Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kā iezīmēti cilvēku likteņi, kuri piedzimuši Mēness aptumsuma laikā?

© depositphotos.com

2.lapa

Jūtīgi, bet stipri


Uz cilvēkiem, kas pasaulē nākuši Mēness aptumsuma laikā, lielu ietekmi atstāj apkārtējā vide, pirmām kārtām, protams, ģimene, īpaši - māte, pēc tam - bērnudārza grupiņa, klase, darba kolektīvs un, galu galā, kolektīvā zemapziņa - Mēness aptumsums dod spēcīgu saikni ar senčiem. Tāpēc, ja dzimta ir stipra un veselīga, Mēness aptumsuma laikā dzimušais dzīvos visnotaļ laimīgi, tiesa, arī viņam jāturpina uzturēt un stiprināt dzimtas stiprais zars. Ja dzimta nav īpaši veiksmīga, var nākties atstrādāt negatīvo dzimtas programmu.
Mēness aptumsuma laikā dzimušajiem jāseko līdzi savai psiholoģiskajai un emocionālajai veselībai un rūpīgi jāizvēlas vide, kurā uzturas. Šie cilvēki ļoti jūtīgi reaģē uz pārmaiņām ģimenē, draugu lokā, klasē, kolektīvā. Labvēlīgos apstākļos var kļūt par iejūtīgu psihoterapeitu vai mediju, bet sliktākajā gadījumā var kļūt par psiholoģisku manipulāciju upuri vai arī pats var sākt izmantot ļaudis savtīgiem mērķiem. Un manipulēt ar cilvēkiem viņiem padodas itin labi!
Svarīgi, kurā Mēness dienā noticis aptumsums. Parasti tie notiek 14., 15. vai 16. Mēness dienā. 14. un 16. diena tiek uzskatīta par pozitīvu - tas nozīmē, ka cilvēkam pietiks spēka izlēmīgai rīcībai, viņš spēs iegūt iekšējo harmoniju. Savukārt 15. diena ir sarežģīta. Šajā brīdī dzimušajai personai ir cītīgi jāseko savām domām, darbiem un vārdiem, jāmācās kontrolēt savas emocijas, praktizēt askētismu, noteikti jāizvairās no jebkādu maģisko prakšu veikšanas.
Ļaudis, kas dzimuši aptumsuma laikā, nereti apveltīti ar neordinārām īpašībām. Viņi prot labi sevi kontrolēt, ir pārliecināti par saviem spēkiem, maz ietekmējas no citu viedokļiem vai idejām. Aptumsuma orbiss (apgabals, kurā aspekts darbojas, vairāki grādi, kas attiecīgi tiek pārvērsti stundās, dienās) ir aptuveni trīs dienas. Astrologs Didzis Šķila praksē novērojis, ka Mēness aptumsuma ietekme uz cilvēka dzīvi vairāk jūtama tad, ja tas noticis tieši dzimšanas dienā vai līdz trim dienām pirms tās, savukārt ietekme ir mazāk ievērojama, ja aptumsums noticis kaut vai īsi, bet pēc dzimšanas brīža.
Saules un Mēness aptumsums dažādi iedarbojas uz cilvēkiem. Ļaudis, kas dzimuši Saules aptumsuma laikā, nereti ir jaunu virzienu dibinātāji zinātnē, mākslā, filozofijā.


Tie, kas dzimuši Mēness aptumsuma laikā, ir sarežģītas personības. Mēdz būt, ka viņi daudz konfliktē, ilgi meklē savu dzīvesdraugu. Konflikti mēdz būt arī iekšēji, pašam ar sevi. Tie ir apdāvināti, talantīgi ļaudis, kuriem ir nepieciešamība izprast pašu būtību, iedziļināties jēgā, pārliecināt un aizsargāt.
Tādiem cilvēkiem nereti aptumsumu laikā (vai īsi pirms/pēc tiem) notiek svarīgi dzīves notikumi - kāzas, bērnu dzimšana. Šajos brīžos iespējams mainīt sen pieņemtus lēmumus un kardināli mainīt savu dzīvi.


Daudz atkarīgs no cilvēka horoskopa. Ja Saule un Mēness ir labās pozīcijās, ar pozitīviem aspektiem, aptumsumi katalizēs pārsvarā pozitīvus notikumus. Tāpēc, lai precīzi noteiktu, kā tieši Mēness aptumsuma fakts dzimšanas brīdī ietekmēs konkrētā cilvēka dzīvi, nepieciešams izanalizēt viņa dzimšanas karti.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā