HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 31.martam

AUNS. Darba pilnas rokas, dažādas sabiedriskās aktivitātes. Mājai un ģimenei atliks mazāk laika. Būtu svarīgi, lai radiņi pret tavām darīšanām izturas saprotoši. Brīvdienas gan pavadi ar savējiem. Pūpolsvētdienā vai Lieldienās uzklāj svētku galdu tuviniekiem un draugiem.

VĒRSIS. Labs laiks, lai kārtotu darīšanas iestādēs un risinātu nekustamā īpašuma jautājumus. Brīvdienās vari ieplānot pavasara talku un uzaicināt palīgā draugus. Jaunajā nedēļā būs daudz pienākumu darbā, taču pūles vainagosies ar atzinību un peļņu. Lieldienas vēlams pavadīt klusi.

DVĪŅI. Pirmajā vietā būs darbs, ir iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm un pavairot ienākumus. Taču brīvdienās gan pievērsies ģimenei. Iegādājies noderīgas sadzīves preces un palutini savējos. Veiksmīgi kulinārijas eksperimenti –svētku brīvdienās izmēģini jaunas receptes un ielūdz viesus.

VĒZIS. Mājās var nākties risināt pedagoģiskos jautājumus un palīdzēt bērniem. Ja viedokļi atšķiras, neuztiep savu. Radīsies oriģinālas idejas attiecībā uz peļņu. Piemērots laiks lietišķām sarunām. Svētku brīvdienās dodies izbraucienā ar ģimeni un draugiem. Prieks no kultūrvēsturisku objektu apskates.

LAUVA. Vairāk uzmanības jāvelta privātajai dzīvei. Ja ar otro pusīti radušās nesaprašanās, atrodi laiku izrunāties. Vari mīļotajam cilvēkam sagādāt jauku pārsteigumu – ceļojumu svētku brīvdienās vai romantiskas vakariņas. Nav labs laiks dārgu mājas preču – mēbeļu, paklāju, tekstila u.tml. – iegādei. Ja ko pērc, izvērtē kvalitāti.

JAUNAVA. Svarīga finanšu tēma, diezgan lieli izdevumi paredzami saimnieciskām vajadzībām. Tajā pašā laikā var rasties jaunas peļņas iespējas. Kopumā labvēlīgs periods saimniekošanai. Vari ieplānot remontu, sākt būvdarbus vai kārtot nekustamā īpašuma jautājumus. Interese par dzimtas tēmām. Lieldienu brīvdienās apciemo tālākus radus.

SVARI. Neuzspied savu viedokli nedz kolēģiem, nedz ģimenes locekļiem. Uzklausi otru un argumentē savu nostāju. Lieldienu brīvdienās ieplāno kādu kultūras pasākumu, satiecies ar ģimenes draugiem. Nav piemērots laiks remonta sākšanai un tehnikas iegādei.

SKORPIONS. Pavasara nogurums var likt sevi manīt, bet pienākumi nemazināsies. Tāpēc jāpadomā par organisma nostiprināšanu. Par labu nāks pirts vai SPA procedūras. Lieldienu brīvdienās sarīko nelielus svētkus ģimenei un tuvākajiem draugiem, bet kopumā pavadi tās mierīgi.

STRĒLNIEKS. Uz taviem pleciem gulsies atbildība – gan darbā, gan privātajā dzīvē. Jāplāno, lai visu vari paspēt. Labs laiks pavasara talkai. Radīsies interesantas idejas par interjera uzlabošanu. Svētku brīvdienas ir kā radītas šāda veida pasākumam. Ielūdz pie sevis vai apciemo radus un draugus.

MEŽĀZIS. Vēlēšanās kaut ko mainīt ierastajā ritmā. Brīvdienās nesēdi mājās, jo tad ģimenē var izcelties sīki strīdiņi. Labāk kopā ar savējiem apmeklēt pasākumus vai doties izbraucienā. Būs vēlme atsvaidzināt mājokļa interjeru. Iegādājies sen kārotas lietas – piemēram, kādu mākslas priekšmetu.

ŪDENSVĪRS. Svarīgas naudas lietas. Radīsies jaunas biznesa idejas, un ir iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās. Raugies, kā vari pavairot ienākumus, un brīvos līdzekļus ieguldi mājokļa uzlabošanā. Vari kārtot lietišķus darījumus, risināt sarunas iestādēs, kā arī risināt nekustamā īpašuma jautājumus. Brīvdienās ieplāno nelielu ceļojumu.

ZIVIS. No tevis staros šarms un pievilcība. Ar smaidu atvērsi durvis uz cilvēku sirdīm un nokārtosi visdažādākos jautājumus. Mājās jāgādā par saticību. Nav vērts strīdēties par sīkumiem. Brīvdienās vari organizēt lielo talku un pēc tam atklāt āra grilēšanas sezonu. Ja mīti dzīvoklī, pamaini interjeru un iegādājies dizaina priekšmetus.