Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 9. novembrim

© Quique/pixabay.com

HOROSKOPI 3.11.–9.11.2017.

AUNS

Dienas ritēs nemierīgi, taču tu daudz paspēsi izdarīt un par paveikto būs gandarījums. Ja kaut kas neizdodas, necīnies ar vējdzirnavām, bet dodies tālāk. Gan vēlāk varēsi atgriezties pie nepaveiktā un izdarīt to, kas darāms. Svarīgu vietu ieņems sirdslietas. Var rasties pārdomas par to, ko mainīt un kā attiecību jomu sakārtot. Ja kaut kas uz sirds, neapspried privāto dzīvi ar citiem.

VĒRSIS

Darbs, darbs un vēlreiz darbs. Tu esi krietns strādātājs - ar mērķtiecību un atbildības izjūtu. Tas nevar palikt bez ievērības un novērtējuma. Centība tiks atbilstoši atalgota, bet, ja esošā situācija tevi neapmierina, tad lūkojies pēc izdevīgākas, labāk apmaksātas vietas. Brīvdienās paredzamas rūpes par mājas saimniecību un daudz darīšanu ar radiniekiem. Sirdslietās daudz emociju.

DVĪŅI

Tavas radošās domas lidojums būs augstā līmenī - vari pieņemt jaunus izaicinājumus, piemēram, mainīt darbu vai sākt savu biznesu. Taču profesionālajā jomā esi precīzs, citādi iespējamas kļūmes. Brīvdienās nešķied laiku neauglīgās izklaidēs vai ballītēs, neko vērtīgu negūsi. Labāk apmeklē kultūras pasākumus vai dodies izbraucienā. Mīlestībā dinamiskas kaislības.

VĒZIS

Svarīga finanšu tēma, no stabilitātes tajā atkarīgs emocionālais komforts. Ja dodies iepirkšanās tūrē, tad iegādājies lietas, kas patiešām nepieciešamas, un neļaujies atlaižu vilinājumam. Brīvdienas pavadi kopā ar ģimeni un mīļoto cilvēku. Starp ikdienas darbiem ieplānojiet arī kādu aizraujošu, izklaidējošu pasākumu. Kopīgas aktivitātes satuvinās un noskaņos uz pozitīva viļņa.

LAUVA

Emocionāli uztversi situācijas un cilvēku rīcību, bet nevajag visu ņemt tik nopietni. Ja kārtojami svarīgi jautājumi, tas jādara mierīgi un nosvērti. Noskaiti līdz desmit. Šā brīža iekšējais stāvoklis var atsaukties arī uz attiecību tēmu. Jātiek skaidrībā ar vēlmēm un jādara viss, lai privātā dzīve balstītos uz stabiliem pamatiem. Labs laiks mācībām un profesionālo iemaņu papildināšanai.

JAUNAVA

Paredzamas rūpes par mājas saimniecību un radiniekiem. Nevajadzētu gan visu uzņemties darīt pašam, bet pienākumus sadalīt godīgi starp visiem tuviniekiem. Tā kā esi cilvēks ar analītisku pieeju, tas palīdzēs sekmīgi risināt lietišķas sarunas un nokārtot darīšanas iestādēs. Privātā dzīve var sagādāt kādu negaidītu pārsteigumu - pēkšņas kaislības, kas sašūpo ierasto dienu ritmu.

SVARI

Darbā situācija samērā nemierīga. Var rasties papildu pienākumi un mainīties apstākļi. Uztver to visu mierīgi, bez stresa. Lai sasniegtu rezultātu, būs jāpieliek pūles, taču ir tā vērts. Parādi sevi no labākās puses un neiesaisties strīdos ar priekšniecību, tad var pavērties jaunas karjeras iespējas. Tavi trumpji jebkurā situācijā būs šarms, pievilcība un talants.

SKORPIONS

Jaunas idejas un vēlme darboties. Ar šādu potenciālu - «neviens kalns nebūs par augstu» un «neviena upe par dziļu». Vajadzētu pievērsties peļņas jautājumiem. Veido pazīšanās, risini sarunas un meklē izdevīgus piedāvājumus. Ja pats aktīvi rosīsies, par ienākumiem sūdzēties nevajadzēs. Sirdslietās romantisks noskaņojums. Iepriecini mīļoto cilvēku ar vakariņām sveču gaismā.

STRĒLNIEKS

Daudz lietišķu un draudzīgu kontaktu. Straujajā dienu ritmā jutīsies kā zivs ūdenī. Saskarsme ar cilvēkiem dos emocionālo pacēlumu. Bet, kad darīšana ar finansēm, visu noformē juridiski korekti un seko līdzi, lai naudas lietās nerodas jukas. Brīvdienās izdomā aizraujošu pasākumu kopā ar mīļoto - attiecībām jāpiešķir jaunas krāsas. Prieku sagādās arī mājas ballīte draugu lokā.

MEŽĀZIS

Autoritātes nostiprināšanas laiks. Zināsi padomu pats sev dažādās situācijās un spēsi palīdzēt arī citiem. Kādu brīdi atvēli mierīgai atpūtai, lai sakārtotu domas. Labas iespējas izcelties darbā, bet visu ar mēru - neuzņemies pārāk daudz, kaut arī liekas, ka tiksi ar visu galā. Izvērtē, vai atalgojums par paveikto ir adekvāts pienākumu apjomam. Privātajā dzīvē jaunas dzirkstis.

ŪDENSVĪRS

Ideju tev netrūks, liec tās lietā, bet raugies, lai tavs veikums tiek attiecīgi novērtēts naudas izteiksmē. Brīvdienās ar mājas darbiem pārāk neaizraujies, labāk kopā ar savējiem apmeklē kādu pasākumu un palutini sevi ar skaistu pirkumu vai skaistumsalona apmeklējumu. Attiecībās jāgādā par saskaņu. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, tad situāciju sakārtot palīdzēs atklāta saruna.

ZIVIS

Izvairies no bohēmiskām izklaidēm un bezmērķīgiem burziņiem, ierobežo sabiedriskās aktivitātes un pievērsies profesionālām lietām. Var rasties kāds izdevīgs karjeras variants. Slēdzot darījumus, noformē visu oficiāli un neatstāj neko nejaušības ziņā. Privātajā dzīvē pārdomu un izvērtēšanas laiks. Jātiek skaidrībā ar sevi un savām vēlmēm. Rudenīgie vakari raisīs daudz pārdomu.