HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 17.decembrim.

AUNS. Kārtojamas dažādas ģimenes lietas. Iespējams, jāpalīdz radiniekiem ar padomu vai praktiski atrisināt kādus jautājumus. Mājinieku viedokļi var atšķirties, tāpēc esi gatavs kompromisiem. Ja savu viedokli mēģināsi uzspiest, var izcelties strīdi. Brīvdienās nesēdiet mājās, bet visi kaut kur kopā aizejiet. Prieku sniegs kultūras pasākuma vai kluba apmeklējums.

VĒRSIS. Svarīgas būs attiecības ģimenē, valdīs sapratne, un būs līdzīgs skatījums uz dzīvi. Labs laiks attiecību stiprināšanai un mājokļa labiekārtošanai. Sajutīsi sevī radošu talantu un izdomāsi, kā uzlabot un izdaiļot interjeru. Ja tomēr rodas kādas nesaskaņas, nenes tās ārā no mājas un neapspried ar citiem. Gan tiksiet galā paši savā starpā. Brīvdienās apciemojiet ģimenes draugus.

DVĪŅI. Dzīvē laiku pa laikam vajadzīgas pārmaiņas, un tas attiecas arī uz mājas vidi. Pirmssvētku laiks ir tas brīdis, kad vajag uzpost, izdaiļot un iegādāties jaunus interjera priekšmetus. Līdz svētkiem atlicis visai maz, tāpēc brīvdienās tam vajadzētu pievērsties. Jaunā nedēļa nāks ar neskaitāmiem darbiem un atbildīgiem pienākumiem, taču radīsies iespējas izvirzīties.

VĒZIS. Mājas dzīve ritēs dinamiski un nemierīgi, nāksies risināt dažādus cilvēciskus un saimnieciskus jautājumus. Nedari neko steigā, nesāc vērienīgus pārkārtojumus vai remontdarbus. Nav labs laiks sadzīves tehnikas vai auto iegādei, to labāk atlikt uz vēlāku laiku. Bet, ja tiešām radusies nepieciešamība kaut ko iegādāties, pārliecinies par kvalitāti un garantijām.

LAUVA. Mājās valdīs miers, saticība un mīlestība. Sapratīsi, ka savējie ir spēks un atbalsts un vari uz viņiem paļauties. Brīvdienās sakārto un uzpos mājokli un palutini ģimeni ar ko gardu. Labi padosies dažādi konditorejas izstrādājumi un saldie ēdieni. Tomēr brīvdienās vajadzētu atrast arī laiku vienatnei, lai sakārtotu domas un pieņemtu kādus svarīgus lēmumus.

JAUNAVA. Piemērots laiks attiecību stiprināšanai, mājokļa iekārtošanai un saimnieciskiem darbiem. Darbojoties kopā ar ģimeni, viss ies no rokas. Tāpat arī vari risināt ar nekustamo īpašumu vai komunālajiem dienestiem saistītus jautājumus. Jaunajā nedēļā prāts būs aizņemts ar lieliem plāniem. Domāsi par darbības paplašināšanu un pārmaiņām. Tikai neko nevajag sasteigt.

SVARI. Svarīga ģimenes tēma un pedagoģiskie jautājumi. Kopā ar savējiem kaldināsi jaunus plānus, gan par uzlabojumiem mājoklī, gan svētku svinēšanu, gan kādu ceļojumu tuvākajā nākotnē. Būtiski uzklausīt un respektēt arī bērnu vēlmes. Ja viedokļi atšķiras, mierīgās sarunās rodiet visiem pieņemamu risinājumu. Brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties ar jauku cilvēku.

SKORPIONS. Kas var būt labāk, ja līdzās ir savējie, ar kuriem dalīties priekos un rūpēs. Mājās valdīs sapratne un labestība. No šī mīļuma gūsi pozitīvas emocijas un pretī sniegsi to pašu. Diezgan aktuāla šajā periodā būs finanšu tēma, un radīsies idejas, kā pavairot ienākumus. Labs laiks uzkrājumu veidošanai un ilgtermiņa līgumiem. Iespējams, pienācis laiks veidot ģimenes biznesu.

STRĒLNIEKS. Brīvdienas pavadi kopā ar savējiem, sakārtojiet mājokli un pagatavojiet gardu maltīti. Kopīga darbošanās sniegs prieku. Derētu doties arī iepirkšanās tūrē, lai svētku dāvanu iegāde nepaliek uz pēdējo brīdi. Ar naudu rīkojies apdomīgi, jo dāvanas vērtība nav tās cenā vai lielumā, bet dāvinātāja sirds siltumā. Netērē laiku izklaidēm, bet darbam, iespējams karjeras kāpiens.

MEŽĀZIS. Domīgs noskaņojums un vēlme kaut ko dzīvē mainīt. Padalies pārdomās ar mājiniekiem. Saņemsi atbalstu un padomus, tie noderēs, ja vien ieklausīsies. Neuzskati savu viedokli par vienīgo pareizo, jo tas var novest pie strīdiem. Ja šobrīd esi viens, brīvdienās izej sabiedrībā, ir iespējas satikt jauku cilvēku. Pāriem pasākumu apmeklēšana attiecībās dos jaunas krāsas.

ŪDENSVĪRS. Sabiedrisko aktivitāšu un pasākumu laiks. Ja tevi aicina uz kādu prezentāciju, korporatīvu pasākumu vai darba ballīti, saposies un dodies! Patlaban mājas pienākumi paliks otrajā plānā, jo arī darbā pirms gadumijas vēl tik daudz kas jāpaveic. Ar naudu rīkojies apdomīgi un dāvanas saviem mīļajiem iegādājies saprātīgi. Pastāv riski iztērēties vairāk, nekā šobrīd plānots.

ZIVIS. Pirmssvētku steiga nogurdinās, tāpēc neieplāno svarīgus darbus. Vajadzētu atrast laiku atpūtai. Brīvdienās satiecies ar seniem, labiem draugiem, sirsnīgas sarunas uzlādēs ar pozitīvu enerģiju. Vari ielūgt viņus pie sevis, pagatavot ko gardu un pacienāt. Ir labs laiks ceļojumu plānošanai, apdomā – varbūt svētku brīvdienās kopā ar ģimeni vari kaut kur aizbraukt.