Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Vitnijas Hjūstones meita ieslīgusi komā

© scanpix

Pāragri aizsaulē aizgājušās dziedātājas un aktrises Vitnijas Hjūstones meitai Bobijai Kristīnai Braunai (21) izraisīta mākslīgā koma, jo ārsti viņai diagnosticējuši smadzeņu pietūkumu.

 

Bobija Kristīna atrodas slimnīcā intensīvās terapijas nodaļā. Pie viņas palātā atļauts ieiet tēvam dziedātājam Bobijam Braunam un viņa draugam, aktierim, dramaturgam un uzņēmējam Taileram Perijam.

Bobijas Kristīnas vīrs un audžubrālis vienā personā Niks Gordons kopā ar draugu pārradās mājās 31. janvāra rītā un atrada jauno sievieti bezsamaņas stāvoklī, guļam ar seju uz leju vannā, kas bija pilna ar ūdeni. Vīrieši nekavējoties centās viņu atdzīvināt un paralēli izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību, kas Bobiju Kristīnu Braunu nogādāja slimnīcā. Pagaidām mediķi vēl nevar konkrēti pateikt, kas varēja izraisīt smadzeņu uztūkumu. Savukārt policija saņēmusi kratīšanas orderi un pārmeklējusi Vitnijas Hjūstones meitas savrupmāju, jo pirmais, uz ko krita aizdomas, – narkotiku pārdozēšana, no kā pirms trīs gadiem 11. februārī 48 gadu vecumā nomira meitenes māte, slavenā mūziķe. Taču likuma sargi mājā neatrada narkotiskās vielas, tātad traģiskā negadījuma iemesls ir cits.