Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 18.maijam

© images.indianexpress.com

HOROSKOPI 12.–18.05. 2017.

AUNS

Ar smaidu un personīgo pievilcību iekarosi cilvēku sirdis. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas no pirmā acu skata, tomēr attiecību tēmā jābūt apdomīgam, jāgādā par saskaņu un jāieklausās otrā cilvēkā. Ja rodas vēlme apskatīt citas zemes, ceļojumu rūpīgi izplāno, lai nesanāk aizķeršanās. Laba intuīcija un izpratne par situācijām - ātri tiksi skaidrībā ar citu rīcības motīviem.

VĒRSIS

Daudz ideju, un aktīva komunikācija ar cilvēkiem. Sapratīsies teju vai no pusvārda, iegūsi domubiedrus un sekmīgi risināsi biznesa sarunas. Nekautrējies apspriest naudas lietas un atalgojumu, bet vienošanās noformē juridiski pareizi. Nevajadzētu aizdot vai aizņemties. Pārdomas var sagādāt attiecību tēma. Izrunājies ar otru pusīti un nepieņem svarīgus lēmumus.

DVĪŅI

Lietišķajās tēmās jābūt precīzam. Ja esi plānojis kārtot darīšanas iestādēs, rūpīgi sagatavojies. Bet - labāk atlikt uz vēlāku laiku. Darbā pievērs uzmanību detaļām un izdari visu pēc labākās sirdsapziņas. Neiesaisties intrigās un attiecību skaidrošanā. Enerģijas netrūks, taču jāuzmanās no pārsteidzības. Attiecībās uzklausi otru cilvēku, bet neapspried privāto dzīvi ar citiem.

VĒZIS

Piemērots laiks sabiedriskām aktivitātēm - draugu ballītēm, klubu apmeklējumam un prezentācijām. Pastāv iespēja iegūt jaunus paziņas un neformālā gaisotnē izveidot noderīgus lietišķos kontaktus. Savu tiesu laika paņems mājas pienākumi. Apdari pašu nepieciešamāko, bet nesāc remontu vai būtiskus pārkārtojumus. Jāturas tālāk no intrigām un attiecību skaidrošanas.

LAUVA

Ieklausies intuīcijā - tā palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus un atrisināt sarežģītas situācijas. Darbā varbūt viss nenotiks pēc tava prāta. Var mainīties pienākumi un priekšniecības vēlmes. Izdari visu pēc labākās sirdsapziņas, bet nemēģini par varītēm pierādīt savu taisnību. Nav vērts cīnīties ar vējdzirnavām. Ja apstākļi neapmierina, lūkojies pēc cita varianta. Laiks karjerai.

JAUNAVA

Iespējams, kaut kas jāsakārto attiecību jomā. Izrunājies ar otro pusīti un esi gatavs kaut ko darīt citādi. Brīvajiem ļaudīm labs laiks nopietnu, stabilu attiecību veidošanai. Jebkurā gadījumā pret privāto dzīvi jāattiecas atbildīgi. Darbs paņems daudz enerģijas, tāpēc brīvajā laikā mierīgi jāatpūšas, vēlams neliels izbrauciens uz kādu tuvējo kaimiņvalsti vai vienkārši pie dabas.

SVARI

Daudz laika un spēka paņems mājas dzīve. Ja tev ir bērni, uzklausi viņu vēlmes un palīdzi ar padomu. Tikai nevajadzētu savu viedokli darīt zināmu pārāk kategoriskā formā. Tas attiecas arī uz lietišķo jomu - darbā vēlams respektēt kolēģu viedokli. Labs laiks, lai kārtotu lietišķas darīšanas iestādēs vai bankās. Savukārt attiecībām par labu nāks godīga un atklāta saruna.

SKORPIONS

Pirmajā vietā privātā dzīve un sirdslietas. Ja šobrīd esi brīvs, atver sirdi mīlestībai un dzīve var uzdāvāt burvīgus, romantiskus piedzīvojumus. Pāriem derētu pavadīt kādu laiku divatā - izrauties no ikdienības, kaut kur aizbraukt vai vienkārši pavakariņot mierīgā atmosfērā labā restorānā un arīdzan sirsnīgi izrunāties par svarīgo. Lietišķās darīšanas atliec uz vēlāku laiku.

STRĒLNIEKS

Darbā strādāsi ar pilnu jaudu, taču jāraugās, lai tas tiek atbilstoši novērtēts. Ja ar situāciju neesi apmierināts, ir jārunā vai jāmeklē jaunas izaugsmes iespējas. Šis ir periods, kad iespējams ielikt stabilus pamatus peļņai nākotnē. Dienu steigā neatstāj novārtā attiecības. Uzaicini mīļoto uz randiņu, izrādi simpātijas, bet, ja esi brīvs, saposies un izej sabiedrībā. Iespējama jauka tikšanās.

MEŽĀZIS

Nesatraucies par lietām, ko nevari mainīt, un mēģini vairāk saskatīt gaišās krāsas. Ieklausies citu viedokļos un izrādi toleranci pret atšķirīgiem uzskatiem. Norises darbā uztver mierīgi, necenties «taisīt revolūciju» un nestrīdies ar priekšniecību. Gan viss sakārtosies. Sirdslietās jāizanalizē situācijas un jāizdara secinājumi - kāpēc notiek tā, kā notiek.

ŪDENSVĪRS

Pārdomas par dzīvi un vēlme kaut ko mainīt. Tomēr nepieņem sasteigtus lēmumus, tie labumu nedos. Pārmaiņas jāveic palēnām, pamazām. Brīvdienās jāpievēršas mājas saimniecībai un radiniekiem, darāmā netrūks. Kad labi pastrādāts, palutini sevi ar izklaides pasākumu vai kādu skaistu pirkumu, tomēr ar tēriņiem nepārspīlē. Atlaižu vilinājums patukšos maciņu.

ZIVIS

Jādomā par optimisma vairošanu un jācenšas notikumos un cilvēkos saskatīt tas labākais. Ja būsi nīgrs un pārāk kritisks, mazāk paveiksi un arī attiecības ar līdzcilvēkiem veidosies sarežģīti. Prāts darbosies augstā līmenī un būs atvērts jaunai informācijai. Vari pieteikties kursos, apmeklēt semināru vai doties komandējumā. Brīvdienās vēlams neliels izbrauciens.