Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 31.augustam

© https://www.syracusenewtimes.com/

HOROSKOPI 25.–31.08., 2017.

AUNS

Sirdslietās pārdomu laiks - tā īsti nevar saprast, kas ir, kas nav. Ja esi ar kādu kopā, jāpadomā, kā attiecības «uzprišināt». Savukārt brīvajiem ļaudīm jaunu iepazīšanos vajadzētu izvērtēt ar kritisku skatu un nemesties ar pilnu jaudu piedzīvojumos. Lietišķajā jomā notikumi virzīsies visnotaļ veiksmīgi. Iespējami jauni kontakti, un var rasties arī negaidītas peļņas iespējas. Mājoklī var veikt pārkārtojumus, iegādāties mēbeles vai interjera priekšmetus.

VĒRSIS

Sirdī romantiskas noskaņas, un iespējami aizraujoši piedzīvojumi. Kaislības virmos, un acis nerātni dzirkstīs. Visas citas dzīves tēmas, iespējams, atvirzīsies otrajā plānā. Tomēr nekļūsti vieglprātīgs, jo arī darba tēmai tavā dzīvē ir būtiska nozīme. Ja aktīvi darbosies, izcelsies profesionālajā jomā un var rasties iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm. Pievērs uzmanību, lai visas mutiskās vienošanās tiek arī juridiski noformētas līgumos.

DVĪŅI

Ja esi daudz strādājis, tad jāparūpējas arī par pienācīgu atpūtu. Ilgstoša pārslodze var radīt stresu un ietekmēt pašsajūtu. Tāpēc brīvdienās satiecies ar draugiem, apmeklē pasākumus, izklaidējies un uzkrāj enerģiju jaunajai nedēļai. Tā arī solās būt visai saspringta. Nevajadzētu iesaistīties svešu problēmu risināšanā vai intrigās. Darbā jāuzmanās pieļaut kļūdas. Privātā dzīve radīs pārdomu brīžus. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm.

VĒZIS

Brīvdienas tūdaļ klāt! Liec darbus pie malas - ja arī kaut kas palicis nepadarīts, paveiksi vēlāk. Nevar nepārtraukti skriet kā vāveres ritenī. Pievērsies mīļotajam hobijam vai satiecies ar seniem, labiem draugiem. Viņu atbalsts un padoms var lieti noderēt. Piemērots laiks ceļojumam un mācībām. Ja tev ir bērni, tad sāksies gatavošanās skolas gaitām. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt spilgtu personību, ar kuru kopā jauki pavadīt laiku.

LAUVA

Darbā necenties savu taisnību pierādīt ar jebkādiem līdzekļiem un nešķied enerģiju tukšgaitā. Ja kaut kas neiet no rokas, atliec uz vēlāku laiku un nesatraucies. Mājas un ģimenes pienākumus neuzņemies viens, bet dalies pienākumos ar pārējiem ģimenes locekļiem. Ja šobrīd esi viens, atver sirdi mīlestībai. Tu noteikti esi sapņojis par skaistām un ideālām attiecībām. Tad šobrīd ir īstais brīdis atvērt sirdi mīlestībai. Varbūt dzīve uzdāvās ko skaistu.

JAUNAVA

Brīvdienās pievērsies savējiem un ģimenei. Gādā par saticību ar otro pusīti - nedrīkst rīkoties impulsīvi un strīdēties par niekiem. Ja esi viens, tad brīvdienās vēlams iziet sabiedrībā. Būsi pievilcīgs un «iznesīgs», cilvēki pamanīs tavu šarmu, un par piekrišanas trūkumu nevarēsi sūdzēties. Darbā daudz pienākumu, ko gribēsi paveikt pēc labākās sirdsapziņas. Neiesaistieties strīdos ar kolēģiem, no kopējās atmosfēras atkarīgs garastāvoklis.

SVARI

Darbā izcelsies ar radošu pieeju, un tavas idejas tiks novērtētas augstu. Vairāk spēsi paveikt un sasniegt, draudzīgi sadarbojoties, nevis metoties sīvā konkurences cīņā. Ar līgumiem un norunām nesasteidz, jo finanšu lietās situācija mainīga un pastāv riski pārrēķināties. Atceries, ka lietišķie kontakti un draudzīgas pazīšanās reizumis pāraug romantiskās jūtās. Ja gadījumā esi aizrāvies, vajadzētu ar vēsu prātu apdomāt, vai piedzīvojums nesīs svētību.

SKORPIONS

Prāta spējas augstā līmenī, radīsies noderīgas idejas. Viegli veidosies kontakti ar cilvēkiem, un paredzamas sabiedriskās aktivitātes. Šī, iespējams, ir veiksmes stunda. Dažs spēs nopelnīt krietnu žūksni naudiņas, dažs - paplašinās esošo vai izveidos jaunu biznesu. Tomēr jābūt gatavam negaidītām situācijām, kas mētās kā pa viļņiem. Sirdī valdīs romantiskas noskaņas, un iespējami aizraujoši piedzīvojumi. Neapspried savu privāto dzīvi ar citiem.

STRĒLNIEKS

Noderētu kāds brīdis atelpas un neliels ceļojums pie dabas krūts un ūdeņiem. Labs brīdis mācībām, tomēr izsver rūpīgi, pie kā un ko apgūt - lai laiks un samaksa nav izsēta vējā. Ja nekur nedosies, tad zini, ka ir samērā veiksmīgs laiks, lai risinātu finanšu jautājumus. Izskati jaunus piedāvājumus, maini esošo situāciju, ja tā tevi neapmierina, orientējies uz izdevīgiem projektiem nākotnē. Attiecību joma šobrīd paliks otrajā plānā.

MEŽĀZIS

Šajā periodā attiecību tēma spēlēs svarīgu lomu. Gribēsies pārsteigt mīļoto ar vērienu un labprāt pretī gaidīt to pašu. Iespējama kāda jauna iepazīšanās, kas var iesākties visai kaislīgi, vētraini un dinamiski. Taču nezaudē galvu un nemeties bez apdoma sirdslietu avantūrās. Darba nedēļā pienākumu pilnas rokas. Saistībā ar peļņu iespējamas interesantas idejas, turklāt ienākumus pavairot ļaus jaunas zināšanas vai iepriekšējā pieredze.

ŪDENSVĪRS

Mājas saimniecībā iekrājušies dažādi darbi, un brīvdienās tie jāpadara. Būsi pilns enerģijas, taču necentieties pārāk izrīkot mājiniekus. Brīvajiem ļaudīm šarms un seksapīls ļaus spīdēt un iekarot pielūdzēju sirdis. Dzīve var uzdāvāt interesantu satikšanos, kam seko turpinājums. Tomēr visiem balts galdauts klāts nebūs - dažus plosīs dedzinošas kaislības un attiecības nonāks strupceļā. Esi apdomīgs un vērtējošs, ieklausies iekšējās sajūtās.

ZIVIS

Nesatraucies par sīkumiem, izvairies no strīdiem un stresa situācijām. Klausi intuīcijai un neatstāj bez ievērības zīmīgus sapņus. Varbūt tajos radīsi atbildi uz jautājumiem, kas tev patlaban ir svarīgi. Miers un klusums palīdzēs sakārtot domas. Brīvdienās apmeklē kultūras un mākslas pasākumus - gūsi pozitīvas emocijas. Nākamajā nedēļā esi uzmanīgs, apspriežot naudas jautājumus. Jāsargās arī no nesamērīgiem izdevumiem.