Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 21.janvārim

AUNS. Labprāt saimniekosi mājās, rīkosi ģenerāltīrīšanu, lai spodrinātu visus mājokļa stūrīšus, un gribēsi izrevidēt garderobi. Nevajadzīgā apģērba izmešana vai labāk – nodošana labdarībai atbrīvos vietu skapī jaunām lietām. Brīvdienās vari doties ar ģimeni nelielā iepirkšanās tūrē. Prieku sagādās arī kultūras pasākuma apmeklējums vai sirsnīga pasēdēšana kopā ar draugiem.

VĒRSIS. Mājas darbi nebūs pirmajā vietā, apdari pašu nepieciešamāko un pievērsies citām lietām. Ir labas iespējas parādīt sevi profesionālajā jomā. Interese par jaunām zināšanām un redzesloka paplašināšanu, vari doties nelielā izbraucienā, kā arī sākt plānot tālāku ceļojumu vasaras mēnešiem. Brīvdienās ar savu otro pusīti vari apmeklēt izklaides pasākumu vai klubu.

DVĪŅI. Labas iespējas nopelnīt, bet diezgan lieli izdevumi paredzami saistībā ar mājas un ģimenes saimnieciskajām vajadzībām. Ekonomiski izdevīgāk būtu doties iepirkšanās tūrē, izpētot atlaižu piedāvājumu. Šobrīd nevajadzētu pirkt dārgas lietas līzingā, ņemt kredītu vai kādam aizdot. Iespējams, būs jārisina pedagoģiskie jautājumi un vairāk jāpievēršas bērnu vēlmēm.

VĒZIS. Vēlēsies parūpēties par visu un visiem, turklāt būsi cieši pārliecināts, ka mīļajiem radiņiem jādara tā, kā tieši tu uzskati par labāku. Nepārspīlē un nejaucies situācijās, kur līdzdarboties tevi nelūdz. Tā attiecībās var rasties tikai nevajadzīga spriedze. Piemērots laiks, lai mājoklī veiktu pārkārtojumus, izšķirotu un izmestu nevajadzīgas lietas, mainītu iekārtojumu, pieliktu jaunus aizkarus.

LAUVA. Daudz enerģijas veltīsi mājas dzīvei un saimnieciskiem darbiem, labprāt tīrīsi, uzposīsi, kārtosi un pārkārtosi. Ja iesaistīsi pārējos ģimenes locekļus, veiksies vēl raitāk. Brīvdienās vari ielūgt ciemos draugus, pacienāt viņus ar gardām uzkodām, saorganizēt prāta spēles vai kādas citas aktīvas nodarbes. Atpūties un uzņem pozitīvismu, jo jaunajā nedēļā darbā būs daudz pienākumu.

JAUNAVA. Būsi līdz matu galiņiem iekšā mājas pienākumos – jāsakārto telpas, jāizmazgā veļa un jāpalīdz radiniekiem. Kādam no viņiem būs nepieciešams padoms, kādam praktiska palīdzība. Apciemo vai sazinies ar vecākās paaudzes radiniekiem. Kad darbi apdarīti, atrodi laiku mīļotajam cilvēkam, lai kaut kur divatā aizietu. Tas attiecībām un piešķils jaunu dzirksti.

SVARI. Aktīva rosība mājās. Radīsies labas un radošas idejas mājokļa izdaiļošanai un pārkārtojumiem. Vari nomainīt mēbeļu pārklājus, aizkarus un galdautus, iegādāties mākslas priekšmetus vai dekorus. Darbojoties ar skaistām lietām, gūsi pozitīvas emocijas. Ja ģimenē ir bērni, iesaisti arī viņus. Vajadzētu arī veikt kādus uzlabojumus bērnistabā. Brīvdienās sarīko ballīti.

SKORPIONS. Esi apdomīgs naudas lietās un raugies, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Labs laiks tālejošiem plāniem un jaunu biznesa ideju ģenerēšanai. Brīvos līdzekļus vari ieguldīt nekustamajā īpašumā vai iegādāties kādu vērtīgu sen plānotu pirkumu. Būs daudz enerģijas, un tu daudz paveiksi, mājinieki novērtēs tavus pūliņus. Sirdi sildīs mīlestība un romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS. Daudz pienākumu gan darbā, gan mājās, tāpēc rūpīgi jāplāno dienas, lai vari visu paspēt. Labs laiks ienākumu pavairošanai, uzņemies papildu darbus un ar nopelnīto būsi apmierināts. Vari doties iepirkties un atjaunot garderobi, kā arī palutināt savus mīļos ar skaistām un noderīgām lietām. Brīvdienās mierīgi atpūties mājās, palasi, pasērfo internetā un satiecies ar labiem draugiem.

MEŽĀZIS. Jāgādā par mieru un saticību ģimenē. Neuztiep savu viedokli un nesāc kādus pārkārtojumus bez pārējo ziņas. Nevajadzētu iegādāties sadzīves tehniku, elektropreces vai auto, bet, rīkojoties ar dažādām ierīcēm, ievēro instrukcijas. Brīvdienās dodies izklaidēties vai apmeklē sportiskus pasākumus. Jāuzņem pozitīvs enerģijas lādiņš jaunajai darba nedēļai.

ŪDENSVĪRS. Pirmajā vietā būs darbs – gribēsi paveikt to, ko biji iecerējis jau iepriekš. Līdz ar to mājas darbiem un ģimenes dzīvei atliks mazāk laika. Svarīgajās lietās paļaujies uz sevi, nevis citu solījumiem. Jābūt uzmanīgam naudas lietās – savlaicīgi apmaksā rēķinus un seko līdzi ienākumiem un izdevumiem. Vari sevi palutināt ar labu parfimēriju vai smaržām.

ZIVIS. Rūpes par saviem mīļajiem, vēlēsies visus apčubināt, apmīļot un palīdzēt. Radi un draugi vērsīsies pie tevis visdažādākajos jautājumos. Palīdzi ar padomu vai praktiski, bet atceries, ka arī sevi ir jāmīl. Sargies no stresa un strīdiem un brīvajā laikā labi atpūties. Par labu nāks iziešana sabiedrībā, kluba vai izklaides pasākuma apmeklējums, kā arī tikšanās ar seniem draugiem.