HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 10.decembrim.

AUNS. Brīvdienas pavadi mājās, paveicot sen ieplānotus darbus, kas ikdienas steigā palikuši nedarīti. Ar aktīvo rosību aizrausi mājiniekus, viņi labprāt iesaistīsies, un tādējādi izdosies izdarīt vairāk, nekā sākotnēji bija plānots. Nākamā darba nedēļa paredzama ļoti saspringta, mājas darbiem un privātajai dzīvei atliks mazāk laika. Būs daudz pienākumu, ideju un iespēju.

VĒRSIS. Veiksmīgs laiks sadzīves darīšanām – sarunām ar namu apsaimniekotājiem vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Ja ir jāpārslēdz kādi līgumi, dari to tagad. Ģimenē valdīs sapratne, būs kopīgas sarunu tēmas un līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām. Brīvdienas pavadi kopā ar mīļoto cilvēku, ģimeni un labiem draugiem, apmeklējiet kādu mākslas vai izklaides pasākumu.

DVĪŅI. Labs laiks mājokļa uzpošanai un mēbeļu nomaiņai. Ja šobrīd lielākus pirkumus neesi plānojis, tad vismaz nopērc jaunus pārklājus, aizkarus, galdautus vai citus interjera priekšmetus, kas telpām piešķir jaunu veidolu. Ģimenes cilvēkiem attiecībās var parādīties jauna dzirksts, kas atsvaidzina ikdienību, bet, ja rodas kādas sīkas nesaskaņas, neapspried tās ar cilvēkiem no malas.

VĒZIS. Pirmajā vietā būs darbs, un var gadīties, ka jāstrādā arī brīvdienās, lai paspētu to, kas vēl jāpaveic pirms gadumijas. Tomēr atrodi arī kādu brīdi, lai apdarītu mājas darbus, un sadali pienākumus visiem ģimenes locekļiem, tad veiksies raitāk. Pērkot sadzīves tehniku, pievērs uzmanību kvalitātei. Ja neesi īsti pārliecināts, tad atliec pirkumu uz vēlāku laiku. Attiecībās valdīs mīļums un saskaņa.

LAUVA. Pirms svētkiem vajadzētu uzpost un izdaiļot mājokli. Varbūt kādā telpā nepieciešams neliels kosmētiskais remonts vai interjera atsvaidzināšana. Prātā nāks radošas idejas, kā mājas vidi padarīt acīm tīkamāku. Pārskati savu un ģimenes garderobi. To, kas vairs netiek valkāts, izmet un papildini ar jaunām, skaistām lietām. Kopīga ģimenes iepirkšanās tūre visiem sagādās prieku.

JAUNAVA. Brīvdienās vislabāk jutīsies mājās kopā ar savējiem. Rāma atpūta un nesteidzīgas sarunas. Kopā paveiciet saimnieciskos darbus un sarīkojiet jautru ballīti paši sev un mīļiem draugiem. Saviesīgās sarunās laiks tiks pavadīts patīkami. Diezgan aktuālas būs naudas lietas. Prātosi, kā nopelnīt, un rēķināsi, kā ienākumus lietderīgi sadalīt. Var būt palieli tēriņi par saimniecības vajadzībām.

SVARI. Būs vēlme kaut ko mainīt mājas vidē. Vari pārkārtot telpas un iegādāties interjera priekšmetus. Ja ģimenē aug bērni, uzklausi viņu vēlmes attiecībā uz bērnistabas iekārtojumu. Lai arī ko tu būtu iecerējis, izrunā to ar mājiniekiem. Būs daudz enerģijas, taču jāraugās, lai tā tiek izlietota lietderīgi. Ja kaut kas nevirzās uz priekšu, kā plānots, labāk atlikt uz vēlāku laiku.

SKORPIONS. Attiecības un ģimenes dzīve būs pirmajā vietā. Padomā, kā rīkoties, lai būtu labāk un sirsnīgāk. Sarīko romantisku pasākumu divatā, kas sniegs pozitīvas emocijas. Aktuāla arī finanšu tēma – jādomā par jaunām peļņas iespējām. Brīvos līdzekļus ieguldi īpašumā. Vari iegādāties vai mainīt mājokli. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē un nopērc saimniecības lietas ilgākam laikam.

STRĒLNIEKS. Mājas dzīve ritēs diezgan nemierīgi. Katram no tuviniekiem būs kādi aktuāli jautājumi, kurus gribēsies apspriest un risināt. Brīvdienās sarīko ģimenisku pasākumu ar savējiem un tuviem draugiem. Ja esi ieplānojis nelielus remontdarbus, tad ir piemērots laiks santehnikas nomaiņai, veļas vai trauku mašīnas, kā arī ledusskapja iegādei. Taču izvēlies ekonomiski izdevīgāko variantu.

MEŽĀZIS. Aizvadītā nedēļa būs pagājusi dinamiski, un tu brīvdienās gribēsi mierīgi atpūsties. Taču ģimenei būs citi plāni, viņiem vairāk pa prātam būs dažādas aktivitātes – gan rosība mājās, gan vēlme apmeklēt pasākumus. Jāatrod kompromiss. Ar mājas darbiem sevi pārāk nenoslogo, bet kaut kur kopā iziet gan ir vērts. No mākslas vai izklaides pasākumu apmeklējuma gūsi pozitīvas emocijas.

ŪDENSVĪRS. Ja risināmi juridiskie jautājumi, kas saistās ar īpašuma apsaimniekošanu vai komunālajiem pakalpojumiem, tad ir īstais laiks visu sakārtot. Sekmēsies sarunas iestādēs un apsaimniekošanas organizācijās. Tāpat arī piemērots laiks darīšanām bankās, taču nevajadzētu kārtot darījumus ar draugiem, aizdot vai no viņiem aizņemties. Darbā iespējams karjeras kāpiens vai algas pielikums. 

ZIVIS. Vislielākais atbalsts un stiprais plecs ir ģimene un tuvākie radinieki. Ja nepieciešama palīdzība vai padoms, tad pirmām kārtām vērsies pie savējiem, runāsiet vienā valodā un sapratīsieties no pusvārda. Brīvdienās noorganizē kopīgas pusdienas un parādi savas kulināra dotības. Rīkojies apdomīgi ar naudu un atlaižu buma iespaidā nepērc lietas, kas šobrīd nav nepieciešamas.