HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 25.februārim

AUNS. Pārskati savu dienas režīmu un ēdienkarti, varbūt kaut kas ir jāpamaina. Vēlama vitamīnu kūre, viegls, veselīgs ēdiens un organisma nostiprināšanas un attīrīšanas pasākumi – tuvojas pavasaris, un gribas izskatīties skaisti un justies mundri. Vari kārtot dažādus ar mājas saimniecību un īpašumu saistītus jautājumus iestādēs. Brīvdienās satiecies ar draugiem vai apmeklē pasākumus.

VĒRSIS. Svarīga attiecību tēma un saprašanās ar mīļoto cilvēku un ģimenes locekļiem. Ar savējiem jutīsies labi un stabili, būs saturīgas sarunas un aizraujoši nākotnes plāni. Brīvdienās varat visi kopā paveikt lielākus saimniecības darbus, kā arī pievērsties sportiskām aktivitātēm. Nav labs periods remontam, būvniecībai, nekustamā īpašuma jautājumu risināšanai.

DVĪŅI. Piemērots laiks, lai rosītos mājas saimniecībā. Vari veikt pārkārtojumus un iegādāties kādu lielāku pirkumu – dīvānu, atpūtas krēslus, paklāju vai jaunus aizkarus. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai ar komunālajiem dienestiem, rūpīgi sagatavojies. Īpaši jāpievērš uzmanība naudas jautājumiem – viss jāpārbauda un jānoformē juridiski korekti. Patīkami brīži kopā ar ģimeni.

VĒZIS. Sakārto skapjus, pārskati drēbes un nevajadzīgās mantas izmet vai nodod otrreizējai pārstrādei vai labdarībai. Gaisā jau jūtamas pavasara vēsmas, tāpēc pienācis laiks atjaunot savu un ģimenes garderobi. Atļaujies kaut ko košu un iedvesmojošu! Brīvdienās vari doties nelielā izbraucienā vai ekskursijā ar izzinošu programmu. Laiks redzesloka paplašināšanai un jaunām zinībām.

LAUVA. Pirmajā vietā finanšu tēma, var rasties iespējas iesaistīties jaunos projektos un nopelnīt. Ja būs brīvi līdzekļi, tad sirds kāros iegādāties ko ekskluzīvu mājām. Pirkumi būs sekmīgi un sagādās prieku pašam un ģimenei. Derētu arī iegādāties ikdienas preces jaunajai nedēļai, jo vēlāk doties uz veikaliem nebūs laika. Daudz spēka un enerģijas paņems darba pienākumi vai privātais bizness.

JAUNAVA. Nāksies pievērsties ģimenes jautājumiem. Atbalsti savējos un palīdzi viņiem gan ar padomiem, gan praktiski. Sazinies ar radiem citās Latvijas malās vai ārzemēs, noskaidro, kā klājas, un pasaki labus vārdus. Skaidri zināsi, ka savējie ir spēks. Brīvdienās vari kopā ar ģimeni kaut kur aizbraukt vai sportot. Vajag labi atpūsties, jo jaunā nedēļa nāks ar spriedzi un atbildīgiem pienākumiem.

SVARI. Enerģiski pievērsīsies mājas darbiem. Gribēsi veikt ģenerāltīrīšanu, pārkārtot mēbeles un iesaistīt šajos pasākumos mājiniekus. Radīsies arī radošas idejas attiecībā uz interjera izdaiļošanu. Ar rezultātiem būsi apmierināts, un arī mājinieki priecāsies. Neatstāj novārtā pedagoģiskos jautājumus, atrodi laiku, lai uzklausītu bērnu vēlmes, un atbalsti viņu ieceres. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

SKORPIONS. Aktīva rosība mājās. Iespējams, jāpalīdz ģimenes locekļiem atrisināt kādus jautājumus vai nokārtot darīšanas iestādēs. Brīvdienās kopā apdariet saimniecības darbus, un tad sarīko mājas ballīti. Ielūdz ciemos arī tuvākos draugus, saistošās sarunās un radošā gaisotnē laiks paies ātri un tu gūsi pozitīvu enerģijas lādiņu. Jābūt uzmanīgam naudas lietās, labāk iekrāt, nevis tērēt.

STRĒLNIEKS. Pirmajā vietā darbs – paredzamas tikšanās, plānu apspriešana un jauni kontakti. Ja rīkosies enerģiski un mērķtiecīgi, var rasties iespējas pavairot ienākumus. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē, iegādājies jaunas drēbes vai aksesuārus. Prieku sagādās arī kosmetologa, friziera vai manikīra apmeklējums – palutini sevi. Uzmanību piesaistīs ceļojumu piedāvājumi, sāc plānot atvaļinājumu.

MEŽĀZIS. Autoritātes nostiprināšanas laiks, padomu netrūks ne pašam sev, ne citiem. Mājās ies nemierīgi, radiniekiem būs dažādas vajadzības, risināsiet visādus jautājumus, un varbūt izcelsies kāds strīdiņš. Atceries, ka nav vienas vienīgas patiesības, un neuztiep savu viedokli. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē un sagādā to, kas nepieciešams jaunajai nedēļai. Darbu būs daudz, laika maz.

ŪDENSVĪRS. Dienas ritēs aktīvi – labi spēsi saprasties ar cilvēkiem un veidot kontaktus. Tajā pašā laikā darbā neuzņemies pārāk daudz, iesāktais var bremzēties. Brīvdienas pavadi mājās ar savējiem. Labprāt saimniekosi, posīsi telpas un izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes. Mājinieki to novērtēs. Brīvbrīžos sirsnīgas sarunas un dalīšanās svarīgākajā. Vari ielūgt ciemos draugus un sarīkot ballīti.

ZIVIS. Darba nedēļa pagājusi nemierīgi, tāpēc brīvdienās vēlams atpūsties un pabūt vienatnē – vienkārši paslinkot, padomāt un nedarīt neko. Kad elpa atvilkta, vari pievērsties mājas darbiem un ģimenes vajadzībām. Izrunājies ar bērniem, atbalsti un palīdzi ar padomu. Jābūt apdomīgam naudas lietās, vēlams rūpīgi sekot ienākumiem un izdevumiem.