Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Decembra ceļvedis uzņēmējiem - kad slēgt līgumus, veikt naudas darījumus

© pixabay.com

Liekam darbus pie malas un decembrī svinam svētkus! Gandrīz visu mēnesi traucēs un neprognozējamas situācijas radīs planēta Merkurs, kurš kārtējo reizi ieņems nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli. Bet to, kas tiešām svarīgs un paveicams, vajadzētu izdarīt mēneša pirmajās vai pēdējās dienās. Vai – atlikt uz nākamo gadu.

Decembris saimnieciskām darbībām šogad nu nepavisam nav piemērots. Kā redzams mūsu kalendārā - ir ļoti daudz sarkani iekrāsoto datumu. No 3. līdz 23. decembrim planēta Merkurs atrodas «negantā» stāvoklī, kad nebūtu vēlams sākt nopietnas biznesa sarunas, slēgt līgumus, kā arī iegādāties auto vai elektrotehniku. Var jau būt, ka nekas traks ar’ nenotiek, tomēr pieredze rāda, ka vairumā gadījumu šajos periodos problēmas rodas. Noslēgtos līgumus nākas pārskatīt, iesāktie projekti vai nu izčākst, vai to realizācijā nepārtraukti gadās kādi šķēršļi, dokumentos ieviešas kļūdas. Diemžēl decembris ir tas mēnesis, kad bieži vien tiek slēgti vai pārslēgti līgumi. Ja to nav iespējams izdarīt decembra pirmajās dienās, tad varbūt ir iespēja atlikt uz janvāra sākumu, jo tad atkal būs labvēlīgas planētu kombinācijas.

Ekrānšāviņš no avīzes

Saimnieciskiem darījumiem vispiemērotākais laiks ir tieši 1. un 2. decembrī, kā arī 28. un 29. decembrī, kad Mēness atrodas saimnieciskajā Vērša zīmē un ir augošs. Tas dienām piešķir nopietnu noskaņu.

Kalendārs veidots, analizējot planētu aspektus dienas fonā.