Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 19. oktobrim

© thumb7.shutterstock.com

HOROSKOPI 13.–19.10., 2017.

AUNS

Darbu būs daudz, bet tu sekmīgi tiksi galā. Var rasties jauni plāni. Izvērtē tos, padomā, ieklausies intuīcijā un dodies uz priekšu. Iespējams, tieši šī ir tava veiksmes stunda. Nepalaid garām iespējas labi nopelnīt, taču svarīgās lietās visu kontrolē. Sirdslietās ilgas un saviļņojoši romantiskas jūtas. Brīvdienās dodies kopā ar mīļoto baudīt divvientulību kaut kur prom no civilizācijas.

VĒRSIS

Lai tevi nokaitinātu, vajag daudz, bet, iespējams, tas brīdis ir klāt. Var rasties situācijas, kas tev nav pieņemamas, un arī atsevišķu līdzcilvēku rīcība var krietni vien tracināt. Ievelc dziļi elpu un nomierinies. Vairāk spēsi paveikt un sasniegt, draudzīgi sadarbojoties, nevis metoties cīņā. Privātajā jomā mīļums un sirsnība, bet, ja kaut kas nav pa prātam, pavērtē, kā esi rīkojies pats.

DVĪŅI

Tava pievilcība un dabiskais šarms ļaus spīdēt un iekarot sirdis. Ja esi brīvs, dzīve var uzdāvāt interesantu satikšanos ar nopietnu turpinājumu. Ģimenes cilvēkiem vēlams kopā sarīkot kādu aizraujošu pasākumu. Darbā nebīsties nākt klajā ar oriģinālām idejām, tādējādi gūsi ievērību un var rasties iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm. Tikai neiesaisties intrigās un neklausies klačās.

VĒZIS

Ģimenes dzīvē meklē kompromisu un izvairies no attiecību skaidrošanas paaugstinātos toņos. Brīvajiem ļaudīm iespējama jauna iepazīšanās, taču var gadīties, ka sākotnēji viss rādās rožainākās krāsās, nekā patiesībā ir. Esi apdomīgs. Darbā pienākumu pilnas rokas, un, loģiski, nedēļas nogalē klāt arī nogurums. Labāk atpūties mierīgi. Nevajadzētu ar pilnu krūti mesties izklaidēs.

LAUVA

Mans nams - mana pils! Šis teiciens pilnā mērā attiecas uz tevi. Brīvdienās labprāt rosīsies savā saimniecībā, uzposīsi mājokli, varbūt arī dosies iepirkšanās tūrē, iegādāsies skaistas lietas, ko pēc tam arī parādīt draugiem. Nelielas mājas viesības sagādās prieku. Tāpat arī jauki būtu iziet sabiedrībā, apmeklēt kādu pasākumu. Nākamā nedēļa darbā būs spraiga, prasīs nervus un pacietību.

JAUNAVA

Iesaisties sabiedriskās aktivitātēs - iegūsi jaunus paziņas, domubiedrus, iespējams, arī nākamos darījumu partnerus. Labs laiks arī mācībām un profesionālo iemaņu papildināšanai, kas nākotnē dos iespējas pavairot ienākumus. Sirdslietu jomā kaislības virmos dinamiski, varbūt pat pārāk, bet tev pašam brīžiem šķitīs, ka dodies ne tajā virzienā. Dvēseliski sarežģīts stāvoklis.

SVARI

Šarms un seksapīls ļaus spīdēt un iekarot pielūdzēju sirdis. Dzīve var uzdāvāt interesantu satikšanos, kam seko nopietns turpinājums. Tomēr visiem rozēm kaisīts ceļš nebūs - iespējamas arī dedzinošas kaislības un attiecību strupceļš, no kura jāprot tikt ārā. Visās situācijās rīkojies ar vēsu prātu. Jāizvairās no nevienlīdzīgiem cīniņiem - ar iestādēm vai priekšniecību.

SKORPIONS

Derētu mazliet apstāties, pārdomāt, sakārtot domas pa plauktiņiem un saprast, kurp tālāk virzīties. Radīsies labas idejas, un noderēs dzīves gaitā uzkrātā pieredze. Iespējams, arī citiem spēsi sniegt noderīgus padomus. Pāri attiecību jomai gulsies noslēpumainības plīvurs. Dvēseles dziļumos kvēlos oglīte, kuru gribēsi noslēpt no svešu ļaužu acīm. Uzmanīgi ar dienesta romāniem!

STRĒLNIEKS

Ilgosies pēc iekšējās stabilitātes un sirdsmiera. Dažiem šķitīs, ka sirdslietās sakrājies daudz jautājumu. Sarežģīts iekšējais stāvoklis un saspringtas emocijas. Nerīko tračus un neļaujies negācijām. Darbā daudz pienākumu un daudz diskusiju. Izvairies no strīdiem un lūkojies pēc labākiem piedāvājumiem, ir iespējas iegūt jaunus biznesa partnerus un palielināt ienākumus.

MEŽĀZIS

Lietišķie kontakti un vienkārši draudzīgas pazīšanās reizumis pāraug romantiskās jūtās. Ja tā gadās - vajadzētu ar vēsu prātu apdomāt, vai šāds piedzīvojums nesīs svētību. Darba dienas ritēs smagi, pienākumi būs atbildīgi, taču neuzņemies pārāk daudz viens pats. Ja brīvdienās rodas vēlme aizvērt aiz sevis istabas durvis un mierīgi atpūsties vai doties kaut kur vienatnē - dari tā.

ŪDENSVĪRS

Kur vien skaties, visapkārt - darbi, darbi, darbi... Kā lai visu paspēj? Galvenais - rūpīga plānošana! Neuzņemies neko jaunu, iekams neesi ticis galā ar to, kas sakrājies. Mājās nevajadzētu ķerties pie lieliem darbiem, piemēram, remonta. Sirdslietu lauciņā garlaicīgi nebūs. Dažus mīlas saites sies ar cilvēku no tālākām zemēm, bet, ja ir otrā pusīte - varat kopā doties piedzīvojumos.

ZIVIS

Labi sapratīsi cilvēkus, un, iespējams, ne viens vien gribēs uzticēt tev savus noslēpumus vai kreņķus. Uzklausi, palīdzi, bet ar mēru. Tev pašam ir sava dzīve un savas intereses. Labs laiks mācībām un sabiedrisko un lietišķo kontaktu veidošanai. Sirdslietās vajadzētu tikt skaidrībā, ko patiesi vēlies no dzīves, no otra cilvēka un no sevis paša. Iekšējo pārdomu laiks.