Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA: Vai iespējams veidot biznesu ar radiem vai draugiem?

© StartupStockPhotos/pixabay.com

Viņiem vai viņām kopā bija jautri un interesanti – iepriekš ballītes, vēlāk draudzēšanās ar ģimenēm, bet tagad viens par otru saka: «Negribu neko dzirdēt par to cilvēku!» Kas notika? Viņi vienkārši izveidoja kopīgu biznesu...

Nereti cilvēki astroloģiskajās konsultācijās vēlas noskaidrot, vai iespējams veidot biznesu ar radiem vai draugiem. Protams, ka ne vienmēr darbojas princips: ja vēlies sanaidoties, kārto kopīgas naudas lietas, tomēr diezgan bieži tā ir - labāk palikt draugiem, nekā censties kopā nopelnīt. Tas pats attiecas arī uz sadarbību ar radiniekiem.

Katram savs modelis

Atbilstoši individuālajām astroloģiskajām kartēm biznesa cilvēkus var iedalīt divās lielās grupās - «individuālie spēlētāji», kam biznesā jāiet vieniem, un komandas cilvēki, kas sekmīgi spēj sadarboties un sadzīvot.

Popkultūras astroloģija vēsta, ka lielākie individuālisti un sava ceļa gājēji ir Auni, Lauvas, Skorpioni, arī Ūdensvīri un Strēlnieki, viņiem ir arī pietiekami spēcīgs ego, lai pastāvētu paši par sevi brīvi un neatkarīgi. Tajā pašā laikā, piemēram, tādām Zemes stihijas zodiaka zīmēm kā Vēršiem un Mežāžiem svarīgi atslēgas vārdi: mans un man pieder! Kā smejies, katram Vērsītim vajag savu naudas podiņu. Savukārt Vēzim savu saimniecību, Dvīņiem brīvību, Svariem mieru un līdzsvaru, Jaunavām savu lietu kārtību, Zivīm brīvo peldējumu. Kā redzams, katrai zodiaka zīmei būtu piemērots kāds biznesa modelis - kam uzņēmums, kam individuālais darbs brīvā režīmā. Taču viss nav tik vienkārši.

«Spēlēju, kā gribu»

Lai reāli noskaidrotu spējas sadarboties ar biznesa partneri, skata individuālās astroloģiskās kartes septīto un arī pirmo «māju». (Cilvēka astroloģiskā karte sadalīta 12 sektoros, ko dēvē par mājām, un katrs no tiem atbild par kādu dzīves tematiku.) Tur valda princips «es un tu», «es un citi cilvēki». Ja cilvēkam septītajā sektorā atrodas planētas, viņš spēj sadarboties un iekļauties komandā. Ja ne - tad ir grūti. Vai arī, ja tur esošās planētas ar citām veido negatīvas kombinācijas.

Reiz iepriekš ar basketbolu saistīts uzņēmējs, kuram šajā sektorā nebija nevienas planētas, atzinās, ka lielā mērā sportu pametis tāpēc, ka regulāri saņēmis trenera aizrādījumus par pārāk jūtamām individualitātes izpausmēm laukumā. Citā reizē uz konsultāciju atnāca cilvēks, kas aizgājis no lielā sporta un kopā ar diviem partneriem izveidojis uzņēmumu. Viņa individuālajā kartē 7. māja bija vienkārši lieliska - tajā atradās labi aspektēta Saule un planētas. Tātad - veiksmīga sadarbība komandā (gan sportā, gan biznesā). Kaut gan pēc tā dēvētās Saules zīmes viņš bija Lauva - cilvēks ar veselīgām ambīcijām un individualitātes izpausmēm.

Kopīgais secinājums: ja cilvēks ir spēcīga personība, individualitāte, turklāt individuālās astroloģiskās kartes 7. māja problemātiska, tad biznesā jāiet vienam. Savukārt, ja personība tendēta uz sadarbību un spēj strādāt komandā, tad sadzīvot un saprasties ar biznesa partneri kopīgā uzņēmumā būs vieglāk.

Mazliet par uzmešanu

Aplūkojot, vai cilvēki var veidot kopīgu biznesu, tiek analizētas arī šīs sadarbības peļņas iespējas. Proti, vai ir normāla naudas plūsma. Savulaik kāda būvniecības uzņēmuma īpašnieki stāstīja, ka treknajos gados peļņa bijusi laba, bet tomēr mazāka nekā citiem nozares kolēģiem. Kaut gan objektīvu iemeslu tam it kā neesot bijis. Uztaisot kopīgo saderības karti, atklājās, ka cilvēki viens otram bloķē naudas plūsmu. Ne tāpēc, ka kāds speciāli kaut ko darītu, vienkārši planētas veido kombinācijas neatkarīgi no cilvēku vēlmēm.

Dažkārt veidojas arī planētu kombinācijas, kuras norāda uz iespējamu negodīgu rīcību savstarpējās attiecībās. Manā praksē sliktākais gadījums bija, kad pēc divu partneru konflikta viens no viņiem savāca datu bāzi. Uzņēmums bija saistīts ar kastingu, modeļu un reklāmas biznesu, un šī datu bāze bija visa pamats. Jāpiebilst, ka šie cilvēki iepriekš diezgan ilgus gadus bija draudzējušies ar ģimenēm, bet, nonākot konkrētos apstākļos, nostrādāja negatīvās kombinācijas.