Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Augusta ceļvedis uzņēmējiem - kad slēgt līgumus, veikt naudas darījumus

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Augusts saimnieciskām aktivitātēm nav diez cik labs, jo atkal klāt piņķerīgais retrogrādā Merkura periods, turklāt būs arī emocionālo spriedzi radošais Mēness un Saules aptumsums.

Vidēji trīs vai četras reizes gadā Merkurs, kurš atbild par līgumiem, pārrunām un informāciju, ieņem nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli. Šis periods sāksies 13. augustā un ilgs līdz 5. septembrim. Tāpēc visu, kas saistās ar iepriekš minētajām tēmām, būtu vēlams sakārtot mēneša pirmajā pusē, it īpaši - pirmajā nedēļā, kad Mēness atrodas auglīgajā augošajā fāzē. Šajās dienās tas atradīsies Strēlnieka un Mežāža zodiaka zīmēs, kas dod sarunām un darījumiem piemērotu dienu fonu.

Mēness aptumsums bija 7. augustā, bet Saules - 21. augustā. Tiem it kā tiešas saistības ar biznesu un saimniekošanu nav, taču aptumsumi var radīt emocionālo spriedzi, kas, protams, nesekmē dažādu darījumu kārtošanu.

Saturns, kurš dod stabilitāti, līdz 26. augustam ir retrogrāds, tāpēc nav labi uzsākt jaunu objektu būvdarbus, ierakt pamatakmeni, sākt pārbūvi vai kapitālo remontu. Ja kāds no iepriekš minētajiem darbiem tomēr tiek sākts nelabvēlīgā laikā, tad ļoti jāievēro tehnoloģijas, darba drošība, viss jāveic kvalitatīvi.

Ekrānšāviņš no avīzes

Ekrānšāviņš no avīzes

Kalendārs veidots, analizējot planētu aspektus dienas fonā.