Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© Scanpix

Horoskopi līdz 12.janvārim.

AUNS

Laiks ieņemt «zemo startu», lai ar kārtīgu izrāvienu dotos uz priekšu. Būs daudz enerģijas un vēlme darboties, skaidri apzināsies mērķus un darīsi visu, lai tos sasniegtu. Arī finanšu lietām šis periods ir labvēlīgs - nekautrējies runāt par atalgojumu un skaties, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Sirdslietās mazliet domīgs noskaņojums un vēlme pēc sirsnīgas romantikas.

VĒRSIS

Lieliskas idejas birs kā no pilnības raga. Taču atceries, ka visu labāko citiem atdot nevajag. Klāt brīdis, lai padomātu par saviem individuālajiem projektiem. Ģimenes cilvēkiem jāatrod laiks, lai izrunātos ar mīļoto par to, kas sakrājies uz sirds. Savukārt brīvajiem ļaudīm piekrišana un piedzīvojumi. Ja dosies sabiedrībā, par uzmanības trūkumu nevarēsi sūdzēties.

DVĪŅI

Var rasties iespējas izcelties profesionālajā jomā. Būsi kā lokomotīve, kas dodas uz priekšu un kurai seko viss vilciena sastāvs. Tevi pamanīs un novērtēs, un iespējams labs karjeras piedāvājums. Nevajadzētu nobīties vai šaubīties. Brīvdienās izej sabiedrībā, satiecies ar draugiem, apmeklē kultūras pasākumus. Sastapsi interesantus cilvēkus un iegūsi jaunus paziņas.

VĒZIS

Diezgan svarīga finanšu tēma. Varbūt esošā situācija tevi īsti neapmierinās, tāpēc vajadzētu domāt, kā pavairot ienākumus. Šobrīd lieki netērējies, bet labāk pietaupi. Tajā pašā laikā ir piemērots brīdis attīstīt jaunus projektus, kas nesīs labumu nākotnē. Privātajā dzīvē var rasties kādi sarežģījumi, un ir svarīgi saprast, ko vēlies no attiecībām, un runāt par to ar mīļoto.

LAUVA

Iespējams, kaut kas nenotiks pēc tava prāta, taču galvenais - neļaut vaļu emocijām. Ja reaģēsi asi un iesaistīsies strīdos, vēlāk pašam būs žēl, ka esi bijis nesavaldīgs. It īpaši tas attiecas uz darba vai biznesa vidi. Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu. Ja esi ar kādu kopā, respektē otra cilvēka viedokli. Savukārt brīvajiem ļaudīm var rasties klusas simpātijas un saviļņojoši piedzīvojumi.

JAUNAVA

Darbā iespējamas pārmaiņas - jauni pienākumi, jauna priekšniecība vai darījumu partneri. Nesatraucies un nebīsties no nezināmā, bet padomā, kā vari piemēroties vai ietekmēt apstākļus. Brīvdienas labprāt pavadīsi laiku ar otro pusīti. Saimniekosiet mājās un apmeklēsiet pasākumus. Tas dos stabilitātes izjūtu. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās ar nopietnu turpinājumu.

SVARI

Jaunais gads darba frontē sākas diezgan nemierīgi. Nesatraucies par niekiem, bet domā par būtisko. Svarīgi neizšķiest spēkus sīkumos. Nav arī vēlams tērēt laiku tusiņos, neko vērtīgu tur neiegūsi. Attiecībās svarīgas ģimeniskās vērtības. Kopā ar otro pusīti labprāt saimniekosi mājās, kur valdīs sirsnība un mīlestība. Brīvajiem ļaudīm vēlme izveidot ciešas, stabilas attiecības.

SKORPIONS

Gada sākumā darbiem grūti iešūpoties. Būs dažādas idejas, bet nevarēsi tā īsti saprast, kā tās likt lietā. Dažu brīdi šķitīs, ka tu un pārējie cilvēki runājat dažādās valodās. Nesatraucies, drīz viss nostāsies savās vietās. Nedēļas nogalē vislabāk jutīsies mājās, kopā ar savējiem. Ja tev šobrīd nav otrās pusītes, esi atvērts attiecībām. Dzīve var uzdāvāt burvīgu tikšanos.

STRĒLNIEKS

Pirmajā vietā mājas dzīve - gādāsi par ģimeni un pretī saņemsi mīlestību. Sapratīsi un novērtēsi, ka savējie ir atbalsts jebkurā dzīves situācijā. Piemērots laiks mācībām un redzesloka paplašināšanai. Meklē noderīgu informāciju, lasi un izglītojies. Tas noteikti noderēs profesionālajā jomā. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās ar tālejošu turpinājumu, kas iedvesmo.

MEŽĀZIS

Laiks ķerties pie plāniem, ko gatavojies šogad realizēt. Viegli veidosi lietišķos kontaktus, un darījumu partneriem vai priekšniecībai patiks tava lietišķā attieksme. Kaut arī pēc svētkiem maciņš liksies patukšs, tomēr nesatraucies, drīz vien finanšu situāciju uzlabosi. Attiecībās iespējami raibi un aizraujoši piedzīvojumi. Simpātiju dzirkstis un negaidīti pavērsieni.

ŪDENSVĪRS

Pārdomas par dzīvi un vēlme pēc jauniem apvāršņiem. Tava dzīves pieredze noderēs pašam un citiem, tikai nevajag uzskatīt, ka visu zini par visiem labāk. Vislabākais variants - demokrātiska viedokļu apmaiņa. Peļņa nāks no paša padarītā, bet ja esošā situācija tevi neapmierina, skaties pēc labāka varianta vai ļauj priekšniekiem noprast, ka esi pelnījis algas pielikumu.

ZIVIS

No tevis staros šarms un pievilcība, kas atver durvis uz cilvēku sirdīm. Dvēselē valdīs romantiskas noskaņas. Ļaujies tām un par ikdienas pienākumiem kādu brītiņu nedomā. Piemērots brīdis randiņiem, kopīgiem pasākumiem un mīļai divvientulībai. Nākamā darba nedēļa prasīs daudz spēku un enerģijas. Labs laiks jauniem biznesa projektiem un peļņas jautājumiem.