HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 3.martam

AUNS. Pirmajā vietā mājas pienākumi. Labprāt saimniekosi, uzposīsi un kārtosi telpas, kā arī rosīsies virtuvē, spīdoši demonstrējot savas kulināra prasmes. Ar ģimenes locekļiem sirsnīgas sarunas un noderīga domu apmaiņa. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē, lai sarūpētu nepieciešamo darba nedēļai. Jāuzmanās no nepārdomātiem tēriņiem, nepērc lietas mirkļa iespaidā.

VĒRSIS. Privātā dzīve būs otrajā plānā. Apdarīsi tikai pašu nepieciešamāko, bet domas vairāk kavēsies pie darba un finanšu jautājumiem. Var rasties oriģinālas un interesantas idejas par peļņu. Pienācis laiks arī plānot vasaras atvaļinājuma ceļojumu. Brīvdienās kopā ar ģimeni apmeklē kultūras vai izklaides pasākumu, gūsi pozitīvas emocijas. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās.

DVĪŅI. Rosīga mājas dzīve. Svarīgi, lai pa rokai ir preses izdevumi, TV rāda jaunākās ziņas un ir brīvs brīdis sērfošanai internetā. Brīvdienās uzņem ciemos draugus, intelektuālas un saviesīgas sarunas uzlādēs pozitīvi. Ja nepieciešams, vari kārtot darīšanas ar komunālajiem dienestiem, mājokļa apsaimniekotājiem, iestādēm vai bankām. Lietišķajā jomā paredzama veiksme.

VĒZIS. Daudz darīšanu ar ģimeni. Iespējams, radīsies doma par kādiem būtiskiem pārkārtojumiem mājas vidē vai īpašuma kapitālo remontu. Vari saplānot darbus un ķerties klāt. Tā kā kopā darbi veicas raitāk, uzaicini uz talku citus radus un tuvākos draugus. Kad krietni pastrādāts, neaizmirsti par cienastu. Labi parādīsi savas kulināra prasmes un arī citas dienas labprāt rosīsies virtuvē.

LAUVA. Jāpievēršas ģimenes lietām. Iespējams, radiniekiem nepieciešama palīdzība vai atbalsts. Visi kopā varat sākt remontdarbus, kā arī risināt ar īpašumu saistītus, nopietnus jautājumus. Sekmīgas sarunas bankās un visdažādākajās iestādēs. Kopīgi pasākumi ar savējiem uzlādēs pozitīvi un ļaus atpūsties no saspringtajām darba dienām. Tās jaunajā nedēļā solās būt visnotaļ nemierīgas.

JAUNAVA. Svarīga ģimenes labklājība un komforts. Brīvajā laikā parūpējies par savējiem, apciemo vecākus vai citus radiniekus. Interese par dzimtas saknēm un vēlme pēc kopā būšanas. Piemērots periods lielākiem pirkumiem mājas saimniecībai, vari iegādāties mēbeles, paklājus, pārvalkus vai aizkarus. Jāatrod arī laiks, ko pavadīt divvientulībā ar mīļoto. Iespējams, šis un tas abiem pārrunājams.

SVARI. Vēlēsies mājās ieviest pārmaiņas, tomēr dari to diplomātiski un neuzkrītoši, citādi var izcelties konflikti. Jāgādā par saticību ar otro pusīti, nevajadzētu strīdēties par sadzīves sīkumiem. Iespējams, risināmi arī pedagoģiskie jautājumi. Atvēli pienācīgi daudz laika savām atvasītēm, lai uzklausītu viņu vēlmes. Piemērots periods, lai pievērstos ienākumu pavairošanai un veidotu uzkrājumus.

SKORPIONS. Īstais brīdis mājas vides izdaiļošanai. Pamaini interjeru, iegādājies kādus skaistus priekšmetus, piemēram, gleznu, elegantu tekstilu, vāzes vai mazās arhitektoniskās formas. Tāpat arī piemērots periods sadzīves tehnikas iegādei – varbūt nepieciešams jauns virtuves kombains, sulas spiede vai plīts. Vajadzētu arī pabūt kopā ar mīļoto cilvēku un sarīkot romantisku pasākumu divatā.

STRĒLNIEKS. Jāpapūlas, lai sekmīgi savienotu darba un mājas pienākumus, jo abās jomās būs ko darīt. Saplāno visu un izvēlieties prioritātes. Mājās vari veikt kādus pārkārtojumus, kā arī ieplānot vērtīgu saimniecisku pirkumu. Iegādājoties dārgus sadzīves vai interjera priekšmetus, tomēr izvērtē, vai tēriņi ir adekvāti. Jaunas idejas, kā pavairot ienākumus, taču jābūt apdomīgam un kritiskam.

MEŽĀZIS. Pārdomas par dzīvi, vēlēsies kaut ko mainīt, darīt labāk un citādāk. Nevajadzētu plānot būtiskus pārkārtojumus mājas vidē, tas var izraisīt strīdus un nesaprašanos ar savējiem. Remontu un mēbeļu pārkārtošanu vai nomaiņu atliec uz vēlāku laiku. Taču brīvdienās vari ieplānot nelielu izbraucienu, kā arī sākt izvēlēties atvaļinājuma ceļojumu. Prāts būs atvērts jaunām zināšanām un iespaidiem.

ŪDENSVĪRS. Prātā nāks noderīgas idejas par peļņu – piemērots brīdis ienākumu pavairošanai, uzkrājumu veidošanai un ieguldījumiem mājas saimniecībā. Būsi arī noskaņots enerģiskai saimniekošanai. Prāts nesīsies uz pavasara ģenerāltīrīšanu, un apsvērsi kosmētiskā remonta iespējas. Pārskati saimniecību – iespējams, virtuves kombains vai cita tehnika savu laiku nokalpojusi un jāpērk jauna.

ZIVIS. Pozitīvas emocijas, šarms, pievilcība un labestība. Rūpēsies par saviem mīļajiem un saimniecību, un visi darbi ies no rokas. Tomēr nav pārāk piemērots periods lieliem remontdarbiem, mēbeļu un sadzīves tehnikas nomaiņai un citiem vērienīgiem pasākumiem mājas vidē. Brīvdienās kaut kur izej, apmeklē ar ģimeni mākslas pasākumu vai satiecies ar seniem, labiem draugiem.