Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Māja

NODERĪGI: Septiņi gardas kafijas noslēpumi

© Andrejs Terentjevs/F64 Photo Agency

2.lapa

  • Ūdenim jābūt saldam! Pirmajā brīdī var šķist pārsteidzoši, bet labas kafijas pagatavošanas procesā ūdenim ir vislielākā nozīme, tāpēc Jums būs nepieciešams saldens ūdens. Pirmkārt, to var panākt, ūdeni filtrējot, otrkārt, filtrējot divreiz. Pēc tam, kad ūdens ir divreiz izfiltrēts, tas iegūst saldenu garšu , kas savukārt aukstas kvalitātes kafijas pupiņām ļauj atklāt visu savu garšu.
  • Noregulējiet kafijas aparātu pareizi, lai kafija nebūtu ne skāba, ne rūgta. Daudzi uzņēmumi, ekonomējot laiku un naudu, kafijas automātus noregulē tā, ka ūdens caur to filtrējas pārāk ātri, kā rezultātā kafija kļūst skāba. Citreiz kafijas automātiem ūdens filtrējas pārāk ilgi, kas rada rūgtu kafijas garšu. „Šīs abas kļūdas var tikt pieļautas, arī gatavojot kafiju mājās. Veltiet laiku tam, lai pareizi noregulētu kafijas automātu, izvēloties optimālu kafijas devu un spiedienu,” - rekomendē barista.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā