Lielākie degvielas tirgotāji par 1,5 santīmiem palielina dīzeļdegvielas cenas Rīgā

Lielākie degvielas tirgotāji Latvijā - "Latvija Statoil" un "Neste Latvija" - par 1,5 santīmiem palielinājuši dīzeļdegvielas cenas Rīgā, savukārt "Lukoil Baltija R" - par vienu santīmu, novēroja aģentūra BNS.

Pēc dīzeļdegvielas cenu pieauguma "Latvija Statoil" pilna servisa degvielas uzpildes stacijās dīzeļdegvielas cena pakāpusies līdz 86,4 santīmiem. Savukārt "Neste Latvija" pilna servisa degvielas uzpildes stacijās dīzeļdegviela nopērkama par 85,2 santīmiem.

"Lukoil Baltija R" pilna servisa degvielas uzpildes stacijās pēc degvielas cenu pieauguma dīzeļdegviela nopērkama par 85,2 santīmiem.

Lielākie degvielas tirgotāji 95.benzīna cenu nav mainījuši, tādējādi "Latvija Statoil" pilna servisa degvielas uzpildes stacijās 95.benzīns nopērkams par 86,4 santīmiem, "Lukoil Baltija R" - par 85,7 santīmiem, savukārt "Neste Latvija" - par 85,2 santīmiem.

Iepriekš lielākie degvielas tirgotāji degvielas cenas mainīja 13.janvārī, kad par vienu santīmu palielināja 95.benzīna un par 0,5 santīmiem dīzeļdegvielas cenu Rīgā.

"Latvija Statoil", "Neste Latvija" un "Lukoil Baltija R" ir lielākie degvielas tirgotāji Latvijā.