Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Pratinās Hjūstones ārstus

Pāragri mirušās dziedātājas Vitnijas Hjūstones ārsti tiks nopratināti, ziņo izdevums The Sun.

Izmeklētājus interesē, kādā veidā Hjūstone ieguvusi zāļu preparātus,kas tika atrasti viņas viesnīcas numurā, vai šie preparāti tikuši viņai izrakstīti un tie ir uzskaitīti viņas medicīniskajā kartiņā, vai nē.

Ja ieraksti medicīniskajā kartiņā un zāļu preparāti nesakritīs tiks sākta tiesvedība.

Jau ziņots, ka Hjūstoni sestdienas pēcpusdienā viņas numurā Beverlihilzas viesnīcā «Beverly Hilton» bez samaņas vannā zem ūdens atradis viņas miesassargs.

Beverlihilzas policija rakstveida paziņojumā atzina, ka vēl nevar izteikt pieņēmumus par Hjūstonas nāves cēloni. Tas var kļūt zināms astoņu nedēļu laikā, jo amatpersonas vēl gaida toksikoloģijas pārbaužu rezultātus.

Dažās ziņās par iespējamu nāves cēloni minēta nejauša noslīkšana, bet citās uzsvērts, ka Hjūstone pārmērīgi lietojusi narkotikas. Tiesu medicīnas eksperts ir minējis faktu, ka Hjūstones numurā tika atrasti recepšu medikamenti, tai skaitā Xanax tabletes.

Hjūstones svainis Bilijs Votsons pirmdien kategoriski noliedza, ka viņai būtu bijis nodoms izdarīt pašnāvību, un uzsvēra, ka Hjūstonei ir 18 gadu veca meita Bobija Kristīna, kas dzimusi Hjūstones bijušajā laulībā ar dziedātāju Bobiju Braunu.