"McDonald's" atvērs ātrās ēdināšanas restorānu Imantā

Ātrās ēdināšanas restorānu tīkls "McDonald's" ceturtdien, 3.novembrī, atvērs restorānu Imantā, Kurzemes prospektā 3F, aģentūrai BNS pavēstīja "McDonald's" pārstāvniecības Latvijā "Premier Restaurants Latvia" mārketinga vadītājs Krīvs Krauliņš.

Viņš uzsvēra, ka jaunais restorāns būs lielākais "McDrive" koncepta restorāns Latvijā. Jaunajā restorānā būs telpas arī dažādām bērnu aktivitātēm. Paredzēts, ka restorāna atklāšanas pasākumā piedalīsies Rīgas vicemērs Andris Ameriks un ASV vēstniece Latvijā Džūdita Gārbere (Judith Garber).

Ceturtdien "McDonald"s" pārstāvji plāno iepazīstināt arī ar uzņēmuma darbības paplašināšanu Rīgā un jauno restorānu, kā arī atklāt "McDonald"s" nākamo gadu attīstības un investīciju plānus Baltijas valstīs.

Preses konferencē plāno piedalīties "McDonald"s" rīkotājdirektors Baltijas valstīs Tomašs Navrockis (Tomasz Nawrocki) un "McDonald"s" mārketinga vadītājs Latvijā Krauliņš, kā arī "Premier Capital Limited" vadītājs un līdzīpašnieks Melo Hili (Melo Hili).

Pirmais "McDonald's" restorāns darbu Latvijā sāka 1994.gadā. "McDonald's" dibināts 1955.gadā un pašlaik ir pasaulē lielākais ātrās ēdināšanas tīkls. Vairāk nekā 75% "McDonald's" restorānu darbojas pēc franšīzes principa. Pašlaik Rīgā ir astoņi "McDonald"s" restorāni, no kuriem četri ir "McDrive" restorāni. Pēdējo divu gadu laikā uzņēmums ir atvēris divus jaunus restorānus, kā arī restaurējis restorānu Merķeļa ielā 1. "McDonald"s" ir atvēris arī divas kafetērijas "McCafe".