Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Iemīlēšanās horoskops; kas gaida tevi?

© depositphotos.com

2.lapa

Dvīņi

Visur, kur parādās Dvīņi, gaisā uzvirmo flirts. Tomēr pretrunīgajiem Dvīņiem labāk patīk draudzīgi saieti, kuros var stāstīt blēņu stāstus un kārtīgi izsmieties. Neapšaubāmi Dvīņi ir labi sarunu biedri un kompānijas dvēseles. Viņi bieži iemīlas, bet savu sirdi uz paplātes neuzliek. Dvīņu zīmes pārstāvis ir sarežģīts cilvēks - reizēm maigs un trausls, citkārt raupjš un salts kā ledus. Dvīņi nevienam neļauj valdīt pār sevi. Toties viņiem patīk palutināt mīļoto ar pašdarinātām dāvanām un jautriem niekiem. Nebrīnieties, ja rudenī viņš aicinās jūs salasīt kastaņus un ozolzīles, lai vēlāk radītu mazus mākslas šedevrus. Vējainā rudens vakarā viņš sēdīsies mašīnā, lai dotos uz Mangaļsalas molu vai Kolkas ragu vērot jūru.

Dvīņu zīmē dzimušas sievietes, ja vien vēlas, spēj savaldzināt gandrīz ikvienu vīrieti. Viņas ar debešķīgu smaidu atver vīriešu sirdis un naudas makus. Tomēr Dvīņu sievietes jūtu pasaule ir noslēpumaina un neizdibināma. Neviens vēl pa īstam nav spējis izzināt viņas domas. Dvīņu sieviete ir romantiska - kopēja pastaiga pa čaukstošām rudens lapām viņai nozīmē vairāk par dārgu, bet bezpersonisku dāvanu.

Vēzis

Vēzis ir vientuļnieks, kas vairās no skaļas sabiedrības un savstarpējas burzīšanās. Vēzis necieš lielveikalus, tāpēc nepieciešamās lietas bieži vien pasūta internetā. Brīvdienās viņš dodas uz meža purvu, kur visu dienu klīst pa sūnām apaugušu muklāju. Tomēr purvā starp sēņotājām Vēzis sev līgavu nelūkos. Viņam vajadzīga gudra, eleganta sieviete. Viduvējības viņu nesaista. Vēzis dāmu aicinās uz operas pirmizrādi vai kādu intelektuāli izsmalcinātu izrādi, pēc kuras ilgi spriedīs par redzēto. Vēzis mīļotajai dāvinās grāmatas un pazīstamu mākslinieku gleznas.

21. gadsimta sieviete Vēzis ir naiva kā 18. gadsimta dāma - viņa atraida pielūdzējus, gaidot savu vienīgo un īsto. Viņas mīlestība ir kvēla, bet sagādā sāpes. Sieviete Vēzis necieš melus, krāpšanu un vulgārus izlēcienus. Kad Vēža zīmē dzimušas sievietes iemīlas, viņas pasauli skata caur rozā brillēm. Kad maldu plīvurs krīt, viņas sagaida vilšanās. Vēža zīmē dzimušās grib kopā ar mīļoto pavadīt daudz laika. Viņas nesamierinās ar atrunām par aizņemtību. Viņām nepatīk, ja vīrietim ir vaļasprieks. Vēža dāmu problēma ir pārliekā uzmācība. Viņām jāiemācās pieņemt otru tādu, kāds viņš ir, ļaujot otram vienkārši būt.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā