Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Latvijā

KARSTĀS VĒSTULES: Vēlamies viens otru iepriecināt

© i.huffpost.com/

Sirsnīgas un labestības pilnas ir šonedēļ Ziemassvētku pastā saņemtās vēstules. Paldies atsaucīgiem cilvēkiem, kuri pamana kaimiņos dzīvojošas ģimenes, cilvēkus, kuriem nepieciešama palīdzība, un uzraksta Ziemassvētku vecītim. No visām vēstulēm staro siltums un labi vārdi visiem lasītājiem un vēstuļu rakstītājiem. Ziemassvētku pastā saņemtas arī pirmās vēstules ar piedāvājumu palīdzēt, un šīs vēstules priecē tikpat ļoti kā laba vēlējumi Adventē un Ziemassvētkos.

Lūdzu manam hobijam

Sveiki, lasītāji! Priecīgus un gaišus Jums visiem šos svētkus! Mani sauc Artūrs, man ir 30 gadu, un esmu invalīds. Dzīvoju maznodrošinātā ģimenē, un naudiņas ir ļoti maz. Mēs ģimenē esam seši cilvēki - mamma, patēvs, brālis un divas māsas. Mans hobijs ir elektronika un datori. Patīk veciem datordzelžiem iedot jaunu dzīvību un no vecām daļām salikt kopā ejošu datoru. Patīk arī radiouztvērēji un televizoru tehnika. Svētkos vēlētos, lai kādi jauki cilvēciņi, kam mājās ir veci datori, to daļas (plates, barošanas bloki, RAM, videokartes vai kas cits ar datoriem saistīts), portatīvie, TV dekoderi vai kādi veci CRT televizori un datora monitori, to man uzdāvina. Zinu, ka šādām lietām nav nekādas vērtības, bet, tā kā tas ir mans hobijs, tad ļoti par tādām lietām priecāšos. Ja Tev ir kaut kas no minētā vēl ejošā stāvoklī, bet nevajadzīgs - uzdāvini man. Bet vēl Ziemassvētkos vēlētos Kalev un Laimas šokolāžu konfekšu izlasi. Citiem novēlu, lai sapņi piepildās šajos svētkos un sirdīs mājo laimes un mīlestības sajūta. Jau iepriekš visiem liels paldies, kas šo izlasīs un ko uzdāvinās!

Artūrs Čams, Rotas - 15, Mālpils novads, Sidgunda, LV-2152 (mājas telefons (mammas) 67956799 vai mobilais tālrunis 26265239)

*

Ziemas zābakus

Mani sauc Areta Tiškus, man ir 41 gads. Mēs dzīvojam četru cilvēku ģimenē, es esmu invalīde ar kustību traucējumiem, dēls mācās 5. klasē, meita - 3. klasē, vīrs strādā. Es lūdzu Ziemassvētku vecītim ziemas zābakus visai ģimenei - 41. izmēra man, meitiņai - 36. izmēra, dēlam - 38. vai 39. izmēra, bet vīram - 43. izmēra. Mūsu ģimenei būtu nepieciešama arī divstāvu gulta. Vispirms saku: paldies!

Areta Tiškus, Vidiņi, Pūres pagasts, Tukuma novads, LV-3124, (tālr. 26225539).

*

Man ir trīs gadiņi

Labdien, Ziemassvētku vecīti, mani sauc Kristians Tamkovics, man ir trīs gadi, es eju bērnudārzā, man ir arī brālis un māsa, es esmu kautrīgs, bet man patīk saņemt dāvanas. Vēlētos sagaidīt Ziemassvētkos traktoru ar pulti, mašīnu, saldumus un jaunas drēbītes.

Kristians Tamkovics, Ugunsdzēsēju iela 4, Pļaviņas, LV-5120

*

Dāvanas sev un māsai

Mani sauc Nauris Šamota, man ir desmit gadi. Ģimenē esam seši bērni (trīs brāļi un trīs māsas). Esam ļoti draudzīgi. Ziemassvētkos vēlētos ragavas un telefonu. Bet manai māsai vēlētos lūgt dāvanā matu gofrētāju un matu lokotāju.

Nauris Šamota, Zaļā iela 1 - 1, Aknīste, LV-5208 (tālrunis 28892161)