HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 7.janvārim.

AUNS. Dienas rit tik nemierīgi. Daudz pienākumu darbā – jāsteidz pabeigt iesāktais un jādomā arī par nākamā gada projektiem. Notikumi skrien straujāk, nekā tu ar savu enerģiju spēj tikt līdzi. Svētku rīkošanā iesaisti visu ģimeni, jo pašam uzpost māju, cept un šmorēt īsti neatliks laika. Ziemassvētku vakars, protams, jāpavada ar ģimeni, bet Jaungadā vari doties sabiedrībā.

VĒRSIS. Pirms gadu mijas sakārto visus lietišķos jautājumus, kas saistās ar īpašuma apsaimniekošanu – ja nepieciešams, pārslēdz līgumus un nomaksā rēķinus. Svētku svinībām gatavosies nopietni un pamatīgi, būs iepirkšanās tūre, dāvanu saiņošana un mielasta gatavošana. Ziemassvētkus svini mājās, bet Jaungadā dodies pie draugiem, uz klubu vai nelielā ceļojumā.

DVĪŅI. Kādas dāvanas izvēlēties? Kuru iepriecināt ar labu grāmatu, kuru ar kosmētiku, un kam labāk patiktu saldumi? Šie jautājumi virpuļos prātā un sagādās rūpes. Ar dāvanām nepārcenties – patiesībā jau vērtība nav cenā vai lielumā, bet dāvinātāja sirds siltumā. Svētkus nosvini ar saviem tuvajiem un mīļajiem, bet garajās brīvdienās atrodi laiku, lai apciemotu arī tālākus radus.

VĒZIS. Kaut arī darbā vēl tik daudz kas paveicams, ar domām jau būsi svētku noskaņās. Laikus parūpēsies par dāvanām un padomāsi par katru no saviem mīļajiem – kas viņam nepieciešams un kas varētu sagādāt prieku. Svētku svinības rīkosi tā, lai nekā netrūktu. Mājās tiks pušķota krāšņa svētku egle un uzklāts bagātīgs mielasta galds. Valdīs omulība.

LAUVA. Svētku laiks rosinās uz dažādām pārdomām –izvērtēsi paveikto un prātosi par jauniem nākotnes plāniem. Tos labprāt apspriedīsi arī ar mīļoto cilvēku un citiem ģimenes locekļiem. Svinību rīkošanā gribēsi iesaistīt visus mājiniekus, un viņi mīļuprāt piedalīsies. Kopīga dāvana visai ģimenei varētu būt kāda vērtīga sadzīves tehnikas ierīce vai auto – noderīgi un visiem patiks.

JAUNAVA. Mājās ir vislabāk. It sevišķi tad, ja valda noteikta lietu kārtība. Latviešiem pierasts Ziemassvētkus svinēt ģimenes lokā pie svētku galda, un šo tradīciju ievērosi. Neatstāj dāvanu un pārtikas iegādi uz pēdējo brīdi, bet laikus padomā, kas kuram nepieciešams. Ja uzdāvināsi katram ko praktisku, mīļie cilvēki to novērtēs. Svētku dienās gaidi ciemos arī draugus.

SVARI. Gadumijas svētku atzīmēšanai varētu būt divi scenāriji. Pirmais – svinēt mājās, kopā ar ģimeni tradicionālā gaisotnē. Otrais – doties ceļojumā. Pirmajā variantā centīsies, lai viss mājoklis spīd un laistās, un ir izdaiļots ar radošu un smalku gaumi, un lai mājinieki un viesi jūtas mīlēti un gaidīti. Ja dosies ceļā, tad ir iespējas gūt jaunus iespaidus un satikt interesantus cilvēkus.

SKORPIONS. Daudz enerģijas un vēlme darboties. Tas izpaudīsies ikdienā, sadzīvē un darbā, kur ies diezgan nemierīgi. Vēlēsies, lai mājās viss notiktu pēc tava prāta, un gādāsi, lai svētku laiks tiek sagaidīts godam. Laikus sarīko ģenerāltīrīšanu un uzpos telpas. Tā kā darbs darbu dzen un laika ir maz, sarīko vienu iepirkšanās tūri, kurā tiek iegādāts viss svētkiem nepieciešamais.

STRĒLNIEKS. Labs laiks ienākumu pavairošanai. Varbūt vēl pirms svētkiem radīsies kādas iespējas nopelnīt vai noslēgt izdevīgu vienošanos. Ja finanšu stāvoklis atļauj, tad palutini savējos ar vērtīgām dāvanām. Ja ne, tad liec lietā izdomu – mazas, «trāpīgas» dāvaniņas, pasniegtas ar izdomu un humora devu, visiem sagādās prieku. Svētkos dodies ciemos pie radiem un draugiem.

MEŽĀZIS. Svētku laiks raisīs pārdomas par dzīvi. Negribēsies skaļumu, trokšņainas ballītes un sabiedriskas un saviesīgas aktivitātes. Ziemassvētkus nosvini klusi, ģimenes lokā ar pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Taču Jaungadā gan nevajadzētu sēdēt mājās, var rasties sīkas sadzīviskas nesaskaņas. Kopā ar ģimeni apmeklē kādu sabiedrisku pasākumu vai dodies ciemos pie draugiem.

ŪDENSVĪRS. Dāvanu iegādi neatstāj uz pēdējo brīdi, bet jau laikus apdomā, ko gribi iegādāties un ko vēlies apsveikt. Pretējā gadījumā var sanākt iegādāties dāvanas, kas beigu beigās pašam nepatīk, un arī iztērēties vairāk, nekā esi plānojis. Ziemassvētkus svini kopā ar ģimeni – būs mīļi pārsteigumi, interesantas sarunas un ļoti omulīga atmosfēra. Jaungadā vari doties uz kādu pasākumu.

ZIVIS. Tik daudz pienākumu, ka pēdējā brīdī attapsies – svētki jau pie durvīm! Esi apdomīgs dāvanu izvēlē, jo steigā var gadīties, ka iegādājies pilnīgi aplamas un nevajadzīgas lietas. Mēģini atrast brīdi, lai mierīgi apdomātu, ko kuram dāvināt. Ja nav pietiekami daudz laika, lai sagatavotos svinēšanai mājās, tad piesakies ciemos pie draugiem, bet jauno gadu sagaidi kādā pasākumā.