Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Pēc "Dziedi ar zvaigzni" šova zvaigznes mielojas ar gliemežiem un tukšo 108 pudeles

© F64

Pēc vienpadsmit nedēļu ilgām mocībām šovs "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" noslēdzās ar vērienīgu ballīti "Albert Hotel" telpās.

Šovā iesaistītās zvaigznes restorānā sagaidīja bagātīgi klāts galds un lērums alkohola. Noturīgākie viesi priecājās līdz pat sešiem rītā, neskumstot par saplēstām krellēm, pazaudētām kurpēm un citiem dzīves sīkumiem.

Nemainīga tradīcija visiem TV3 šovu noslēgumiem ir lietuviešu producenta Justina Milušauska apsēšanās uz bāra letes. Arī šī ballīte nebija izņēmums.

Vēl pirms ballītes sākuma šova producents lietuvietis Justins Milušausks steidzās uz 11. stāvā esošo restorānu nogādāt vairākas kastes ar šampanieti un citiem alkoholiskajiem dzērieniem. Kopskaitā ballītei tika sarūpētas 108 pudeles.

Kamēr mūziķis Marts Kristiāns Kalniņš baudīja apsveikumus par uzvaru, viņa sieva Jolanta un meitiņa Līva devās pie bagātīgi klātā galda ieturēties. Parasti mājās vakariņas tik vēlu netiek ēstas, bet šoreiz nekas cits neatlika.

Vēl aktīvi ritot šovam, aktieris Andris Bērziņš draudēja ballītē uzlikt ragus teju visiem šovā iesaistītajiem vīriem. Bērziņš sev aizkulisēs aizrunāja mūziķi Mārtiņu Freimani kā atbildīgo par sevis nogādāšanu mājās, taču ballītē Bērziņš bija rāms un devās prom jau krietni pirms Freimaņa.

Dailes teātra aktrise Aija Dzērve ballītē tika ienesta uz rokām ar skaļu saucienu «Īstās zvaigznes nēsā uz rokām!». Arī atlikušo vakara daļu Dzērve bija manāma kopā ar aktiera Jāņa Reiņa dēlu Jēkabu (no labās).

Modes māksliniece Elita Patmalniece un šova stilists Roberts Krauze uz ballīti ieradās kopā. Pamanot daudzos fotogrāfus, Krauze aplika roku Patmalniecei ap vidukli un smejoties skaļi teica: «Mēs esam pāris, mēs ieradāmies kopā!»

Vienmēr glīti sapostais Dailes teātra aktieris Artis Robežnieks uz ballīti ieradās kopā ar savu sievu Initu. Ieņēmuši vietu tālākajā zāles stūrī, abi pamielojās ar uzkodām un drīz vien pazuda.

TIKAI DRAUGI

Pārsteidzošākais ballītes pāris bija aktieris Varis Vētra un Anna Klēvere, kas visu nakti atpūtās kopā. Vaicāts par savām attiecībām Klēveri, Vētra skaidroja, ka aktrise viņam esot labs draugs, kolēģe un izcilu padomu devēja.

Šova uzvarētāja Veronika Plotņikova ballītē bija visai apātiska. Aktrise atzinās, ka visus spēkus ir atstājusi uz skatuves un nu jūtas pārgurusi. Mundrumu aktrisē nespēja atmodināt pat jestri noskaņotā dziedātāja Olga Rajecka.

Ierodoties uz ballīti, pie pašām durvīm pa visu grīdu izbira dziedātājas Olgas Rajeckas balto pērļu kreļļu virtene. Kādu brīdi Rajecka par krellēm paskuma, bet laika gaitā kopā ar operdziedātāju Jāni Apeini kļuva par ballītes dvēselēm un lustējās līdz pat sešiem rītā.

Dziedātājas Vinetas Elksnes draugs ģitārists Mārcis Auziņš mīļotās gaitām šovā klātienē sekot nevarēja, jo pats spēlē pavadījumu LNT šovā «Dziedošās ģimenes». Kā atzina Elksne, draugs viņai šova laikā ir bijis vislielākais atbalsts.

Uzņēmēja Andra Strauss, mūziķis Mārtiņš Freimanis un mācītājs Martiņš Burke-Burkevics sēdēja pie galdiņa vienā kompānijā. Tiesa, Freimanis no ballītes tika aizvests mājup samērā agri, pat nesagaidījis dejošanu.

Aktieris Varis Vētra un šova uzvarētājs Marts Kristiāns Kalniņš ilgu laiku pavadīja nopietnā sarunā. Abi vīri tam bija izvēlējušies stratēģiski pareizu vietu, jo nebija tālu jāmeklē izdzertās glāzītes papildinājums.