Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

VIDEO: Alise Joste atgādina par sevi ar jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Mūziķe Alise Joste piedāvā klausītāju vērtējumam jaunu dziesmu “Citā dzīvē”, kas ir pirmais singls no rudenī gaidāmā albuma.

Dziesma “Citā dzīvē” ir interesanta un arī īpatnēja - kā jau visa Alises Jostes daiļrade. “2020. gads mūsu dzīvēs ienesis diezgan brāzmainus vējus. Lai arī notiekošais reizēm sāk gluži vai sasaukties ar klasiskos futūristiskos trilleros izmantotajiem sižetiskajiem paņēmieniem, tomēr gribas pieturēties pie gaišā. Dziesmas saturiskais pamats ietērpies vieglumā, kas patīkami pašķaida brīžiem neizturami trekni sabiezinātās krāsas,” stāsta Alise.

“Citā dzīvē” ieraksts tapis kopā ar producentu Gati Zaķi, kurš atbildīgs arī par ieraksta pēcapstrādi. Šī dziesma ir kā priekšvēstnesis Alises trešajam studijas albumam, un iezīmē tajā sagaidāmo muzikālo virzienu, kurš ir nedaudz atšķirīgāks no līdz šim viņas mūzikā ierastā. Plānots, ka albumā būs dziesmas 11 latviešu valodā.

Alise Joste ir mūziķe un dziesmu autore, kura aktīvi darbojas uz Latvijas neatkarīgās mūzikas skatuves jau kopš 2009. gada. Alise koncertējusi ārzemēs, kā arī piedalījusies mūzikas konferencēs visā Eiropā. Viņas otrais studijas albums “Hardships Are Ships” 2016. gadā saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta Mikrofons” kategorijā “Labākais dziesminieku albums”, kā arī Austras balvu kā 2015. gada labākais albums Latvijā.