HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 17.martam

AUNS. Labs laiks dažādiem mājas darbiem. Vari pārkārtot telpas, remontēt virtuvi vai vannas istabu, uzlabot interjeru. Gribēsi visus izrīkot un kontrolēt situāciju, taču nevajadzētu pārcensties – respektē mājinieku vēlmes. Brīvdienās vari sarīkot talku, uzaicināt radus un draugus un pēc tam visus pacienāt ar gardu maltīti, tavs kulināra talants tiks novērtēts. Kādu brīdi vajadzētu veltīt atpūtai.

VĒRSIS. Mājās jāgādā par saticību – nestrīdies par sadzīves sīkumiem un necenties pārāk izrīkot mājiniekus. Brīvdienās kopā ar ģimeni labāk kaut kur aiziet, apmeklēt kultūras vai izklaides pasākumu, klubu vai draugu ballīti. Būs jauni iespaidi un pozitīvas emocijas. Nav piemērots laiks nekustamā īpašuma jautājumiem, darīšanām iestādēs un sarunām ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem.

DVĪŅI. Saistībā ar mājas saimniecību paredzami izdevumi. Ja dosies iepirkšanās tūrē, izveido sarakstu un iegādājies tikai tās lietas, kas patiešām nepieciešamas. Brīvdienās apciemo vecākos radiniekus vai ielūdz pusdienās. Nevajadzētu uzsākt vērienīgus remontdarbus vai iegādāties jaunas mēbeles. Jaunā nedēļa solās būt rosīga, daudz spēku prasīs darbs, taču ir iespēja izvirzīties.

VĒZIS. Nenogurstoši rūpēsies par savējiem un gādāsi, lai mājās nekā netrūkst, lai visi gardi pabaroti, apčubināti un apmīļoti. Taču nepārcenties – kas par daudz, tas par skādi. Turklāt atceries arī par savām interesēm, ir labs laiks redzesloka paplašināšanai un mācībām. Vari pieteikties kursos, doties pieredzes braucienā, kā arī sākt plānot tālāku atvaļinājuma ceļojumu kopā ar ģimeni.

LAUVA. Ja plānotas darīšanas iestādēs, ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai citām saimnieciskām institūcijām, tad šis ir īstais brīdis. Vari pārskatīt līgumus un censties iegūt sev labvēlīgu rezultātu. Var rasties vēlme veikt lielāku pirkumu mājas saimniecībai, taču ievēro mērenību. Iegādājies to, ko vari nopirkt uzreiz, bet ne to, kas jāpērk līzingā. Ar aizņēmumiem iespējamas problēmas.

JAUNAVA. Jauki brīži kopā ar savējiem. Ģimenes lokā jutīsies vislabāk – būs interesantas sarunas, palīdzēsiet cits citam. Brīvdienās vari sarīkot ģimenes pusdienas un ielūgt ciemos arī tuvus draugus. Vari veikt ģenerāltīrīšanu, nomainīt aizkarus, mēbeļu pārklājus un iegādāties glītus interjera priekšmetus. Nav piemērots laiks lieliem remontdarbiem, pārbūvēm un īpašuma iegādei.

SVARI. Iespējams, vajadzēs pievērsties pedagoģiskiem jautājumiem, iesaistīties atvasīšu dzīvē, palīdzēt ar padomu vai praktiski. Ja viedokļi atšķiras, mēģini rast kompromisu mierīgās pārrunās. Piemērots brīdis bērnistabas remontam vai pārkārtojumiem. Ar naudu rīkojies apdomīgi un iegādājies lietas, kas šobrīd tiešām nepieciešamas. Sadzīves tehnikas iegādi atliec uz vēlāku laiku.

SKORPIONS. Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos, gribēsi mīļoto cilvēku pārsteigt ar jauku dāvanu vai romantisku pasākumu. Dienu steigā atrodi tam laiku, jo pozitīvas emocijas dos spēku. Ja gatavojies veikt svarīgus mājas darbus, izplāno visu kārtīgi – dari to, kas iet no rokas, bet necīnies ar vējdzirnavām. Vajadzētu padomāt par veselīgu ēdienkarti, atslodzi un organisma nostiprināšanu.

STRĒLNIEKS. Mājas dzīve pirmajā vietā, labprāt rosīsies saimniecībā – tīrīsi, posīsi un izdaiļosi. Iesaistot darbos ģimeni, iecerētais ies no rokas un par paveikto gandarījums būs visiem. Brīvdienās vari sarīkot pavasara talku un pēc tam ballīti radiem un draugiem radošā gaisotnē. Esi apdomīgs naudas lietās. Ir labs laiks ienākumu pavairošanai, taču nevajag pirkt dārgas mantas līzingā vai ņemt kredītu.

MEŽĀZIS. Jāgādā par saticību ģimenē un jāizvairās no sadzīviskiem strīdiem. Ja esi iecerējis kādas pārmaiņas vai remontdarbus, apspriedies ar savējiem. Ja rīkosies tikai pēc sava prāta, var izcelties strīdi. Nav labs laiks sadzīves tehnikas iegādei, apsardzes sistēmas uzstādīšanai, elektroinstalāciju darbiem. Brīvdienās kopā ar savējiem vari doties nelielā ekskursijā.

ŪDENSVĪRS. Esi uzmanīgs naudas lietās. Rūpīgi seko ienākošajiem maksājumiem un laikus apmaksā rēķinus. Derētu apdomāt, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Ir vērts uzņemties papildu darbus vai pievērsties privātajam biznesam. Ja kārtojamas lietišķas darīšanas iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, sarunām rūpīgi sagatavojies. Jābūt gatavam aizstāvēt savu viedokli.

ZIVIS. Pirmajā vietā ģimenes tēma – varbūt jāpalīdz radiem un draugiem. Viņi labprāt uzklausīs tavu padomu un vēlēsies saņemt morālo atbalstu. Palīdzot citiem, neaizmirsti arī par sevi un savām interesēm. Ir jāatrod laiks atpūtai un brīdim vienatnē, kad vari sakopot domas un atgūt spēkus, lai dotos tālāk. Ja brauksi iepirkšanās tūrē, uzmanies no nepārdomātiem tēriņiem.