Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 12. oktobrim

© SCANPIX

HOROSKOPI 6.–12.10., 2017.

AUNS

Ar labu kontaktu palīdzību, liekot lietā savas komunikācijas spējas, atradīsi dažādus lietišķus ceļus, kas nesīs peļņu. Taču neaizraujies ar ātrajām idejām. Darbā tomēr jārēķinās ar krietnu slodzi un atbildīgiem pienākumiem. Neuzņemies vairāk nekā spēj paveikt. Sirdslietās pretrunīgas emocijas, ar kurām diezgan grūti tikt galā. Iespējams, gribēsi vairāk, nekā dzīve šobrīd piedāvā.

VĒRSIS

Sargies no pārsteidzības un pēkšņiem lēmumiem. Šāda rīcība gan tev nav pārāk raksturīga, taču dienas ritēs saspringti un nemierīgi, tāpēc visādi var gadīties. Brīvdienās vislabākā atpūta būs ģimenes lokā. Uzaicini uz pusdienām vai apciemo tālākus radus. Jaukus brīžus sagādās arī kluba vai koncerta apmeklējums. Ja šobrīd esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai un pozitīvām emocijām.

DVĪŅI

Jāpievērš uzmanība sirdslietām un attiecību tēmai. Neļauj laulības dzīvei slīgt rutīnā un pārklāties ar putekļu kārtiņu. Ģimenes problēmas risini lēnīgi un caur izpratni, citādi iespējami konflikti. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos ar tālejošu turpinājumu. Darbā paredzama liela rosība, turklāt dalība jaunos projektos var izrādīties visnotaļ izdevīga.

VĒZIS

Darbā nespēkojies ar priekšniecību un stiprinies atbildīgu pienākumu veikšanai. Tomēr nepārpūlies līdz spēku izsīkumam - sevi jāsaudzē, lai nerodas stress. Ja tev ir savs bizness, tad var izdoties noslēgt izdevīgus darījumus. Sirdslietās kaislības un vēlme baudīt dzīvi. Jauna iepazīšanās var pāraugt bangojošās jūtās. Par visu augstāk partnerī vērtēsi uzticību un stiprā pleca izjūtu.

LAUVA

Diezgan emocionāli uztversi apkārtējās norises un cilvēku izteikumus un rīcību. Neņem visu tuvu pie sirds, jo svarīgākais esi tu pats un tavs sirdsmiers. Daudz laika paņems mājas darbi. Labprāt parūpēsies par saviem mīļajiem, rosīsies virtuvē, kārtosi mājokli. Brīvdienās sarīko radiniekiem un tuvākajiem draugiem kopīgu pasākumu. Piemērots brīdis nelielam ceļojumam. Tas nāks par labu sirdslietām.

JAUNAVA

Pievērsies finanšu tēmai, jo ir piemērots periods ienākumu pavairošanai. Ir vērts runāt par algas pielikumu vai sākt savu biznesu. Tāpat arī piemērots laiks, lai mācītos un papildinātu profesionālās iemaņas. Privātajā dzīvē varbūt viss nenotiks tā, kā tu vēlētos. Izrunājies ar savu otro pusīti par to, kas sakrājies uz sirds. Brīvajiem ļaudīm pret jaunu iepazīšanos jāizturas vērtējoši.

SVARI

Sirdslietās cerības un ilgas lielākas nekā piepildījums. Tāda sajūta, ka viss apstājies. Taču nesatraucies un ļauj notikumiem ritēt savu gaitu, gan ar laiku viss nostāsies savās vietās. Ja šobrīd esi sirdī brīvs, saposies un izej sabiedrībā. Pratīsi atstāt iespaidu, un kāda tikšanās var izrādīties liktenīga. Darbā parādīsi sevi no vislabākās puses. Būs noderīgas idejas, kas ļaus pavairot ienākumus.

SKORPIONS

Šobrīd tu esi uz pozitīvu pārmaiņu viļņa, kad jākoncentrē spēki un jādodas uz priekšu. Labas iespējas sevi parādīt, izveidot jaunus lietišķos kontaktus un arī iegūt noderīgu dzīves pieredzi. Ja darbā ir pārmaiņas vai jauni pienākumi, uztver notiekošo mierīgi. Privātajā dzīvē daudz jūtu un romantikas. Šis ir laiks, kad dota iespēja satikt īsto cilvēku un uzlidot laimes virsotnēs.

STRĒLNIEKS

Pie nopietniem projektiem pagaidām nevajadzētu ķerties. Ievāc augļus no tā, kas jau paveikts iepriekš. Darbā jāsargās no sasteigtas rīcības un domstarpības jāmēģina risināt mierīgā ceļā. Brīvdienās radošas un nedaudz bohēmiskas izklaides sniegs jauku atpūtu - mazliet laba vīna, sarunas par mākslu, un pozitīvas enerģijas lādiņš garantēts! Arī mazs ceļojums nenāktu par skādi.

MEŽĀZIS

Darba dienas ritēs dinamiski: jāsatiekas ar cilvēkiem, jāaprunājas, jāpiezvana... kādā brīdī varbūt no tā visa jutīsies noguris. Atrodi laiku sev, lai vienatnē atpūstos un sakārtotu domas. Ieklausies arī intuīcijā un ņem vērā iepriekšējo dzīves pieredzi. Privātajā dzīvē jaunas pazīšanās veidosies viegli. Kaislības urdīs līdz pašiem dvēseles dziļumiem un liks daudz domāt.

ŪDENSVĪRS

Jāķeras pie mājas darbiem - pirms aukstās sezonas vēl šis tas remontējams un pārkārtojams. Ja esi nolēmis mainīt dzīvesvietu, tad kārtīgi izpēti sludinājumus un izvēlēties ļoti rūpīgi. Darba frontē kārtīgi jāpacenšas, tad tiksi pamanīts un var sekot arī vilinošs karjeras piedāvājums. Attiecību jomā ies diezgan nemierīgi - jāgādā par saskaņu un jāizvairās no sadzīviskiem strīdiņiem.

ZIVIS

Ja nepieciešams padoms vai palīdzība, nekautrējies to lūgt seniem draugiem, tāpat arī neliedz savu atbalstu. Darbā var veidoties situācijas, kuras tev nav pa prātam, bet nevajadzētu tās ņemt pārāk tuvu pie sirds. Privātajā dzīvē miers, rāma romantika un sapņi par nākotni. Ja iespējams, dodies ar mīļoto nelielā ceļojumā. Brīvajiem ļaudīm sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.