Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Noskaidro, ko tev sola Gaiļa gads

© Ekrānšāviņš no video

2017. gada 28. janvārī viņš būs klāt! Pēc Austrumu tradīcijām svinamais jaunais gads, kad Ugunīgo Pērtiķi nomainīs Ugunīgais Gailis. Daudziem Austrumu zodiaka zīmju pārstāvjiem turpmākais laiks solās būt visnotaļ spraigs un notikumiem bagāts. Gada valdnieks nevienam garlaicībā ieslīgt neļaus! Tomēr viņš nav ļauns un negrasās kādam tīši sabojāt dzīvi. Turklāt ikviens, ja vien vēlas, ar gada saimnieku var gluži labi satikt, un tad pat no problēmsituācijām beigās izdosies gūt sev kādu labumu.

Senāk pieļautās kļūdas nav izgaisušas bez pēdām - tieši tagad kā vēl nekad tiks apgūta galvenā mācība. Šis gads būs tiešs un atklāts, tas būs periods bez ilūzijām un savu laiku nokalpojušām dogmām. Katrs zinās, ko ir vērts, kur tam jābūt un kādas ir oponenta iespējas.

Galvenais gada motīvs - atdalīt graudus no pelavām. Galvenokārt tas attiecas uz iekšējām izvēlēm. Kaut arī šis gads vēl nav jauna laikmeta sākums, tomēr jaunās idejas jau šķiļas un vējo apkārt, tāpēc tagad pēdējais brīdis izlemt, kurā pusē - gaišajā vai tumšajā - nostāties. Ugunīgā Gaiļa gadā virmo enerģija, kas liek kūsāt arī visam visapkārt, tāpēc pirmajā plānā parādās aktīvisti, revolucionāri un cīnītāji pret esošo iekārtu. Laiks būs aktīvs un dinamisks. Vinnētājos paliks tie, kas pieraduši rosīties, nevis filozofēt. Šo varētu nosaukt par «agresīvās diplomātijas» gadu, jo Ugunīgais Gailis māca, ka reizēm tomēr spēks un aktīva darbība ir labākais veids, kā risināt konfliktus.

Jūtamas izmaiņas un svārstības skars psihoemocionālo sfēru, arī Mēness, Neptūns un Plūtons vēl pielies eļļu ugunī. Īpaši augstu galvu cels greizsirdības pūķis. Tomēr paradoksālā kārtā Sarkanā Gaiļa gads ir labvēlīgs laulībām - šajā gadā noslēgtās laulības ir pamats stiprām ģimenēm. Uzņēmība, darbaspars, dāsnums un godīgums ir šā perioda pozitīvie atslēgas vārdi. Savukārt vājības, no kurām nāksies atbrīvoties - fanātisms, egocentrisms, rupjība. Kopumā gads vairāk labvēlīgs darbības cilvēkiem, nevis melanholiskiem pārdomās slīdzējiem.

ŽURKA (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Žurkām uz gada saimnieka aizbildniecību nevajadzētu daudz paļauties - pārāk jau nu lielas domstarpības idejiskā līmenī. Tāpēc jābūt piesardzīgām ar grandiozu plānu būvēšanu. Pamatuzdevums ir noturēt jau esošās pozīcijas un neiesaistīties riskantās avantūrās nevienā jomā. Gailis gan apzināti nepatikšanas Žurkai nesagādās. Gads nebūs vienkāršs, toties interesants un pat savā ziņā noderīgs.

Mīlas dzīve

Precētās Žurkas apdraud kārdinājumi! Tomēr jāmēģina tiem pretoties - jaunā aplidotāja/-as nodomi būs patiesībā gluži nenopietni. Žurkām vispār šogad nāksies sastapties ar daudziem vieglprātīgiem ļautiņiem, pat avantūristiem - un tādos taču tik viegli iemīlēties! Arī tās Žurkas, kas dzīvo vienas, gaida romāniņi, taču iespēja sastapt mūža mīlu nav pārāk liela.

Darbs

Galvu reibinoši lidojumi augšup pa karjeras kāpnēm nav gaidāmi. Dažiem kāds pakāpiens uz augšu gaidāms gada otrajā pusē. Šogad vairāk veiksies intelektuālo profesiju pārstāvjiem, uz veiksmi var cerēt politiķi un politikai tuvie. Jāizvairās no darbības sfēras maiņas, īpaši tad, ja jaunā nodarbe saistīta ar lielu kolektīvu. Tie, kas vēlas ko jaunu uzsākt vienatnē, var mēģināt, bet tikai tad, ja tiešām to vajag. Tikai vieglas un ašas peļņas dēļ neko uzsākt nav vērts.

Naudas maks

Neliela spriedze būs - par izšķērdību nāksies aizmirst. Labā ziņa - nebūs arī jūtamu zaudējumu. Jāmēģina turēties ierastajā finanšu ritmā, un vēlams beidzot ieviest ienākumu un izdevumu burtnīcu arī tiem, kas līdz šim par to nav domājuši. Vecie parādi jāmēģina atdot gada pirmajā ceturksnī, vēlāk to izdarīt būs krietni grūtāk. Jāatturas no lieliem kapitālieguldījumiem vai arī ļoti rūpīgi jāizvērtē situācija.

Pašsajūta

Pati galvenā recepte - tvert dzīvi mierīgāk un mīlēt sevi. Saudzēt, barot ar svaigiem augļiem un dārzeņiem, vingrot, smelties pozitīvas emocijas. Jāuzmanās no pārēšanās un pārliecīgas grādīgo dzērienu patērēšanas - šogad Žurkas taisni vai vilks šajā virzienā, jo viņām tas liksies tāds patīkams stresa noņemšanas veids.

Ceļamaize Gaiļa gadam: Neļaujiet mēlei vaļu! Šis gads nav tenku un intrigu laiks. Pavadiet vairāk laika ar tuviniekiem, palīdziet draugiem - jums viņu nemaz nav tik daudz, vairāk ir «noderīgu paziņu». Jums ir laba īpašība - prasme novest iesākto līdz galam. Šogad pie tās īpaši turieties!

VĒRSIS (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Kaut arī Gailim Vērsis ir simpātisks, tomēr Vērsis kaut kādā vīzē pamanās pats sev sagādāt problēmas. Tiesa, jāatzīst, ka arī spējas tikt galā ar grūtībām šīs zīmes pārstāvjiem ir augstā līmenī. Šogad izdosies pat labot dažas no senāk pieļautajām kļūdām. Tad nu būs nopelnījuši šogad arī lielus notikumus, spilgtas emocijas, jaunus iespaidus. Turklāt nedaudz varēs atvilkt elpu pēc Pērtiķa, kurš šo un to dzīvē bija krietni sašūpojis.

Mīlas dzīve

Šogad Vērsim būs pietiekami daudz laika, ko veltīt arī privātajai dzīvei. Daži no Vēršiem gan nez kādēļ uzskatīs, ka šis laiks jāveltī attiecību noskaidrošanai vai arī jaunas, iluzoras laimes meklējumiem, atstājot savu otru pusīti bez pietiekamas uzmanības. Labāk jau nu likties mierā un atstāt visu, kā ir. Precētie Vērši laiku veltīs ģimenes lietām, risinās dažādus sadzīviskus jautājumus, un, jāatzīst, viņi ar to būs visai apmierināti. Vientuļajiem Vēršiem šogad liela iespēja sagaidīt savu Lielo Mīlu!

Darbs

Karjeras iespējas ir visai optimistiskas. Veiksme gaida tajās darbības jomās, kur no Vērša tiek prasīti organizatora un oratora talanti. Tiesa, ne visi sapratīs un pieņems Vērsi, tāpēc vēlams palikt nesatricināmam un neļauties atsevišķu personu provokācijām. Ieteicams arī būt iecietīgam pret citu darbinieku pieļautajām kļūdām.

Naudas maks

Finanšu lietās Vērsi gaida daudz vairāk patīkamu nekā nepatīkamu brīžu. Var parādīties iespēja gūt papildu ienākumus, un naudiņas tad pietiks gan plānotajiem pirkumiem, gan izklaidēm. Ja nu pavisam daudz naudas sāk plūst, ieteicams to nekrāt zeķē, bet ieguldīt, laist apritē - liela iespējamība, ka šī naudiņa vēlāk nesīs labu peļņu. Nekustamo īpašumu ieteicamāk pirkt gada otrajā pusē.

Pašsajūta

Vēršiem gads iesāksies lieliski, un liksies, ka organisma resursi ir neiztērējami, tāpēc jādzīvo ar pilnu krūti. Pēc pusgada spriega darba ritma un vētrainas atpūtas var parādīties signāli, kas saka - laiks atslābt un atpūsties! Tajos der ieklausīties un atvēlēt laiku ne tikai darbam un izklaidēm, bet arī pastaigām un relaksējošām procedūrām. Ieteicams arī nedaudz sabalansēt ēšanas režīmu, taču ar tievēšanas diētām šogad nav ieteicams aizrauties.

Ceļamaize Gaiļa gadam: Jums patīk stabilitāte, tāpēc nereti nespējat izsekot straujajiem notikumiem un izvēlaties tos nemaz neredzēt. Vairāk sekojiet laika garam, nesēdiet pagātnē! Arī sadzīvē ieteicams izrevidēt mantas un izlidināt visu sabojāto, nelietoto, veco ārā.

TĪĢERIS (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Gailis neslēpj nepatiku pret Tīģeri. Tiesa, nesaprašanās starp viņiem attīstās lēnām, ne uzreiz, tāpēc ar tuvu, mazu mērķu sasniegšanu šogad viss būs kārtībā, toties ar stratēģisko megaplānošanu labāk neaizrauties. Tiesa, ar gada saimnieku tomēr var iedraudzēties, tikai tad jāveltī diezgan lielas pūles, ko paslinkajam Tīģerim ne vienmēr tīkas darīt.

Mīlas dzīve

Privātā dzīve šogad solās būt piesātināta un interesanta - lai arī ne vienmēr viss izvērtīsies spīdoši, tomēr vismaz par garlaicību nenāksies sūdzēties. Iespēja satikt lielo mīlu, ja vien Tīģeri pietiekami nopietni attieksies pret jauno iepazīšanos un vieglprātīgi no tās neatteiksies. Precētajiem Tīģeriem ieteicams mācīties pacietību un pievaldīt personīgās ambīcijas.

Darbs

Profesionālās izaugsmes iespējas ir lielas, taču patraucēt var Tīģera kategoriskums un vēlme visu sagrābt uzreiz. Lai no tā izvairītos, Tīģerim jāprot nepadoties dezorientācijai un stingri darīt to, kas plānots. Īpaši rosīga solās būt vasara.

Naudas maks

Lai panāktu materiālo labklājību, pirmajā vietā jāliek pieklājība un savstarpēja izpalīdzība. Turklāt nav jācierē tikai uz rezultātu, bet jāinteresējas arī par pašu procesu. Nekas par velti nenāks, bet centība un pašatdeve tiks labi atalgotas.

Pašsajūta

Jāpievērš uzmanība profilaksei un relaksējošām procedūrām. Īpaši ieteicams lietot uzturā vitamīniem bagātus sezonālos produktus. Atvaļinājumā (lai arī kurā gadalaikā tas būtu) - pilnīga atpūta, nedomājot par darbu!

Ceļamaize Gaiļa gadam: Apvaldiet savas kaislības un nepamatotās ambīcijas, citādi konflikta situācijas būs neizbēgamas! Vairāk klausiet vēsajam saprātam, nevis ļaujiet valdīt savām karstajām asinīm.

TRUSIS/KAĶIS (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Nevar apgalvot, ka dzīve šogad būs pavisam bez mākoņiem. Tomēr upura lomā Trusis nebūs, drīzāk - cīnītāja, jo negrasīsies grūtībām padoties. Gada saimnieks pret Trusi izturas ar tādu kā neizpratni un uzņemsies pasīvā vērotāja lomu, savukārt Trusis vienkārši rīkosies tā, kā pats uzskata par ērtāku un pareizu. Turklāt Ugunīgajam Gailim patīk skraidīt pa sētu un meklēt piedzīvojumus, bet Trusis mīl nogaidīt, kad liktenis piespēlēs izdevīgu momentu.

Mīlas dzīve

Ģimene kļūs par savdabīgu miera ostu, kur patverties no ikdienas problēmām. Aizņemtajiem Trušiem attiecības ritēs mierīgi, nav gaidāmi nepatīkami pārsteigumi no otras pusītes. Vientuļajiem cerība atrast savu dzīvesbiedru, ja vien spēs to atpazīt lielajā pielūdzēju pūlī.

Darbs

Šajā jomā gada saimnieka pasivitāte pat nāks par labu, jo Trusis pats lieliski zinās, ko gaida no sava darba, un labi domāta, bet lieka palīdzība tikai traucēs. Var būt daudz jābraukā darba darīšanās - Trusis gan sākotnēji būs ar to nemierā, tomēr braucieni nesīs daudz patīkamu brīžu: jaunas iepazīšanās, pieredzi, iespaidus. Daudzi Truši, pateicoties darbam, nostiprinās vai uzlabos arī savu sociālo statusu.

Naudas maks

Šogad izdosies izvairīties no būtiskām finanšu problēmām. Pirmais pusgads gan būs veiksmīgāks. Lielākie tēriņi būs saistīti ar ģimenes vajadzībām un ieguldījumiem nākotnei - mācībām u.tml.

Pašsajūta

Kaķim visas slimības ceļas no slinkuma. Viņi gatavi gadiem ciest no hroniskām kaitēm, neuzņemoties pūles ar tām cīnīties. Šogad tomēr ieteicams saņemties, jo gads ir enerģijas pilns, un tas palīdzēs. Pašsajūtas uzlabošanai ieteicams arī beidzot dot priekšroku aktīvākai atpūtai - pārgājieniem, velobraucieniem, nevis turpināt iemīļoto valstīšanos uz dīvāna. Atvaļinājumā labāk doties kopā ar kādu tuvu, patīkamu cilvēku - dalīšanās iespaidos atpūtu padarīs divreiz vērtīgāku.

Ceļamaize Gaiļa gadam: Jums visas iespējas gūt panākumus, taču jābūt aktīvākam. Negaidiet dāvanas klēpī iekrītam, ejiet un paņemiet tās pats. Rosīgākais laiks gaidāms vasarā un rudenī.

PŪĶIS (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Gailis vēros Pūķi, gaidot, kad viņa palīdzība patiešām būs nepieciešama. Var teikt, ka gada garumā nodrošināta spēcīga aizmugure, tikai jāprot to maksimāli noderīgi izmantot. Būs daudz iespēju parādīt savu artistisko būtību. Tomēr jābūt prātīgam, nevajag pārspīlēt ar tieksmi pēc jaunām izjūtām. Otrajā pusgadā kāda rīcība var krasi izmainīt dzīvi.

Mīlas dzīve

Būs derīgi nedaudz pasēdēt un paanalizēt sevi. (Pūķim raksturīgi uzsvērt savus tikumus un prasības pret citiem likt augstāk par prasībām attiecībā uz pašu.) Ja tas izdosies, gada otrajā pusē visnotaļ iespējams satikt savu mūža mīlu. Arī attiecībās esošajiem būs iekšēja nepieciešamība pārskatīt un sakārtot situāciju - kāds nolems likt punktu, bet citi, gluži otrādi, pēc ilgstoša cerēšanās perioda iebrauks laulības ostā.

Darbs

Profesionālajā jomā neviens lielus šķēršļus neliks. Jāseko komunikācijai, jo lielākās problēmas var būt tieši attiecībās ar citiem kolēģiem, priekšniecību, partneriem. Tāpēc veiksmīgāks gads būs tiem, kas darbojas individuāli. Vērts padomāt par kvalifikācijas paaugstināšanu, tālākizglītību.

Naudas maks

Te nu Gailis gan parūpēsies, lai Pūķim klātos labi, īpaši gada pirmajā pusē. Tad arī vēlams gan veikt lielus pirkumus, ja tādi plānoti, gan ieguldīt naudu. Var arī riskēt (ar prātu!) - Gailis mīl drosmīgos, bet jājūt īstais moments.

Pašsajūta

Ja vien Pūķis pratīs organizēt savu dzīvi tā, lai izvairītos no pastāvīga stresa, veselība būs lieliska. Nervu pārslodze gan var radīt zināmas problēmas, arī svara pieaugumu, kuram šogad būtu jāpaseko.

Ceļamaize Gaiļa gadam: Neesiet egoists, ieklausieties tuvāko cilvēku viedokļos! Ja jums blakus uzticams dzīvesbiedrs vai draugs, jums nav jābaidās ne no kā. Pūķim veicas ar mīlošiem cilvēkiem, tikai nedaudz jāapslāpē sava brīžiem pārmērīgā pašmīla.

ČŪSKA (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Gailis Čūskai ir labvēlīgs. Viņš gatavo tai pozitīvas pārmaiņas, dažiem pat jaunas dzīves sākumu. Šajā gadā tiks dota iespēja arī parādīt savas labākās īpašības. Un vēl Čūskai tiek lieliska dāvana no gada saimnieka - brīvība pašai pieņemt lēmumus un nebūt atkarīgai no citiem. Čūskai atliek vien to pilnā mērā izmantot, un gads būs pat visai labs un interesants!

Mīlas dzīve

Visveiksmīgākais šajā jomā gads būs vientuļajām Čūskām - jauna mīla, jaunas, perspektīvas attiecības. Tikai nedaudz jāmācās pacietība un sapratne, ka ne vienmēr pirmajā vietā ir personīgās intereses. Visādā ziņā Čūskām mīlas laukā šis gads solās būt patīkams, aizraujošs un intriģējošs. Jāuzmanās, lai mīlas intrigas gan nesamezglojas pārāk cieši un neaiziet pārāk tālu...

Darbs

Panākumi gaida Čūskas, kurām ir savs bizness. Taču arī darbarūķiem citu pakļautībā neklāsies slikti - kolektīvā būs labas attiecības; būs kāds, uz kura stiprā pleca atbalstīties, tiesa, arī pašām palīdzība citiem nav jāliedz. Visauglīgākais laiks pašrealizācijai profesionālajā sfērā - gada pirmais ceturksnis.

Naudas maks

Īpašas problēmas finanšu jomā nav gaidāmas. Tiesa, uz budžeta plānošanu Čūska būs paslinka, tāpēc jucekli var sagādāt izdevumu sadaļa, kura nākamgad palielināsies. Tāpēc tērēties gan var, bet līdz robežai - krīzi pieļaut nedrīkst. Ieguldījumus labāk veikt gada otrajā pusē.

Pašsajūta

Gada sākumā Čūska jutīsies lieliski. Vasarā vēlams vairāk pievērst uzmanību uzturam, dodot priekšroku dārzeņiem, liesai gaļai, piena produktiem. Atvaļinājumu vēlams baudīt saulītē un siltumā.

Ceļamaize Gaiļa gadam: Pārvariet savu iedzimto laiskumu! Nesēdiet savā aliņā, bet meklējiet, izmantojiet iespējas. Jūs domājat, ka galvenais ir prasmes, bet Gailis tiecas uz jaunām zināšanām, tāpēc šogad vēlams spēlēt pēc viņa noteikumiem - apgūstiet ko jaunu!

ZIRGS (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Gailis liels palīgs nebūs, taču Zirgs lieliski pats tiks ar visu galā, pārliecinoši soļojot pa dzīves taku. Turklāt no daudzām situācijām Zirgs mācēs izdabūt visu iespējamo labumu. Dažiem Zirgiem sagribēsies kardināli mainīt dzīves apstākļus, vietu - to var droši darīt, viss notiks uz labu.

Mīlas dzīve

Šis gads ritēs kaisles zīmē. Precētie Zirgi ļausies emociju varai, greizsirdībai. Stabiliem pāriem gan tas netraucēs, bet attiecību sākumā var būt liels risks, ka tas būs beigu sākums. Brīvie Zirgi strauji iemīlēsies, bet tikpat strauji atsals.

Darbs

Darbs šogad nebūs pirmajā vietā, Zirgi vienkārši strādās, un tā arī vajag. Svarīgi ir «neielaist lietas». Būs labas iespējas nodibināt jaunus profesionālos kontaktus.

Naudas maks

Daudzi Zirgi šogad vēlēsies labiekārtot mājokli - ar to jārēķinās, jo tas, protams, prasīs papildu izdevumus. Turklāt Zirgiem vienmēr vajag visu labāko, kvalitatīvāko. Atrunāt viņus no šādiem tēriņiem nav vērts, turklāt finanšu problēmas ir pārejošas, bet iegādātās lietas kalpos ilgus gadus. Zirgiem vispār tīk finansiālā neatkarība, bet nevis pašas naudas - to lietu dēļ, ko par to var nopirkt. Rudenī augļus nesīs iepriekš veiktais darbs.

Pašsajūta

Zirgi ir izturīgi, labi panes lielu slodzi. Daudzi no viņiem ikdienu nevar iedomāties bez sportiskām nodarbēm, un tieši tas palīdzēs arī šogad saglabāt labu veselību un izvairīties arī no dažādām sezonālām slimībām. Ieteicams izvairīties no ēšanas steigā un no ātrajām uzkodām.

Ceļamaize Gaiļa gadam: Nepārpūlieties! Deleģējiet daļu savu pienākumu citiem - ticiet, nekas slikts nenotiks, bet jums tiks tik ļoti vajadzīgā atpūta. Nebaidieties izmēģināt spēkus jaunā ampluā.

KAZA/AITA (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Kaza ir pacietīga un uzmanīga, tāpēc panāks, ka gada saimnieks pret viņu sāks izturēties ar vajadzīgo cieņu. Ja vēl lietā tiks likti viņas talanti, vēlamais tiks sasniegts un rezultāti būs lieliski. Valdīs pārliecība par saviem spēkiem, un problēmas atrisināsies it kā pašas no sevis.

Mīlas dzīve

Aizņemtajām Kazām dzīve ritēs rāmi, ja vien pašas nesastrēbs karstu putru, ar pielūdzēju skaitu mēģinot celt savu pašapziņu. Arī brīvajām Kazām nav vēlams uzturēt vairākas paralēlas attiecības. Toties ir vērts papūlēties tā viena, īstā labā, mēģinot iekarot viņa/-as sirdi.

Darbs

Stabils gads, kas rāmi ritēs pa iebrauktajām sliedēm - pozīcijas zaudētas netiks, bet arī krasi lēcieni augšup nav paredzēti. Tāpēc nav vērts arī pārstrādāties. Nevajag uzticēties nekompetentiem ļaudīm, lai neciestu pašas reputācija.

Naudas maks

Pārsvarā finanšu rādītāji Kazu priecēs, īpaši privātā biznesa pārstāvjus. Var parādīties jauns, ievērojams papildu ienākumu avots. Var parādīties negaidīts, tomēr likumsakarīgs finanšu pieaugums - kā sekas senāk veltītajām pūlēm.

Pašsajūta

Jāuzmana savas vājās vietas - kuram tas ir kakls, kuram - kuņģis vai ausis. Tāpēc liela nozīme būs profilaksei un veselīgam dzīvesveidam. Svarīgi ir nepārpūlēties darbā - tas tāpat neatmaksāsies, toties ietekmēs veselību. Lieku darba stundu vietā labāk doties patīkamās pastaigās vai lēnā skrējienā svaigā gaisā.

Ceļamaize Gaiļa gadam: Nepadodieties pie pirmajām grūtībām! Bet galvenais - smaidiet! Smaidiet visiem un vienmēr - draugiem, ienaidniekiem, tuviniekiem, svešiniekiem. Šogad īpaši svarīgs pozitīvs noskaņojums, nost ar negatīvismu un pesimismu.

PĒRTIĶIS (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Gailis pret Pērtiķi izturas diezgan skeptiski, sak’, kas nu no tāda būs; nogaidīsim, palūkosim. Tāpēc Pērtiķim jāpierāda, ka viņš ir Gaiļa simpātiju vērts, tāpēc šī gada devīze - beigas labas, viss labs. Tas nozīmē, ka būs gan problēmas, gan pūles, tomēr viss izvērtīsies ļoti labi. Vispār šogad labāk lieki nepievērst sev uzmanību un mēli turēt aiz zobiem, nekaitināt Gaili - tad arī Pērtiķa kokā iespīdēs saulīte.

Mīlas dzīve

Ja vien brīvie Pērtiķi nedaudz iesprings un nodemonstrēs savas labākās īpašības, ir lielas cerības atrast lielo mīlu. Ja Pērtiķis noslinkos, viņu vienkārši nepamanīs. Aizņemtajiem Pērtiķiem diži ekscesi ģimenes dzīvē nedraud. Ieteikums nekoncentrēties tikai uz sadzīves rūpēm, bet veltīt laiku arī romantikai.

Darbs

Nepavisam ne sliktas iespējas gaida Pērtiķi šogad, galvenais - nepalaist tās garām. Piemēram, Pērtiķim ir raksturīgi nelūkoties perspektīvā: ja šobrīd nauda turas, tad ir labi un par nākotni domāts netiek. Mēdz traucēt arī viegli aizkaitināmais un spītīgais raksturiņš.

Naudas maks

Pērtiķim raksturīgi vieglprātīgi izturēties pret finanšu lietām. Ir nauda - labi; nav - kaut ko izdomās. Iekrājumus veido reti. Šogad tomēr budžets jāmēģina plānot nevis atkarībā no iegribām, bet reālām vajadzībām un nepieciešamiem tēriņiem.

Pašsajūta

Jāizvairās no pārliekām fiziskām slodzēm, lai pasaudzētu mugurkaulu. Arī aizraušanās ar stiprajiem dzērieniem nav ieteicama. Ja nepieciešams uzlabot veselību, jāvēršas pie tradicionālās medicīnas, nevis jānodarbojas ar pašārstēšanos. Arī došanās pie pūšļotājiem atbrīvos vien no naudas, nevis no kaitēm.

Ceļamaize Gaiļa gadam: Pārvariet savu slinkumu, neimitējiet vētrainu darbību, bet tiešām strādājiet, ticiet - šogad tas atmaksāsies. Problēmu risināšanā paļaujieties uz savu apķērību un veiklību.

GAILIS (1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Vai Gailis Gailim draugs? Teorētiski - jā, tomēr dzīvē gadās visādi. It kā jau Gailim šogad daudz priekšrocību, tomēr nepiedodamā kārtā viņš var tās neizmantot. Ieteicams dzīvot ar vēsu prātu un pievērst vairāk uzmanības tam, kas tiešā veidā attiecas uz pašu. Kopumā gads būs mierīgs.

Mīlas dzīve

Ģimenes cilvēkiem būs vēlme priecēt savus tuvākos ar patīkamām dāvanām, rūpēties par viņiem, par atbildi viņi saņems gan mīlestību, gan sapratni. Vientuļie Gaiļi aktīvi lūkosies pēc otras pusītes. Daudzi sākumi būs cerīgi, tomēr Gailim sava rakstura dēļ diez vai izdosies attiecības noturēt.

Darbs

Labas perspektīvas karjeras kāpumam un pilnvaru paplašināšanai, lai gan nāksies veltīt zināmas pūles. Labs gads jauna darba lūkošanai - iespējas atrast nevis vienkārši darbu, bet no vairākiem variantiem izvēlēties interesantāko un sirdij tīkamāko nodarbi.

Naudas maks

Dažādi tēriņi naudas maku var jūtami patukšot, tāpēc nāksies padomāt par rezerves variantiem vai, piemēram, papildu peļņas iespējām. Gailim piemīt apskaužamas darbaspējas. Nav ieteicams iztērēt pēdējo naudu neapdomīgiem pirkumiem - tā vēlāk noderēs nopietnākiem mērķiem.

Pašsajūta

Par sevi var atgādināt vecās kaites, tāpēc jāpievērš īpaša uzmanība hroniskajām slimībām, lai izvairītos no saasinājumiem. Gailis mēdz aizrauties ar visu jauno, arī uztura ziņā - te kļūst par vegānu, te uzsēžas uz apelsīnu diētas. Pārāk eksperimentēt ar uzturu tomēr nav ieteicams.

Ceļamaize Gaiļa gadam: Vairāk sarunājieties ar saviem mīļajiem un tuvajiem! Gan par patīkamām lietām, gan problēmām, tikai - nevis uzspiežot savu viedokli un apvainojot, bet mierīgi un filozofiski, tādējādi nokļūstot pie patiesības. Jūsu dzīve kļūs daudz jaukāka, un izbēgsiet no daudziem konfliktiem!

SUNS (1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Sunim ar Gaili šogad būs drusku nesaprašanās - Suns būs neapmierināts ar gada saimnieku, lai gan Gailis ir pārliecināts, ka dara Sunim visu to labāko. Lieta tāda, ka katram no viņiem ir ļoti atšķirīgs priekšstats par to, kas ir un kas nav labs. Sunim tomēr ir stiprs raksturs, un viņam nereti izdosies panākt savu, stingri uzstājot un neraugoties ne uz ko.

Mīlas dzīve

Vientuļajiem Suņiem lielas iespējas atrast savu otro pusīti. Tiesa, tas nenozīmē, ka precinieks uzreiz jāsaskata ikvienā pretimnācējā. Nopietnās attiecībās vēlams ielaisties pēc kārtīgākas iepazīšanās. Attiecībās esošajiem gads rādās būt jauks esam. Romantiska noskaņa līdzēs atbrīvoties no pesimisma un celt pašapziņu. Ja kāds pēkšņi grib šķirties - labāk nogaidīt, lai pēc tam nebūtu jānožēlo.

Darbs

Lielā kolektīvā iespējamas brīžiem saspringtas attiecības ar kolēģiem - te vislabāk līdzēs absolūti miermīlīga attieksme, nekāda kareivīguma! Ja rodas iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm, nav ko ilgi domāt - tas šogad jāizmanto, jo jaunais postenis ļaus daudz labāk atklāt Suņa talantus un prasmes. Labi klāsies tiem Suņiem, kuriem ir savs bizness - izdosies nostiprināt pozīcijas.

Naudas maks

Šogad viss būs atkarīgs tikai no paša - jo vairāk tiks veltītas pūles un saprāts, jo vairāk naudiņas ieripos ķešā. Labi atmaksāsies godprātīga attieksme pret darāmo darbu. Nav ieteicams uzklausīt svešus padomus.

Pašsajūta

Jāizvairās no galējībām, kā arī no vieglprātīgas attieksmes pret veselību - pat ja tā ir nieka saaukstēšanās, labāk pagulēt mājās pāris dienas un to kārtīgi izārstēt. Noteikti nepieciešama veselīga fiziskā slodze, turklāt nevis kādi rutīnas vingrojumi, bet kas patiešām aizraujošs.

Ceļamaize Gaiļa gadam: Negaidiet lielas likteņa dāvanas, paļaujieties uz saviem spēkiem, nepadodieties, un jums viss izdosies! Un neskrieniet palīdzēt visai pasaulei - tas nav reāli. Veltiet uzmanību un rūpes jūsu lokā esošajiem.

CŪKA (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Cūka šogad iekārtosies tīri apmierinoši. Viņa visgudri ļaus Gailim šur tur atbrīvot viņu no problēmām, šad tad palīdzēt un atbalstīt; tikt vaļā no nepatīkamām situācijām. Tāpēc nereti nepatikšanas atrisināsies arī pašas no sevis.

Mīlas dzīve

Šī dzīves joma šogad prasīs no Cūkas ne mazums uzmanības un rūpju. Pirmkārt, nāksies pārskatīt dažu labu savu ieradumu un principus. Otrkārt, nav ieteicams ļauties mirkļa kārdinājumam un slepenam romānam, jo liela iespēja, ka viss nāks gaismā. Treškārt, divu partneru attiecībās var krietni jaukties bērni un citi radi. Tieši tāpēc ieteicams savas attiecības padarīt romantiskākas un interesantākas, izmantojot jebkuru izdevību.

Darbs

Priekšniecība novērtēs, būs arī labas karjeras iespējas, tikai nevar plūst pa straumi - jārūpējas, lai jūs pamanītu! Jābūt gataviem inovācijām un nestandarta risinājumiem.

Naudas maks

Zaudējumi finanšu jomā nedraud, tieši otrādi - ienākumi var augt, pateicoties gan paaugstinājumam, gan jauniem, labiem darījumu partneriem. Tomēr tērēties ieteicams ar apdomu - ja Gailis redzēs, ka viņa palīdzība netiek novērtēta, veiksme var pazust.

Pašsajūta

Ieteicams apmeklēt stomatologu un būt uzmanīgiem ekstrēmās izklaidēs, citādi Cūciņām ar veselību viss rādās kārtībā. Vēl vēlams ierobežot saldumu patēriņu! Labvēlīgs gads kosmētiskām operācijām un skaistumkopšanas procedūrām.

Ceļamaize Gaiļa gadam: Izbaudiet rāmo un patīkamo dzīves laivas šūpošanos vētru nesabangotajā upē! Palaikam gan pieķerieties pie airiem, bet nepārforsējiet.

***

Rakstā izmantoti materiāli no: 2017god.com, predskazanie.ru, astroscope.ru u.c.