Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Latvijā

Pastā sirmgalvju un bērnu lūgumi

© F64

Iesūtītās vēstules

Lūdzam tētim

Rakstu jums sava tēta, Longīna Vilciņa, vārdā, jo viņš pašlaik atrodas rehabilitācijā pēc insulta un viņam pašam nav iespējas jums uzrakstīt. Nākamgad pavasarī viņam paliks 80 gadu. Vēlamies viņu iepriecināt, un pēc viņa lūguma rakstu Ziemassvētku vecītim. Tēvs dāvanā vēlētos saņemt videokameru, lai varētu iemūžināt daudzus jaukus mirkļus.

Vilciņu ģimene, Blaumaņa iela 41, Smiltene, LV-4729 (tālrunis 29436017)

Palīdzēt vientuļai pensionārei

Mani sauc Dagmāra Viša, man ir 71 gads, esmu vientuļa pensionāre, dzīvoju komunālajā dzīvoklī nama ceturtajā stāvā, kur ir tikai daļējas ērtības. Slimoju ar hipertensiju, spondilozi un gūžas deformāciju. Ziemassvētku vecītim lūdzu asinsspiediena mērītāju, vitamīnus vai zivju eļļu.

Dagmāra Viša, Čaka 32–5, Rīga, LV-1011 (tālrunis 26030117)

Mīksto lācīti

Mani sauc Raisa Matīsa, man ir 15 gadi. Man ir divi jaunāki brāļi, vecākā māsa un mamma. Ar brāli mācāmies Vecbebru internātskolā. Es šogad, vecīti, vēlētos no tevis saņemt saldumus, grāmatas lasīšanai un mīkstu lācīti. Priecīgus Ziemassvētkus!

Raisa Matīsa, Aveniņi, Klintaines pagasts, Pļaviņu novads, LV-5129 (tālrunis redakcijā)

Dāvanu zīmēšanai

Mīļo Ziemassvētku vecīti, mani sauc Santa, man ir astoņi gadi, es mācos

2. klasē. Manā ģimenē ir pieci cilvēki, tētis strādā, mamma ir mājās ar gadu veco Teodoru, brālis Toms iet bērnudārzā. Es arī mācos mākslas skolā. Es vēlos Ziemassvētkos zīmēšanas bloku, guašas krāsas, krāsainos zīmuļus un Lego friends māju, kura izskatās šādi (vēstulei pievienots rotaļu mājas attēls).

Santa Lūcija Puncule, Asni, Aizkraukles pagasts, Aizkraukles novads, LV-5101

Man un māsai

Mani sauc Rojs, man ir seši gadi (vēstuli rakstījis pats – aut.). Es lūdzu vēlētos Lego star wars Adventes kalendāru un divriteni, bet mazajai māsai, viņai ir divi gadi, lūdzu spēļu sintezatoru.

Ģimenes kontakti: tālrunis 29494489

Sarunām ar tēti

Mani sauc Džodija, man ir deviņi gadi, mēs esam trīs bērnu ģimene (brālis Rojs jums vēstuli jau uzrakstīja), mamma ir ar mums, strādā, bet tētis visu laiku strādā ārzemēs. Es dāvanā vēlētos portatīvo datoru, lai skaipā varētu sarunāties ar tēti.

Ģimenes kontakti: tālrunis 29494489

Lūdzu vārdu neminēt

Esmu pensionāre. Saņemu mazu pensiju, slimoju ar C hepatītu, lūdzu manu vārdu neminēt. Pensijā aizgāju tajos laikos, kad bija vismazākais koeficients. Dzīvokļa uzturēšanai un zālēm vajag ļoti daudz... es ļoti vēlētos no Ziemassvētku vecīša saņemt datoru, kam nevaru atļauties sakrāt naudu.

Kundzes kontaktinformācija ir redakcijā.

Rotaļlietas

Mani sauc Dženifera Golde, man ir seši gadi (vēstuli rakstījusi pati – aut.). Dāvanā vēlētos komplektu no Lego friends.

Dženifera Golde, Zeltiņu 78 A, Mārupes novads, LV-2167

Lūdzu gultas

Raksta kundze no Vecumnieku novada. Viņa lūdz neminēt vārdu laikrakstā, bet atklāj sarežģīto dzīves situāciju: «Man ir meita un māte – abas pirmās grupas invalīdes. Dzīvojam normāli. Dārzā visu sev paši izaudzējam. Bet naudiņas vienkārši pietrūkst. Nāk Ziemassvētki, un vēlētos iepriecināt ģimeni. Ja ir iespējams, vajadzētu divas medicīniskās, regulējamas gultas, jo vecie dīvāni ir izgulēti.»

Kundzes adrese ir redakcijā.

Lūdzu apdrošināt veselību

Mani sauc Harijs Ikvils, man ir 76 gadi, dzīvoju viens, es vēlētos dāvanā veselības apdrošināšanas polisi – karti uz sešiem mēnešiem.

Harijs Ikvils, Dzilnas iela 19 – 102, Rīga, LV-1000 (tālrunis 27167464).