HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākajā nākotnē

© Google

Horoskopi līdz 15. septembrim.

AUNS

Gādā par saskaņu ģimenē, neuztiep savu viedokli kā vienīgo pareizo un ieklausies mīļajos radiņos. Viņu padomi un idejas var noderēt gan darbā, gan biznesā, gan mājas solī. Iespējams, vēl pirms vēsās sezonas veicami kādi nelieli remontdarbi, jāsakārto telpas, jāizrevidē garderobe vai jāiegādājas jaunas mēbeles. Brīvdienās vēlama mierīga atpūta - sakārto domas.

VĒRSIS

Straujajā dienu ritmā atrodi laiku arī privātajai dzīvei un pavadi laiku ar mīļoto cilvēku. Aizejiet kopā uz kādu izklaides pasākumu un apspriežiet idejas, kā varētu labiekārtot un izdaiļot mājokli. Vari iegādāties interjera priekšmetus un veikt nelielu kosmētisko remontu. Šobrīd nevajadzētu kārtot nekustamā īpašuma jautājumus un darīšanas ar komunālajiem dienestiem.

DVĪŅI

Ļoti aktīva rosība mājās. Saimniekosi, uzlabosi interjeru un gatavosi krājumus ziemai. Būs sirsnīgas sarunas ar radiniekiem, kurās radīsies noderīgas idejas. Diezgan daudz uzmanības paņems darbs, tāpēc jāplāno laiks, lai visu vari paspēt. Esi apdomīgs pirkumos un turi kārtībā finanses, it īpaši tad, ja ir kredītsaistības. Nevajadzētu iegādāties sadzīves tehniku.

VĒZIS

Labprāt uzturēsies mājās, būs interesantas un auglīgas sarunas ar mājiniekiem - gan par darbu un biznesa plāniem, gan par mājokļa vides uzlabošanu. Ja ģimenē aug bērni, tad uzklausi viņu vēlmes un atbalsti ieceres. Piemērots laiks bērnistabas remontam vai jaunu mēbeļu iegādei un pārkārtojumiem. Vari pievērsties privātajam biznesam vai uzņemties papildu darbus.

LAUVA

Var pavērties jauni peļņas varianti un iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās. Veido uzkrājumus vai ieguldi kādos lielākos pirkumos. Iegādājies mēbeles, tekstilu, mākslas priekšmetus, bet ne sadzīves tehniku vai auto. Tehnisku ierīču pirkšanai šis nav tas labākais laiks. Brīvo laiku pavadi ar mīļoto cilvēku. Attiecībās svarīga savstarpēja uzticēšanās un stabilitāte.

JAUNAVA

Saimnieciskos darbos iesaisti visu ģimeni, jo vienam tos paveikt būs grūti. Taču nesāc nopietnu remontu vai pārbūvi, šie pasākumi var ieilgt. Attiecībās ar savējiem jāgādā par saticību, mājās iespējama neliela rīvēšanās. Brīvdienās vislabāk būtu izrauties no ierastās vides, visiem kopā kaut kur aizbraukt, apmeklēt kultūras vai izklaides pasākumus, vai doties pie dabas.

SVARI

Vislabākā atpūta būs savējo lokā - interesantas sarunas, kopīgi nākotnes plāni un dažādas idejas par mājokļa pārkārtojumiem vai ģimenes biznesu. Brīvdienas paies mīļā, sirsnīgā gaisotnē. Tā kā darba dienās iespējams stress, vajag labi atpūsties. Vari arī palutināt sevi ar kādu pirkumu priekš sirds - labu parfimēriju vai ķermeņa kopšanas līdzekļiem. Tas uzlabos garastāvokli.

SKORPIONS

Esi apdomīgs finanšu lietās un rūpīgi saplāno ģimenes budžetu. Nevajadzētu veikt lielus, nozīmīgus pirkumus, piemēram, iegādāties nekustamo īpašumu, auto vai dārgu sadzīves tehniku. Vilinās jauni apvāršņi. Un, ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad posies ceļojumā - iespaidi būs spilgti un paliekoši. Ja tas nav iespējams, lasi, izglītojies un meklē noderīgu informāciju.

STRĒLNIEKS

Brīvdienās pasākumi kopā ar ģimeni. Rūpējieties par saimniecību un kopā apmeklējiet pasākumus - it īpaši vēlams tādus, kam ir izglītojoša ievirze. Atklāsi sevī lieliska pavāra talantu - izmēģini jaunas receptes, gatavo krājumus ziemai un šāgada ābolu vai ogu ražu pārvērt mājas vīnā. Darīšanas iestādēs vai sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem labāk atlikt.

MEŽĀZIS

Īstais laiks, lai paveiktu tos mājas darbus, kas iekrājušies vai jau ilgi gaidījuši savu kārtu. Viss ies no rokas, un būs prieks pašam un mājiniekiem. Sarunās ar ģimeni radīsies labas, oriģinālas idejas mājokļa uzlabojumiem, kā arī dažādi tehniskie risinājumi. Jābūt uzmanīgam, veicot darbus, kas saistās ar elektrību un dažādām tehniskām ierīcēm. Ievēro veselīgu dienas režīmu.

ŪDENSVĪRS

Prieku sagādās izbrauciens kopā ar savējiem. Brīvdienās ieplāno nelielu ekskursiju tepat Latvijā vai uz kādu no kaimiņvalstīm. Vai - vienkārši dodies uz mežu sēņot. Ja plāno doties lielākā iepirkšanās tūrē, izdomā, kas tiešām nepieciešams, jo pretējā gadījumā var būt nelietderīgi un nevajadzīgi izdevumi. Sekmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs vai ar komunālajiem dienestiem.

ZIVIS

Jāpadomā par organisma nostiprināšanas un veselības uzlabošanas kūri. Tā kā darbā paredzami nopietni, atbildīgi pienākumi un spriedze, brīvdienās par labu nāks pirts procedūra vai spa apmeklējums. Ikdienā vajadzētu lietot svaigi spiestas sulas un daudz laika pavadīt svaigā gaisā. Brīvdienās patīkami brīži kopā ar savējiem. Kopīgiem spēkiem arī daudz paveiksiet.