Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© Google

Horoskopi līdz 28.aprīlim

AUNS. Būs daudz enerģijas, tāpēc ieplāno mājas darbus, kas kādu laiku stāvējuši nedarīti. Var rasties vēlme mainīt interjeru vai iegādāties kādus mākslas priekšmetus. Ieguldījumi mājokļa labiekārtošanā un saimniecībā būs lietderīgi un sagādās prieku. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē, atjauno savu un ģimenes garderobi, aizej uz frizētavu, pie manikīra vai kosmetologa.

VĒRSIS. Labs laiks izbraucienam vai nelielam ceļojumam kopā ar ģimeni. Brīvdienās nesēdi mājās, bet dodies gūt jaunus iespaidus. Latvijā ir daudz skaistu vietu un tuvējās kaimiņvalstīs arīdzan. Ja paliksi mājas, var sanākt sadzīviska «rīvēšanās». Nav vēlamas bohēmiskas izklaides un trokšņainas ballītes. Ja kārtojamas darīšanas komunālās iestādēs, atliec tās uz vēlāku laiku.

DVĪŅI. Vari ķerties pie nopietniem saimnieciskajiem darbiem. Ja ģimenei pieder vasarnīca vai lauku īpašums, dodieties visi kopā turp un sarīkojiet talku. Pēc labi padarīta darba, protams, dārza ballīte ar grilētiem gardumiem! Dzīvokļu iemītnieki var veikt ģenerāltīrīšanu, nomazgāt logus, nomainīt aizkarus un interjera priekšmetus, ielaižot mājoklī pavasari ar košām krāsām.

VĒZIS. Ģimenes pienākumu netrūks, steigsi palīgā radiniekiem atrisināt dažādus ikdienišķi sadzīviskus jautājumus. Taču neuzņemies pārāk daudz, ir situācijas, ar kurām cilvēki paši var tikt galā. Norādi pareizo virzienu, bet nedari visu citu vietā. Vajadzētu vairāk laika veltīt darbam un biznesam, jo ir iespējas gūt panākumus, izveidot noderīgus kontaktus un pavairot peļņu.

LAUVA. Diezgan sarežģīti iekšējie stāvokļi, var būt stress un situāciju pārvērtēšana. Iespējams, tas no spriedzes un pārstrādāšanās. Nedēļas nogalē atrodi laiku mierīgai atpūtai, par labu nāktu masāža vai SPA procedūra. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi. Esi pretimnākošs, uzklausot savu atvasīšu vēlmes. Nevajadzētu ņemt kredītu vai iegādāties preces līzingā.

JAUNAVA. Jaunas idejas un vēlme dzīvē kaut ko mainīt. Pievērsies ģimenes, saimniecisko vai nekustamā īpašuma jautājumu risināšanai. Šajās jomās, iespējams, kaut kas ir sakārtojams. Varbūt arī kādam no radiniekiem nepieciešams morāls atbalsts. Brīvajā laikā apciemo radus un parūpējies par vecākajiem ģimenes locekļiem. Nav labs laiks sadzīves tehnikas iegādei.

SVARI. Ja esi plānojis remontu vai pārkārtojumus, izrunājies ar ģimeni un respektē arī bērnu vēlmes. Piemērots periods interjera atsvaidzināšanai, bērnistabas un vannas istabas remontam. Dārzu un savrupmāju īpašniekiem ar steigu jāķeras pie āra darbiem – teritorijas sakopšanas, labiekārtošanas, sēšanas un stādīšanas. Ielūdz uz talku draugus un pēc tam sarīko ballīti.

SKORPIONS. Esi apdomīgs tēriņos – nav piemērots periods, lai ieguldītu nekustamajā īpašumā, kapitālajā remontā vai pirktu dārgu sadzīves tehniku. Pēc saspringtās darba nedēļas vislabākā atpūta būs ģimenes lokā. Sajutīsi savējo atbalstu, būs noderīga viedokļu apmaiņa, un kopā patīkami pavadīsiet laiku. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājies no sirds un uzklausi mīļoto cilvēku.

STRĒLNIEKS. Radīsies labas idejas par mājokļa labiekārtošanu. Process izvērtīsies radošs, un paveiktais sniegs gandarījumu. Vari izdaiļot interjeru, bet nevajadzētu sākt vannas istabas vai tualetes remontu. Ar santehnikas ierīcēm – uzmanīgi. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus, bet neaizraujies ar bohēmu. Esi uzmanīgs naudas lietās, jo peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās.

MEŽĀZIS. Diezgan emocionāli uztversi gan darba, gan privātās dzīves norises, tāpēc centies uz situācijām raudzīties no gaišās puses. Ja ķeries pie pārkārtojumiem mājoklī, apspriedies vispirms ar ģimenes locekļiem, lai neizceļas sadzīviski strīdiņi. Taču kopumā mājas darbi noritēs veiksmīgi. Vari veikt kosmētisko remontu un labiekārtot āra teritoriju. Klāt arī dārza darbu laiks.

ŪDENSVĪRS. Mīļuprāt gādāsi par radiņiem, saimniekosi mājās un būsi ģimenes dvēsele. Patīkama komunikācija un pozitīvas emocijas. Plānojot saimnieciskos pirkumus, esi apdomīgs un pārāk neļaujies izpārdošanu vilinājumam. Nevajadzētu uzņemties kredīta vai līzinga saistības. Brīvdienās kopā ar savējiem vari doties nelielā ekskursijā vai izbraucienā pie dabas.

ZIVIS. Darbā daudz lietišķu darīšanu, tāpēc arī atpūtai jāatvēl pienācīgs laiks. Brīvdienas pavadi kopā ar ģimeni. Varat kopā apmeklēt teātri, koncertu, izstādi vai vienkārši satikties ar seniem, labiem draugiem. Iepriecini sevi ar kādu skaistu pirkumu – jaunu apģērbu, parfimēriju vai rotaslietām. Spēkus un optimismu vairos SPA vai relaksējošas masāžas apmeklējums.