horoskopā viena partnera Saturns (planēta, kas nosprauž robežas un uzliek savus rāmjus) nobloķē otra partnera enerģiju, emocijas un/vai domāšanu. Faktiski tas var novest pat pie tā, ka nobloķētajam cilvēkam pat sākas veselības problēmas. Un neviens lāga nevar saprast - no kā? Mēdz būt arī kombinācijas, kuras bloķē viena vai otra partnera seksuālo enerģiju, kas ar laiku noved pie nopietnām problēmām intīmajā jomā.

Ja cilvēki iepriekšminētās problēmas apzinās, tad var meklēt izeju. Astroloģiskās saderības karte nepasaka, vai un cik ilgi cilvēki būs kopā, tas ir paša pāra rokās. Tāpat kā citas tēmas, ko varam redzēt astroloģiskajās kartēs. Viss ir mūsu izvēle, mūsu lēmumi, mūsu iespējas apstākļus izmantot savā labā. Kaut gan... apstākļi reizumis mēdz būt stiprāki.