HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© navgrahmandir.com

Horoskopi līdz 3.novembrim.

AUNS. Interesantas idejas, kā uzlabot un izdaiļot mājokli. Pelēkajā rudenī priecīgus akcentus palīdzēs radīt koši priekšmeti - krāsaini spilventiņi, jauni aizkari saulainos toņos un, protams, sveces. Ja ir darīšanas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, jāapspriež līgumi, jākārto zemesgrāmata vai jārisina kredītjautājumi, vari to darīt. Pratīsi skaidri pamatot viedokli un aizstāvēt savas intereses.

VĒRSIS. Pirmajā vietā ģimene un attiecības. Precētie ļaudis var atsvaidzināt kopdzīvi, piešķiļot jaunu dzirkstelīti. Ir vērts kaut kur aizbraukt vai apmeklēt pasākumu, tādējādi izraujoties no ierastā ritma. Ja šobrīd tev ir draugs vai draudzene un esi domājis par došanos laulības ostā, tad šis ir piemērots laiks veidot kopīgu nākotni. Veiksmīgas sarunas ar komunālajiem dienestiem.

DVĪŅI. Daudz darīšanu ar radiniekiem. Varbūt kādam nepieciešams padoms vai praktiska palīdzība. Brīvdienās vari tuviniekus apciemot vai ielūgt pie sevis pusdienās. Patīkamas sarunas un domu apmaiņa. Sapratīsi, ka savējie, tas ir spēks, uz kuru vari paļauties. Nav labs laiks lietišķām darīšanām vai sarunām bankās, nevajadzētu risināt ar kredītiem saistītus jautājumus.

VĒZIS. Pievērsies mājas lietām. Kaut ko pirms ziemas vajadzētu sakārtot un pārkārtot, izrevidēt drēbju skapjus un nevajadzīgās mantas izmest vai nodot labdarībai. Arī tuvinieki, it īpaši bērni, noilgojušies pēc tavas sabiedrības. Brīvdienās derētu arī kāds izklaides pasākums, koncerta apmeklējums vai ballīte ar draugiem, jo aktīvajā, skrejošajā dzīves ritmā nepieciešams brīdis atelpas.

LAUVA. Ģimenes lokā pavadītais laiks sniegs gandarījumu. Pie mājas pavarda valdīs saticība un mīlestība, novērtē to! Darīšanas iestādēs un bankās neveiksies tik labi kā gribētos, tāpēc šajā jomā nav vērts pārāk nopūlēties. Visus ar īpašuma apsaimniekošanu saistītos jautājumus atliec uz vēlāku laiku. Prāts atvērts jaunām mācībām, kas var noderēt profesionālajā jomā un praktiskā dzīvē.

JAUNAVA. Esi kopā ar ģimeni un savējiem. Sapos māju, sarīko draugu ballīti - pasākums ar intelektuālām sarunām ir tieši tas, kas vajadzīgs. Ja esi plānojis kādu lielāku pirkumu mājas saimniecībai, tad brīvdienās dodies uz veikalu. Jaunas mēbeles, paklāji vai segas sagādās prieku. Vari kārtot ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus, kā arī uzsākt jaunas mācības.

SVARI. Nesāc mājas remontu vai pārkārtošanu, ies kā pa celmiem. Nebūtu arī vēlams risināt nekustamā īpašuma jautājumus. Neielaidies strīdos ar mājiniekiem un neuzspied viņiem savu viedokli. Brīvdienās visiem kopā vajag kaut kur iziet - apmeklēt izklaides pasākumu vai pievērsties sportiskām aktivitātēm. Labs laiks, lai izglītotos. Iegādājies grāmatas vai izzinoša satura periodiku.

SKORPIONS. Jāgādā par saskaņu ar savu otro pusīti. Atrodiet laiku viens otram. Mazliet romantikas atsvaidzinās ikdienību. Brīvdienās vari doties iepirkšanās tūrē un atjaunot savu un ģimenes garderobi. Nāk vēsā sezona, un laiks pārskatīt ziemas drēbes. Palutini sevi ar skaistumsalona, SPA vai relaksējošas masāžas apmeklējumu. Darba dienas ritēs spriedzē.

STRĒLNIEKS. Aktuāla peļņas tēma. Daudz domu paņems biznesa plāni - kā pavairot ienākumus un kur ieguldīt. Patlaban nebūtu vēlams veikt lielus pirkumus, piemēram, iegādāties nekustamo īpašumu vai automašīnu. Dinamiskajā dzīves skrējienā atrodi laiku arī sev. Būtu vēlams nodoties meditācijām, sakārtot domas. Kaut vai - aizvērt istabas durvis un pavadīt kādu laiku vienatnē.

MEŽĀZIS. Īstais laiks ķerties pie svarīgiem darbiem. Enerģijas netrūks, un, virzot to pareizā virzienā, iespējams tikt pie peļņas. Galvenais - lai tas, ko dari, nav virspusēji. Pamatīgums ir panākumu ķīla. Tādējādi vairosi ģimenes labklājību, mājās valdīs saticība. Brīvdienās vajadzētu atpūsties un iziet sabiedrībā. Prieku sagādās tikšanās ar draugiem.

ŪDENSVĪRS. Nepārpūlies un pievērs uzmanību veselībai. Ja piemetas kāda vaina, tad tā jāārstē. Atceries par rudens profilaktiskajiem pasākumiem - vitamīnu kūri, ingvera tēju u.tml. Nebūtu slikti pabūt vienatnē, sakārtot domas, tikt skaidrībā ar nākotnes plāniem. Apkārtējā kņada dažbrīd nogurdinās. Palutini sevi ar kādu jauku pirkumu - smaržām vai labu kosmētiku.

ZIVIS. Priekšplānā izvirzīsies naudas lietas. Iespējams, pēkšņi radīsies papildu ienākumi. Līdzekļus ieguldi nozīmīgos pirkumos - nekustamajā īpašumā vai vērtslietās. Brīvdienās dodies iepirkties un iegādājies saimniecības preces ilgākam laikam. Vari pirkt arī sadzīves tehniku - sulas spiedi, mikroviļņu krāsni, gāzes plīti, kā arī jaunu datoru. Brīvdienās atrodi laiku arī mierīgai atpūtai.