Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Hjūstone nedēļu pirms nāves trīsreiz apmeklējusi ārstus

© publicitātes foto

Vitnija Hjūstone nedēļu pirms nāves veikusi trīs vizītes pie ārsta, vienā gadījumā tas bijis terapeits ,bet otrajā un trešajā zobārsts,ziņo portāls TMZ.com

Jau ziņots, ka izmeklētājus interesē, kādā veidā Hjūstone ieguvusi zāļu preparātus, kas tika atrasti viņas viesnīcas numurā, vai šie preparāti tikuši viņai izrakstīti un ir uzskaitīti viņas medicīniskajā kartiņā, vai nē.

Hjūstoni ārstējošie ārsti atzinuši, ka dziedātāja nedēļu pirms nāves apmeklējusi terapeitu, lai ārstētu sāpošu kaklu un ārsts viņai izrakstījis Amoksicilīna tabletes.

Tā kā dziedātāja gatavojusies filmēties reklāmas klipā, tad apmeklējusi arī zobārstu, lai veiktu zobu balināšanas procedūru.

Izmeklēšana apstiprina, ka neviens no ārstiem nav pārkāpis noteikumus un izrakstījis

recepti Xanax tabletēm.

Jau ziņots, ka Hjūstoni 11. februāra pēcpusdienā viņas numurā Beverlihilzas viesnīcā «Beverly Hilton» bez samaņas vannā zem ūdens atradis viņas miesassargs.

Dažās ziņās par iespējamu nāves cēloni minēta nejauša noslīkšana, bet citās uzsvērts, ka Hjūstone pārmērīgi lietojusi narkotikas. Tiesu medicīnas eksperts ir minējis faktu, ka Hjūstones numurā tika atrasti recepšu medikamenti - amoksicilīns, Midols, Xanax tabletes, un ibuprofēns.

Precīzs dziedātājas nāves cēlonis būs zināms, tikai astoņu nedēļu laikā, jo jāgaida toksikoloģijas pārbaužu rezultāti.

Ticamākais, ka dziedātāja, kura jau vairākkārt pārmērīgi lietojusi narkotikas un alkoholu, šoreiz iedzērusi Xanax tabletes un alkoholu, kas ticamākais iedarbojies nāvējoši.

Amerikāņu popdziedātājas Vitnijas Hjūstones bēres notiks sestdien viņas dzimtajā Ņūdžersijas štata pilsētā Ņuarkā Ņūhoupas baptistu baznīcā, kur Hjūstone dziedāja, vēl būdama bērns.

Paredzēts, ka Hjūstones bēres Ņūdžersijas baptistu baznīcā, kurās piedalīsies ap 1500 cilvēku tiks translētas tiešraidē.

Bērēs runu teiks aktieris Kevins Kostners, kurš bija Hjūstones partneris slavenajā filmā "Miesassargs", kā arī ilggadējais dziedātājas producents Klaivs Deiviss, arī gospeļdziedātājs Mārvins L.Vinans. Bērēs dziedās Vitnijas krustmāte amerikāņu soulmūzikas dziedātāja Areta Frenklina un dziedātājs Stīvs Vonders.

Dziedātājas mirstīgās atliekas pirmdien jau nogādātas Ņuarkā, kur pie apbedīšanas biroja viņu sagaidīja liels fanu pulks, bet biroja iekšā gaidīja Hjūstones māte Sisija, informē vietējā policija.

Hjūstone dzimusi 1963.gada 9.augustā. Savas dzīves laikā viņa saņēma vairāk nekā 400 balvu, tostarp divas «Emmy» un sešas «Grammy» balvas. Viņa pārdevusi vairāk nekā 170 miljonus albumu, singlu un videoierakstu.