HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 10.martam

AUNS. Vēlams vairāk laika veltīt sev – mājas darbi pagaidīs. Dienas ritēs dinamiski, un darbā pienākumu netrūks, tāpēc noteikti jādomā par atpūtu. Spēkus atgūsi, pavadot laiku vienatnē, pārdomās vai meditējot. Brīvdienās ar ģimeni vai draugiem vari doties uz kultūras vai mākslas pasākumu. Patlaban nav labs laiks darīšanām iestādēs vai tehnikas iegādei līzingā.

VĒRSIS. Svarīgas attiecības ģimenē un ar mīļoto cilvēku. Iespējams, jāizrunā kādi nopietni jautājumi. Svarīgi izturēties ar sapratni, nespītēties un prast pieņemt kompromisu. Savstarpējās sarunas noteikti uzlabos attiecības un mājas atmosfēru. Brīvdienās sarīko ballīti, ielūdzot viesos draugus. Parādīsi savas virtuves prasmes ar gardām, smalkām uzkodām un kokteiļiem.

DVĪŅI. Rūpīgi plāno dienas, jo grūti apvienot darba un mājas pienākumus. Jāstrādā būs cītīgi, iespējamas arī kādas pārmaiņas vai karjeras iespējas, bet, ja visu sevi veltīsi darbam, ģimene var sākt iebilst. Brīvdienās mājas darbus apdariet visi kopā, tā veiksies raitāk. Pēc tam kopā varat apmeklēt kultūras vai izklaides pasākumu, klubu vai draugu ballīti. Atpūsties arī vajag.

VĒZIS. Nopietni mājas pienākumi un atbildība par ģimenes lietām. Iespējams, vajadzēs risināt kādus īpašuma jautājumus vai palīdzēt radiniekiem. Vari kārtot darīšanas iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, bet nevajadzētu uzsākt vērienīgus remontdarbus vai pārbūvi, tas var ieilgt. Brīvdienās sarīko pusdienas ģimenei, tālākiem radiem un draugiem.

LAUVA. Sekmes lietišķās darīšanās. Vari kārtot ar īpašumu saistītus jautājumus iestādēs vai pašvaldībā, risināt sarunas ar apsaimniekotājiem vai komunālajiem dienestiem. Ja esi plānojis iegādāties kādas jaunas lietas mājoklim, rūpīgi izskati piedāvājumu un izpēti cenas, jo ir riski pārmaksāt. Piemērots laiks, lai sāktu plānot vasaras atvaļinājuma ceļojumu.

JAUNAVA. Ar savējiem kopā vislabāk, ģimene – tas ir spēks un atbalsts. Brīvdienās labi jutīsies mājas vidē, būs par ko parunāt, radīsies noderīgas idejas un valdīs savstarpējā sapratne. Piemērots periods interjera uzlabošanai un mājokļa labiekārtošanai, iegādājies jaunus aizkarus, pārklājus, paklāju vai mēbeles. Ieklausies un respektē bērnu vēlmes un vajadzības.

SVARI. Jāgādā par mājas mieru un saticību ģimenē. Ja radušās kādas domstarpības, mēģini izrunāties un panākt kompromisu, bet nevajadzētu piekāpties itin visā tikai un vienīgi mīļā miera labad. Attiecībām par labu nāks kopīga pasākuma apmeklēšana, kas ļaus izrauties no ikdienas rutīnas. Nevajadzētu plānot tehniskus pirkumus, piemēram, virtuves kombainu vai auto.

SKORPIONS. Uzmanies no nelietderīgas enerģijas izšķiešanas un dari tikai tos darbus, kam saredzi atdevi. Ja pienākumu ir daudz, tad brīvdienās jāpadomā par atpūtu. Spēkus atgūt palīdzēs romantisks pasākums divatā ar mīļoto, izbrauciens ar bērniem vai teātra izrādes apmeklējums. Ikdienā ievēro veselīgu ēšanas režīmu, uzņem vitamīnus un pievērsies sportiskām aktivitātēm.

STRĒLNIEKS. Daudz uzmanības paņems mājas dzīve, bet tur darbosies ar prieku un iedvesmu. Vari veikt nelielus remontdarbus, izdaiļot interjeru. Iegādājies kādu vērtīgu, sen iecerētu pirkumu – mēbeles, tekstilu, gleznu, skaistus traukus vai ko citu. Labs laiks ienākumu pavairošanai, raugies pēc izdevīgiem variantiem vai pievērsies privātajam biznesam. Jāuzmanās no strīdiem.

MEŽĀZIS. Būsi nobriedis pavasara ģenerāltīrīšanai un dažādiem pārkārtojumiem mājās. Apspriedies ar savējiem un ķeries klāt! Darbi ies no rokas, un kopīgiem spēkiem paveiksiet pat vairāk, nekā plānots. Vari iegādāties virtuves tehniku, jaunu datoru vai mājas kinozāli, kā arī veikt tehniskus darbus, ja tas nepieciešams. Neaizdod un neaizņemies naudu no draugiem.

ŪDENSVĪRS. Labs laiks ienākumu pavairošanai – skaties, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Un neatdod savas labās idejas citiem par brīvu, iespējams, pienācis laiks veidot privāto vai ģimenes biznesu. Interesantas un noderīgas idejas var piespēlēt radinieki. Kopā ar savējiem jutīsies labi un mierīgi, būs saistošas sarunas un viedas domas. Nevajadzētu lielas sabiedriskās aktivitātes.

ZIVIS. Brīvdienās ieplāno iepirkšanās tūri, lai iegādātos saimniecības lietas ilgākam laikam. Pirkumi būs sekmīgi, un nauda iztērēta lietderīgi. Tāpat derētu pārskatīt savu un ģimenes garderobi un, tuvojoties pavasarim, iegādāties kaut ko koši elegantu. Kopumā garastāvoklis būs pozitīvs, un tu ar savējiem dalīsies mīlestībā un labestībā. Darbā neuzņemies pārāk daudz.