HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 31.martam

AUNS

Mīlestības piepildīts laiks. Svētku dienās esi kopā ar mīļoto cilvēku un ģimeni, bet, ja esi sirdī brīvs, dzīve tev var uzdāvāt jauku tikšanos ar tālejošu turpinājumu. Darbus pavisam gan neizdosies nolikt malā, var nākties pastrādāt arī tad, kad citi atpūšas. Turklāt šis ir labs periods ienākumu pavairošanai. Iespējamas jaunas ienesīgas idejas par peļņu vai biznesu.

VĒRSIS

Ja esi kārtīgi pastrādājis, tad ir pienācis laiks arī kārtīgi atpūsties. Brīvdienās vari apmeklēt kultūras pasākumus, satikties ar draugiem, izšūpoties un kārtīgi izballēties. Tas viss dos enerģijas lādiņu jaunās nedēļas darbiem. Piemērots laiks arī izbraucieniem, nelieliem ceļojumiem vai komandējumam. Sirdslietās pārdomas, kurās vajadzētu dalīties ar mīļoto.

DVĪŅI

Aizvadītajā nedēļā, iespējams, bijusi liela darba spriedze, tāpēc vismaz pirmo brīvo dienu velti atpūtai. Izgulies, palasi, paskaties televīziju, pasērfo internetā – tā mierīgi un nesteidzīgi. Pēc tam atkal būs spēks dažādām aktivitātēm. Svētkos jārīko olu kaujas, jāšūpojas un jāapciemo radinieki. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, bet nemeties vētrainos piedzīvojumos.

VĒZIS

Svētku laikā paredzamas lielas sabiedriskās aktivitātes. Varbūt jāuzņemas kādi pienākumi, kaut kas jāorganizē un jāaizstāv savs viedoklis. Savukārt jaunajā nedēļā piemērots laiks prezentācijām un publiskai darbībai, kā arī pasākumiem ar intelektuālām sarunām. Var nākties kārtot lietišķas darīšanas iestādēs un biznesa jautājumus. Privātajā dzīvē jāgādā par mieru un saticību.

LAUVA

Ģimeniskas noskaņas. Vislabāk jutīsies kopā ar tuviniekiem un mīļoto cilvēku – pasāciet kopā kaut ko interesantu un padomājiet, kā ikdienai piešķirt jaunas krāsas. Kādu brīdi gribēsies arī šo un to apdomāt vienatnē un gremdēties apcerēs. Atrodi laiku un palūdz, lai tuvinieki pret to izturas ar izpratni. Tā radīsies labas domas attiecībā uz darbu, biznesu un peļņu.                   

JAUNAVA

Pirmajā vietā privātās dzīves un sirdslietu tēma. Ja tev ir otrā pusīte, izdomā, kā atsvaidzināt attiecības un piešķilt tām jaunu dzirksti. Par labu nāktu kopīgs izbrauciens vai neliels ceļojums ārpus Latvijas. Brīvajiem ļaudīm savukārt iespējama iepazīšanās, taču pret to jāizturas apdomīgi un vērtējoši. Sasteigtas attiecības var novest pie sirdēstiem un kreņķiem.

SVARI

Tevi pavadīs cilvēku simpātijas un labestība, ar smaidu un šarmu atvērsi durvis uz cilvēku sirdīm. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās var izrādīties īpaša – kaislības nesīs viļņa virsotnē. Ģimenes cilvēkiem savu tiesu uzmanības paņems mājas dzīve. Iespējams, iekrājušies nepadarīti darbi. Lieldienu brīvdienās vari sarīkot plašāku pavasara talku un pēc tam mājas ballīti.

SKORPIONS

Var nākties piestrādāt pie partnerības jautājumiem gan lietišķajā, gan privātajā jomā. Iespējamas dažādas kaislības un interesanti pavērsieni sirdslietās, var atklāties kāds slepenais pielūdzējs vai pielūdzēja. Neiesaisties svešu problēmu risināšanā un viņu privātās dzīves sakārtošanā. Visbiežāk dabū tas, kurš visā jezgā gadās pa vidu. Lieldienu brīvdienas pavadi mierīgi atpūšoties.

STRĒLNIEKS

Liela nozīme sirdslietām. Šajā jomā var nākties kaut ko pārvērtēt un izrunāt. Neļauj vaļu negatīvām emocijām, tad dzīve dāvās prieka pilnus brīžus. Brīvdienās ar mīļoto cilvēku sarīko jauku pasākumu divatā. Svarīga būs arī darba un finanšu tēma. Profesionālās darbības lauciņā iespējamas kādas pārmaiņas. Ja kaut kas nav pa prātam, mierīgi nogaidi, gan viss sakārtosies.                              

MEŽĀZIS

Attiecību dzirkstīm bagāts laiks. Iepazīšanās, pēkšņas simpātijas, kontakti un saviesīgi pasākumi. Labas iespējas atrast peļņas avotus, taču nevajadzētu uzņemties finanšu saistības, bet pret esošajām izturēties ar pilnīgu nopietnību. Lietišķajos jautājumos iespējama kavēšanās. Nepaļaujies pārāk uz citu cilvēku solījumiem, labāk visu kontrolēt un pārbaudīt pašam.

ŪDENSVĪRS

Neļauj vaļu negācijām, it īpaši savaldīgs esi darbā. Iespējams, kaut kas nenotiks tā, kā tu vēlētos. Ja esošā situācija nav pa prātam, izrunājies vai lūkojies pēc labāka varianta. Svētku brīvdienās esi kopā ar savējiem, uzpos māju, nokrāso olas un ielūdz viesus. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās ar jauku cilvēku. Interesantas sarunas un abpusējas simpātijas.

ZIVIS

Garajās brīvdienās dodies atpūsties draugu lokā, apmeklē izklaides pasākumus vai teātra izrādi. Izejot sabiedrībā, satiksi interesantus cilvēkus un labi pavadīsi laiku. Mīlestība sildīs sirdi, un var atklāties arī kādas senas, klusas simpātijas. Jaunā nedēļa nāks ar atbildīgiem pienākumiem darbā. Ja kaut kas bremzējas, nesatraucies un nesteidzini notikumus – gan viss sakārtosies.