Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Veronika Plotņikova ieguvusi Latvijas pilsonību

Veronika Plotņikova atklāj, ka pirms izrādes nekad nepieēdas, bet pēc tam, kad uz skatuves ir iztērējusi visu enerģiju, gan atļaujas pieēsties. Taču kilogrami klāt nenāk, un aktrise var lepoties ar lielisku augumu. Taču pati, raksturojot savu figūru, aktrise ir daudz kritiskāka © Ingrīda Punka

Rīgas Krievu teātra aktrise Veronika Plotņikova nupat kā ieguvusi Latvijas pilsonību un ir bezgala priecīga un lepna, ka jūtas piederīga šai valstij.

»Vakara Ziņas« Veroniku Plotņikovu sastapa iestudējuma «Spoks no Kentervilas» pirmizrādes banketā. Vaicājot, vai Veronikas ģimene un dēls nav ieradies to skatīties, aktrise atzīst, ka astoņus gadus vecajam dēlam teātra lietas nav sirdij tuvas. «Esmu viņu vairākkārt vedusi uz teātra izrādēm, bet viņu tas īpaši neinteresē,» teic aktrise.

Šis gads Veronikai sācies pozitīvi, jo viņa beidzot ir Latvijas pilsone. «Esmu ļoti gandarīta. Iepriekš ļoti neomulīgi jutos, kad, šķērsojot citu valstu robežas, man palūdza uzrādīt pasi, bet man bija nepilsoņa pase. Un robežsardzes darbinieki izbrīnīti pētīja manu nepilsoņa pasi. Turklāt lidostā «Rīga», atlidojot mājās, man iepriekš bija jāstāv garā rindā, kur pārbaudīja atlidojušo nepilsoņu pases. Stāvot starp citu valstu atbraucējiem, likās, ka nemaz nedzīvoju Latvijā un nepiederu šai valstij. Tādēļ gāju un kārtoju eksāmenus un ieguvu pilsonību. Tikai uz vienu jautājumu atbildēju nepareizi. Un iedomājieties, tas bija jautājums tieši par teātri,» par jauno Latvijas pilsones pasi ir priecīga aktrise.