Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 23.novembrim

© thumb7.shutterstock.com

17.–23.11., 2017.

AUNS

Vienmēr pirmais, vienmēr par taisnību... Dažkārt no tā visa var ļoti piekust. Atceries, ka eksistē arī tāds teiciens: viens nav karotājs. Šajā periodā lielāku veiksmi nesīs labi pārdomāti kopprojekti. Valsts svētku dienās sarīko ģimenei svinīgu mielastu, bet, ja esi sirdī brīvs, tad dodies sabiedrībā. Būsi pievilcīgs un atstāsi patīkamu iespaidu. Sirdī var iekrist romantikas dzirkstelīte.

VĒRSIS

Idejas - tā ir vērtība, par kuru diemžēl pie mums bieži vien nemaksā neko. Neatdod par brīvu to, kas var nest labumu pašam. Ir vērts arī ieklausīties kolēģos vai darbiniekos, jo domu apmaiņa dos ražīgus rezultātus. Brīvajā laikā pievērsies radošām nodarbēm un hobijiem, kas uzlabo omu. Prieks no kluba apmeklējuma vai draugu ballītes. Sirdslietās šis un tas pārdomājams.

DVĪŅI

Nepaļaujies pārāk uz labvēļu vai paziņu solījumiem, mierīgāk ap sirdi būs, ja svarīgajās lietās grožus turēsi savās rokās. Tāpat arī nepieņem sasteigtus lēmumus, it īpaši attiecībā uz darbu vai biznesu. Privātajā dzīvē vairāk jāgādā par mīļumu un savstarpējo sapratni - valsts svētku dienās uzaicini vai apciemo radus un pēc tam ar mīļoto izbaudi divvientulību romantiskā krodziņā.

VĒZIS

Droši liec lietā savas plašās zināšanas un intelektu, ievāc un apkopo informāciju. Šajā periodā darbā vai biznesā var izdoties realizēt sen lolotas vēlmes. Būtisku lomu spēlēs arī ģimeniskās attiecības, tāpēc svētku brīvdienās ar tuviniekiem, bērniem un mīļoto cilvēku noorganizē kopīgu svētku pasākumu. Brīvajiem ļaudīm vajadzētu vairāk smaidīt, būt runātīgākiem un atvērt sirdi mīlestībai.

LAUVA

Varbūt privātajā dzīvē viss nenotiks tā, kā tu vēlētos, bet tad pirmām kārtām jautā sev - ko pats dari, kā izturies, kāds ir tavs ieguldījums attiecību veidošanā. Varbūt kaut kas mazmazlietiņ jāpamaina, lai valdītu abpusēja sapratne un mīļums. Brīvajiem ļaudīm ir vērts padomāt par došanos laulības ostā. Darbā pārmaiņas, kas nebūs pa prātam. Saglabā mieru - gan vēji norims.

JAUNAVA

Mājas saimniecībā paredzami diezgan lieli darbi. Vari ieplānot remontu, vēlo rudens talku, kā arī risināt nekustamā īpašuma jautājumus. Iesaisti ģimenes locekļus kopīgos pasākumos un pēc tam sarīko svētku mielastu. Ja šobrīd esi viens, nesēdi mājās - dodoties cilvēkos, būs jaunas, interesantas iepazīšanās un komplimenti. Varbūt nejauša tikšanās tālāk pāraug nopietnās attiecībās.

SVARI

Jo vairāk zināsi, jo vairāk paveiksi. Piemērots laiks mācībām un jaunas pieredzes iegūšanai. Ja nav iespēju apmeklēt kursus vai seminārus, taujā padomu vecākajiem kolēģiem - arī tā ir pieredzes gūšana. Diezgan daudz pienākumu būs mājas dzīvē, sadali tos visiem radiņiem vienlīdzīgi. Darbs prasīs atdevi un enerģiju, bet mīlestības tēma šajā skrējienā pagaidām paliks otrajā plānā.

SKORPIONS

Būsi pievilcīgs, tevi pamanīs, un par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas, tomēr pašā sirds stūrītī slēpsies pārdomas. Sarīko kopā ar mīļoto cilvēku romantisku pasākumu, lai ikdienu atsvaidzinātu ar košākām krasām. Darbā liela atbildība un jauni projekti. Esi rūpīgs un uzmanīgs - gan sarunās ar potenciālajiem partneriem, gan naudas darījumos, lai nesanāk kāda pārrēķināšanās.

STRĒLNIEKS

Vislabāk jutīsies mājas atmosfērā, kopā ar savējiem, taču tā pavisam mierīgi dzīvoties nesanāks. Svētku dienās, iespējams, ciemos pieteiksies radi un draugi, un, skat, jau atkal klāt jaunā darba nedēļa. Profesionālie pienākumi paņems daudz laika. Rezultāti nedosies rokās viegli, toties paveiktais ieliks pamatus nākotnei. Orientējies uz lēniem, bet stabiliem ienākumiem ilgtermiņā.

MEŽĀZIS

Viens cilvēks, it īpaši tāds kā tu, spēj izdarīt ļoti daudz. Tomēr atceries, ka sevi ir jāmīl un kādreiz nepieciešama atpūta. Varbūt noderēs jogas nodarbības, meditācijas, pastaigas dabā vai vērtīga, izzinoša literatūra. Profesionālajās lietās sagatavojies jauniem sasniegumiem, drīz darba atkal būs pilnas rokas. Attiecībās vajadzētu atrast laiku, lai no sirds izrunātos ar mīļoto cilvēku.

ŪDENSVĪRS

Vajadzētu koncentrēties peļņas gūšanai, jo tikai mērķtiecīga rīcība dos rezultātus. Paplašini savu darbalauku, ir dotas iespējas veiksmīgi uzsākt jaunus projektus. Izejot sabiedrībā un apmeklējot pasākumus, dzīve savedīs kopā ar interesantiem ļaudīm. Attiecību tēmā iespējamas kādas peripetijas - neapspried tās ar cilvēkiem no malas. Tāpat arī ieklausies intuīcijā.

ZIVIS

Dienu gaita un veiksme lielā mērā atkarīga no emocijām. Ja būsi noskaņots pozitīvi, arī darbi ies no rokas. Turies tālāk no čīkstuļiem, kam nekas nav labi. Garajās brīvdienās pievērsies saimniecības darbiem, sarīko mājās talku un pēc tam draugiem svētku ballīti. Visos pasākumos iesaisti arī savas atvasītes un respektē viņu viedokli. Darbā vai biznesā var pavērties jaunas peļņas iespējas.