Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Latvijā

IESPĒJA KĀDAM PALĪDZĒT: Ziemassvētku vecītim tic

© F64

Karsto vēstuļu pasts saņem arvien jaunas vēstules, kuras publicējam laikraksta slejās, aicinot tās izlasīt un, iespējams, ieraudzīt iespēju palīdzēt kādam piepildīt karstāko Ziemassvētku vēlēšanos. «Es zinu, Ziemassvētku vecīti, tu to vari izdarīt! Es tev ticu!» Neatkarīgajai raksta Anitas kundze no Rīgas, kura, neraugoties uz cienījamo vecumu (92 gadiem), vēlas dāvanā laikrakstu, lai uzzinātu jaunākos notikumus.

Es tev ticu!

Mani sauc Ausma Jaunzeme, man ir 92 gadi, vecmāmiņa, kas dzīvo saimnieka mājā, līdz ar to visa nauda aiziet saimniekam. Dāvanā es vēlētos kalendāru un jūsu avīzīti. Es zinu, Ziemassvētku vecīti, tu to vari izdarīt! Es tev ticu!

Anita Jaunzeme, Raunas iela 6-10, Rīga, LV-1039.

Lasāmo grāmatu

Labdien, mīļo Ziemassvētku vecīt! Mani sauc Alise Cērmane, man ir 12 gadu, bet drīz būs 13. Man ir trīs māsas, mūsu tētis ir miris. Mamma uztur viena pati mūs visas četras. Es Ziemassvētkos vēlētos lielo Monopoly kasti, enciklopēdiju par Zemi, interesantu lasāmo grāmatu - man šogad būs valsts ieskaite un tur man vajadzēs interesantu grāmatu.

Alise Cērmane, Pērkonu iela 11-14, Skrunda LV-3326

Dāvanā datoru

Mani sauc Andris Kovaļevskis, man ir 54 gadi. Esmu viens, bez ģimenes, otrās grupas invalīds no bērnības. Dzīvoju Aknīstes pansionātā. Vēlos nodarboties ar datoru, uzzināt jaunāko informāciju, ļoti, ļoti vēlos dāvanu Ziemassvētkos - portatīvo datoru.

Andris Kovaļevskis, sociālās aprūpes centrs, Skolas iela 9, Aknīstes novads, LV-5208

Dāvanā laikrakstu

Es dzīvoju viena, un man ir 74 gadi. Ziemassvētku dāvanā es vēlētos laikraksta Neatkarīgā ar programmu abonementu nākamajam gadam. Varbūt atrodas kāds žēlsirdīgs miljonārs, kas var atļauties tādu dāvanu.

G. Mazure, Rīgas iela 13-24, Pļaviņas, LV-5120

Auto ar pulti

Mani sauc Kārlis Gustavs. Man ir 11 gadu. Mēs dzīvojam laimīgi, jautri un ļoti labi. Dāvanā vēlos mašīnu ar pulti, lūdzu, bembi.

Kārlis Gustavs Rubens, Kalnciema ceļš 118B, Jelgava, LV-3002

Lai izdodas sagaidīt dāvanas

Tā kā tuvojas Ziemassvētku un dāvināšanas laiks, arī es nolēmu uzrakstīt. Viena audzinu divas meitas, meitenes ir jau lielas (19 un 16 gadu), bet arī mēs ticam brīnumiem... Šogad gribētu Ziemassvētku vecītim palūgt kādu dāvanu, mums būtu nepieciešama gāzes plīts ar elektrisko cepeškrāsni. Un, lai arī meitenes ir lielas, vienalga priecātos par saldumiem un augļiem, ko celt galdā svētku vakarā. Mūsu ģimenei patīk spēlēt dažādas galda spēles. Priecātos par domino un Monopoly spēlēm. Lai visiem gaiši un sirdssilti svētki!

Inguna Eglīte, Amatnieku iela 11-4, Skrundas novads, Skrunda, LV-3326 (tālr. 25937685).