Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izlasi - iemīlēšanās horoskopi

© pixabay.com

2.lapa

Vēzis

Vēzis ir vientuļnieks, kas vairās no skaļas sabiedrības un savstarpējas burzīšanās. Vēzis necieš lielveikalus, tāpēc nepieciešamās lietas bieži vien pasūta internetā. Brīvdienās viņš dodas uz meža purvu, kur visu dienu klīst pa sūnām apaugušu muklāju. Tomēr purvā starp sēņotājām Vēzis sev līgavu nelūkos. Viņam vajadzīga gudra, eleganta sieviete. Viduvējības viņu nesaista. Vēzis dāmu aicinās uz operas pirmizrādi vai kādu intelektuāli izsmalcinātu izrādi, pēc kuras ilgi spriedīs par redzēto. Vēzis mīļotajai dāvinās grāmatas un pazīstamu mākslinieku gleznas.

21. gadsimta sieviete Vēzis ir naiva kā 18. gadsimta dāma - viņa atraida pielūdzējus, gaidot savu vienīgo un īsto. Viņas mīlestība ir kvēla, bet sagādā sāpes. Sieviete Vēzis necieš melus, krāpšanu un vulgārus izlēcienus. Kad Vēža zīmē dzimušas sievietes iemīlas, viņas pasauli skata caur rozā brillēm. Kad maldu plīvurs krīt, viņas sagaida vilšanās. Vēža zīmē dzimušās grib kopā ar mīļoto pavadīt daudz laika. Viņas nesamierinās ar atrunām par aizņemtību. Viņām nepatīk, ja vīrietim ir vaļasprieks. Vēža dāmu problēma ir pārliekā uzmācība. Viņām jāiemācās pieņemt otru tādu, kāds viņš ir, ļaujot otram vienkārši būt.

Lauva

Iepazīstoties vīrietis Lauva neizrāda iniciatīvu. Viņam patīk, ja pirmo soli sper sieviete. Lauva vienkārši ļaujas situācijai. Tomēr Lauvas uzmanību spēj piesaistīt tikai izcila sieviete - ekstravaganta, pašpārliecināta. Lauvam glaimos, ja viņa izredzētajā slepus būs iemīlējušies visi viņa draugi. Tātad Lauvam ir vajadzīga zvaigzne, kas parādās viņa personiskajās debesīs. Lauva domā, ka attiecībās līderis ir viņš. Tomēr tas neatbilst patiesībai - vīrietis Lauva prasmīgas sievietes rokās ir kā māls. Ja Lauvu glauda pa spalvai, viņš kļūst maigs kā kaķēns. Viņu drīzāk atkausēs burbuļvanna ar rožu ziedlapiņām, nevis pastaiga pa parku drēgnā rudens pēcpusdienā. Lauva vairāk par visu mīl sevi un komfortu.

Sieviete Lauva vēlas, lai viņas izredzētais ir nevis «kaut kāds lumpenis», bet izcila personība, varonis. Viņa novērtē tādas īpašības kā gribasspēks, neatlaidība, atbildība, izcilība. Sieviete Lauva uzticas partnerim, bet nepiedod, ja ar viņš cenšas manipulēt. Ja vīrietis ir garīgi un emocionāli vājāks par viņu, Lauvene bez žēlastības viņu pamet. Lauvai patīk dārgas lietas un grezna dzīve. Viņai vajag visu vai neko.

Jaunava

Vīrieši Jaunavas mēdz negaidīti iemīlēties sievietēs, kuras pazīst jau gadu desmitiem. Līdz ar to zina viņu stiprās un vājās puses. Amora bultai nav izredžu trāpīt Jaunavas zīmē dzimušam vīrietim, ja viņš pats to nevēlas. Tāpēc Jaunavas reti kad gaida romantiskas vilšanās. Jaunavu dzīvē viss ir izmērīts un aprēķināts - pat iemīlējušās Jaunavas nezaudē spēju skaidri domāt un kontrolēt situāciju. Kluss un piesardzīgs, vīrietis Jaunava attiecībās tikpat kā vienmēr ir līderis. Vīrietis Jaunava prot pārsteigt partneri ar romantiski radošiem risinājumiem, piemēram, tumšā rudens vakarā debesīs palaižot ar maigu gaismu pildītus papīra lukturīšus.

Kad pienāk garie rudens vakari, sieviete Jaunava nekrīt depresijā. Domātājai Jaunavai gaisma nav tik būtiska kā citu zodiaka zīmju pārstāvēm. Jaunava apcerīgi veras zvaigžņotajās debesīs, aizdedz sveces un šķirsta vecas dzejoļu grāmatas. Pēc viņas domām, nekad nenāk par sliktu lieku reizi noslaucīt putekļus. Jaunava nicina vienkāršas un skaļas izklaides - labāk neaiciniet viņu uz gadatirgu, cirku vai šlāgerkoncertu. Arī sēņošana un ogošana, slājot pa mežu smagos gumijas zābakos un izmirkušās drēbēs, viņu dzen izmisumā. Toties viņa neatteiksies aiziet uz muzeju vai izstāžu zāli.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā